TGS 2009: Lost Planet 2 kedvcsináló érkezett

  • Írta: Ghost
  • 2009. szeptember 24.
  • Videó
Link másolása
Egy fantasztikus kedvcsináló érkezett a címben szereplő játékról, amely még izgalmasabbnak és érdekesebbnek tűnik, mint a nagyszerű első rész.
Egy fantasztikus kedvcsináló érkezett a címben szereplő játékról, amely még izgalmasabbnak és érdekesebbnek tűnik, mint a nagyszerű első rész.


A Capcom által fejlesztett játék megannyi izgalmat ígér mindazok számára, akik kedvelik a kívül nézetes akciót. Már az első rész is remekül sikerült, és a folytatás még ezt is felülmúlja, legalábbis az előzetes információk és videók szerint úgy tűnik.
9.
9.
kratos83
A sivatagos rész engem a Dünére emlékeztetett.
8.
8.
Scoo
Igen ígéretesnek tűnik a folytatás. Egyelőre jobban tetszik mint az első rész.
6.
6.
Takuma Sato
5# Hát jah az engem is szopatott, de hidd el amikor már egyszer legyözted, akkor utána már elég egyszerü lessz a következö fokozatokon legyakni. Ez mindegyik főellenre vonatkozik.

Am egy jó tanács, kezd inkább easy-n és ugy könyebb lessz az összes ellenség legyakására rájönni. Szamély szerint én normalon kezdtem, de annál a robotnál elakadtam, és elkezdtem easy-val, majd amikor kitoltam utána még hardon is végig mentem.
5.
5.
Giga0509
4:Ez esetben neki esek még1x.Csak nehéz legyőzni azt a kib.szott robotot.Pedig nekem is van olyanom x)
4.
4.
Takuma Sato
1# hát akkor pont a javát hagytad ki, mert onantól kezd szép lassan bedurvulni az egész. Mert ugyebár a 2. pályán egy szájbabaszott nagy területen kell át vágni, miközben kukacka úr háborgatja a testi épségedet.

A robot után jönnek a szaftos részek, ha van rá modod, akkor játsz vele tovább.



Am ezt már nagyon várom imádtam a lépegetőkben irtani az ellent. Meg tényleg nagy dögök fogják megszomoritani az életünket.

kel Kel KEL KEEELLLELLELELEL
3.
3.
White Tiger29
Az igen milyen grafikája van :D

Má gyilkolnám benne szörnyeket :D
2.
2.
Gael
1.
1.
Giga0509
OMG.Mekkora szörnyek lesznek már :D ez nekem kell :D a demó is ütött.Csak az 1 nagyon monoton volt,2. pályán a robotnál abbahagytam.Remélem ez jobb lesz.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...