Grand Theft Auto IV

A Grand Theft Auto sorozat legújabb darabja PC-re, valamint Xbox 360 és Playstation 3 konzolokra. A helyszín ismét Liberty City, főhősünk pedig nem más, mint Niko Bellic!
1693288800

A Rockstar írásért felelős alelnöke elhagyta a céget

Mike Unsworth neve olyan játékokat fémjelzett, mint a Grand Theft Auto V, Grand Theft Auto IV, Red Dead Redemption 1 és 2, Max Payne 3, és az L.A. Noire. 16 évet töltött a Rockstarnál.
1657018800

Tervben voltak, de kaszát kaphattak a GTA IV és a Red Dead Redemption remasterei

Mindnyájan örülnénk a GTA IV vagy a Red Dead Redemption felújított változatainak. A pletykák szerint a Rockstar mindkét címet remasterelte volna, végül azonban törölve lettek ezek a projektek.
1604908800

Rockstar-játékok, amik készen állnak a next-genre

A nyakunkon van a következő generációs konzolok premierje, ezért a Rockstar is időszerűnek érezte, hogy listába szedje azon játékait, amik készen állnak az Xbox Series X/S-re és a PlayStation 5-re.
1591089240

Játszhatatlanná tette egy bug a steames GTA IV-et

Mozgalmas hétvégéje volt azoknak, akik a Grand Theft Auto IV steames változatával szerettek volna játszani. Először érkezett egy frissítés, amely tönkretette a mentéseket, majd előkerült egy bug, amivel játszhatatlanná vált a játék.
1582117200

A GTA IV márciusban visszatér a Steamre

Januárban kikerült a Steam boltjából a GTA IV, amiért a Rockstar Games nem tudott újabb kulcsokat generálni hozzá. Szerencsére márciusban újra kapható lesz a játék, mert a probléma elháríthatónak bizonyult – mégis áldozatokkal járt.
1578942780

Frissítve: Jelenleg nem kapható a Steamen a GTA IV

A Grand Theft Auto IV steames adatlapját ugyan még megtalálhatjuk, ám a vásárlási felület tegnap óta inaktív. Egyelőre még rejtély, hogy mi állhat a jelenség mögött, több valószínű magyarázat is felmerülhet.
1524996000

Ezek a számok tűnnek el a GTA IV-ből

Megérkezett az a frissítés a Grand Theft Auto IV-hez, amelyet senki sem várt örömmel. Sajnos súlyosabb a helyzet annál, mint amire számítottunk, ugyanis több mint negyven számmal kevesebbet játszanak mostantól Liberty City rádiói.
1523444400

Néhány számmal megritkul a GTA IV rádiója

Április végén lesz tízéves a Grand Theft Auto IV. Úgy tűnik, hogy a játékhoz tartozó zenei licencek némelyike is ekkor fog lejárni, hiszen a Rockstar hamarosan eltávolít néhány dalt a játék rádióiból.
1517403600

Rockstar-játékok az új Humble Bundle-ben

Újabb izgalmas csomagot rakott össze nekünk a Humble Bundle csapata, ezúttal a Rockstar játékai kapták a főszerepet. Több Grand Theft Auto-epizód is szerepel a pakkban, ahogy a Max Payne-trilógia is jó áron lehet a miénk.
1499274000

Mégsem költöztetik át Liberty Cityt a GTA V-be

Habár a Take-Two és a Rockstar megkegyelmezett az OpenIV-nek, az eszközt fejlesztő csapat úgy döntött, hogy a Liberty City-modjuk munkálatait leállítják. Állításuk szerint az már nem felel meg a készítők játékszabályainak.