Akár ingyenesen is jászható lesz a CrimeCraft

  • Írta: fojesz
  • 2009. október 3.
  • Bejelentés
Link másolása
Noha a CrimeCraft szerverei csak mostanában indultak el, a fejlesztők - valószínűleg a mérsékelt siker miatt - máris új előfizetési akciókat jelentettek be.
Noha a CrimeCraft szerverei csak mostanában indultak el, a fejlesztők - valószínűleg a mérsékelt siker miatt - máris új előfizetési akciókat jelentettek be.

Az eredeti tervek szerint havonta tíz dollárt kellett fizetnie annak, aki a bandaháborús MMOTPS részese akart lenni, ám október végétől két új akció vár majd rá, ha sokallja a játékért a fenti árat: havi öt dollárért, illetve akár ingyenesen is játszható lesz majd a CrimeCraft. A fejlesztők szerint a díjmentesen játszók is élvezhetik a játék tartalmának nagy részét, ám a több testreszabási lehetőségért, a gyorsabb fejlődésért és más extrákért érdemes lehet előfizetni. Az egyelőre nem tisztázott, hogy a két fizetős változat között mi lesz a különbség. További érdekesség, hogy aki még az ingyenes lehetőség előtt előfizet a játékra, az Original Gangster plecsnivel lesz gazdagabb, amely bizonyítja játékostársainak, hogy ő a rangidős, a keménymag büszke tagja és a többi.

Szintén a hónap végén érkezik az első tartalomfrissítés. A Sunrise City Times egy játékbeli újság lesz, ahonnan a játékosok megtudhatják a legfrissebb információkat és újdonságokat a CrimeCraft kapcsán. A lap hasábjaira és akár a reklámtáblákra is felkerülhet majd azok neve, akik kiemelkedő teljesítménnyel haladnak előre a játékban. Az új küldetések mellett bemutatkozik a Kill the Boss játékmód is, amelyben a játékosok a gép által irányított főellenfelekkel szemben mérhetik össze erejüket - jobb helyeken ezt instance-nak nevezik, s az is leszűrhető, hogy itt értékes jutalom vár a leendő harcosokra.
3.
3.
goldtiger
Ha érdekel a játék, látogasd meg a magyar Crimecraft oldalt: crimecraft.blog.hu
2.
2.
bzsp
ha ingyenes, akkor kipróbálom:D nem tűnik rossz játéknak...
1.
1.
laca009
már mentem is a crime craft weboldalát imádom a free mmo-kat :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...