Test Drive Unlimited 2 - Két éven belül érkezik?

  • Írta: ATi0021
  • 2009. november 14.
  • Hír
Link másolása
Akárcsak minden évben, az Atari most is kiadta hivatalos pénzügyi jelentését. Sajnos a cég még mindig nem tudott megküzdeni teljesen az anyagi gondjaival.
Akárcsak minden évben, az Atari most is kiadta hivatalos pénzügyi jelentését. Sajnos a cég még mindig nem tudott megküzdeni teljesen az anyagi gondjaival.


 Talán ennek az ellensúlyozására vagy egyszerűen csak véletlenül, de a szövegből kiolvasható, hogy a következő pénzügyi év pozitív lehet a Champoins Online és a Test Drive Unlimited 2 eladásainak köszönhetően. Amennyiben ez igaz, akkor ez az jelenti, hogy a Test Drive Unlimited folytatása várhatóan 2010-ben, de legkésőbb 2011 márciusáig, vagyis az üzleti év végéig megjelenik. Reméljük hamarosan az Atari közöl némi hivatalos infót, esetleg mellé képet és videót.
8.
8.
dzsiádzsó
#8: Nekem is kedvenc játékom volt, konkrétan ezért vettem Xbox360-at :)

Persze megértem az ellen hangokat is, nehéz volt egymást megtalállni, bár megvoltak a módszerei ennek is :),és a verseny részét ez nem befolyásolta, csaka free rideot. Illetve sokszor vesztek el mentések, és a DLC-k időkorlátosak voltak, ami igazán egy rakat gondot okozott.

7.
7.
bledzer
Ajajj:D ebből ujra sok gép elött töltött ora lessz. Még anno mikor az 1 et toltam nem volt hajtásim, de aszthiszem megint sok 1000km-et fogok levezetni a virtuális utakon. Alig várom
6.
6.
Mathia$
Én azthittem már jövő nyárig kinn lesz :D
5.
5.
shooter1234
Egyetértek d15a5t3r!



Szerintem is penge volt az előző rész! Az off-road meg dobna egy kicsit a játékon. Szerintem újdonságnak nem lenne rossz. Lényeg, hogy már én is nagyon várom a folytatást. De a multit itt nem próbáltam ki. Szerintem ez bőven jó single -ben is. Üdv.
4.
4.
d15a5t3r
Jó lenne tudni 1 biztos megjelenési időpontot a 2. részhez. Hawaii maradhat, mert iszonyat hangulatos volt végigautózni a napfényes tengerparton egy jó öreg veterán verdával. Ugorjanak egy szigettel arrébb, plusz 1 kis off-road sárdagasztás. Nameg plusz öröm lenne a napszak változás, benzin fogyás, stb
3.
3.
tDr1v3r
#2: Ha jól tudom, azok igazi képek voltak.

Bár, nem volt akkora változás az 1-hez képest...
2.
2.
dzsiádzsó
Hát igen amikor kijött nem hittem a szememnek, mindig ilyenre vágytam, a Driveres szabadság, egy igazi kocsikkal tarkított, vérbeli versenyzős játékban :).



Helyszín nagysága, a grafika, kocsik választéka :) Kár hogy az Atari anyagilag teljesen 0, így már akkor se tudtak egy normális szervert alá pakolni.



Hír meg kb nem érdekel, már láttunk állítólagos képeket, ez meg 3. dátum amiket mondanak, és ez is milyen 10 vagy 11, ja bocsi akkor nagyon tuti lehet ilyen intervallumon én is tok tippelni :D
1.
1.
Oliver S96
megvolt az 1 demoja, az is fasza volt, hát még a játék :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...