GTA: Episodes from Liberty City - Újabb előzetes

  • Írta: Ghost
  • 2009. október 8.
  • Videó
Link másolása
Már csak néhány hetet kell várni, hogy megérkezzen a Rockstar Games által fejlesztett játék, a GTA 4 letölthető tartalmainak dobozos változata.
Már csak néhány hetet kell várni, hogy megérkezzen a Rockstar Games által fejlesztett játék, a GTA 4 letölthető tartalmainak dobozos változata.


Október 29-én megérkezik az üzletek polcaira a GTA: Episodes from Liberty City, amely magába foglalja a két megjelent DLC-t, amelyek a The Lost and Damned és a The Ballad of Gay Tony nevet viselik.
9.
9.
Raszti
6: azon kéne elgondolkodni hogy attól még hogy 'szánalmasan vár 1hónapot vagy többet hogy összegyűljön a pénz" nem azt jelenti hogy azt a pénzt mindenféle hülyeségért dobja ki...
8.
8.
Microhidra
Régebben én is úgy gondoltam, hogy hülye lennék megvenni, ha le is tölthetem, de mára már beláttam, hogy ha mindenki letöltene, akkor nem léteznének ilyen komoly játékok. Ugyanis irgalmatlanul hatalmas munka egy ilyen aprólékosan kidolgozott élő és lélegző várost megalkotni, amiért minden tiszteletem a készítőké. Így a Gta rajongásom elérte hogy megvegyem azt a dobozt pedig nincsen sok pénzem. Persze tudom, hogy az itthoni fizetések töredékei a nyugatiaknak, és hogy a magyarnak ugyanúgy jár a szórakozás, mint bárkinek, de félek, hogy ha egyszer gazdag és sikeres nép leszünk (szerintem soha), ugyanúgy le fog tölteni a nép mindent, mert megszokta.
7.
7.
pjoco
Torrent Forever biztos nem venném meg 20 ezrekért semmi értelme!
6.
6.
Turley
5:mégnagyobb szánalom,hogy nemtud várni +1 hónapot,vagy többet,hogy összegyüljön a pénz...
5.
5.
Raszti
4. szánalom hogy nemmindenkinek telik minden hónapban játékokra.....
4.
4.
bence9
1# azokra gondolnak akik dobozosan szeretnék MEGVENNI! szánalom, hogy így hangoztatják magukat egyesek...
3.
3.
MadDragon
Egyelőre biztos nem. Bár meg lehet, hogy később kiadják, de persze csak miután jól teleszedték magukat az xbox verzióval.
2.
2.
Horvi14
de eza cucc akk lesz PC-re is?
1.
1.
demon68
végre gondolnak a torrentezőkre is:)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...