CrimeCraft

Akció, MMO
Kiadó: Vogster, Fejlesztő: Vogster
Lövöldözős MMO-játék, mely alatt a méltán híres Unreal Engine 3.0 dübörög - kár lenne kihagyni!
Értékelés: Nincs még értékelve

Akár ingyenesen is jászható lesz a CrimeCraft

Noha a CrimeCraft szerverei csak mostanában indultak el, a fejlesztők - valószínűleg a mérsékelt siker miatt - máris új előfizetési akciókat jelentettek be.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Az e heti felhozatal bőségesnek tűnik, de a jó játékok után még mindig kutatni kell: a Batman: Arkham Asylumot és a Dissidia: Final Fantasy-t feltétlenül próbáljátok ki!

E3 2009: Kiállítás utáni videóbokréta

Az elmúlt napok szegényesek voltak trailerek terén, de mára mindenki kipihente magát - újabb videók kerültek fel az internetre, amelyeket most meg is osztunk veletek!

E3 2009: Négy tonna új screenshot a galériában

Közeleg az E3, durva tempót diktálnak a kiadót, de álljuk a sarat! Ezúttal egy halom új kép érkezett, amolyan kiállítás előtti étvágygerjesztőnek.

Friss screenshotok a korán kelőknek

Nem is kezdődhetne jobban a nap, mint néhány friss screenshottal. Reggelire van Blood Bowl, Crimecraft, Split/Secong, Terminator, meg pár más finomság is!

Friss képek a kedd délutáni sziesztához

Vadi új képek érkeztek! Van Battlefield 1943, Bad Company 2, Call of Juarez, DiRT 2, Operation Flashpoint 2, Wolfenstein, meg minden más!

Elsőként láthatjuk mozgásban a Crimecraftet

A Vogster Entertainment ma este netre dobta a Crimecraft címet viselő, Unreal Engine 3.0 hajtotta új MMO játékának az első, gameplay jelenetekkel teli trailerjét.

Hivatalosan is bejelentették a Crimecraft-ot

Már tavaly is szó esett a Crimecraft készültéről, azonban az első részletekre és képekre máig várni kellett: hölgyeim és uraim, újabb GTA-s MMO-t van szerencsém bemutatni.