Új információk a Need for Speed: World Online-ról

  • Írta: ATi0021
  • 2009. december 5.
  • Hír
Link másolása
A minap megérkezett a hivatalos Need for Speed blogon megjelent bejegyzés második része, mely újfent tartogat néhány érdekességet a rajongók számára.
Nem is olyan régen olvashattátok a hivatalos Need for Speed blogon megjelent, készítők által írt beszámolót, melyből kiderült néhány érdekesség a World Online kapcsán. Most megérkezett a bejegyzés második része, mely újfent tartogat néhány érdekességet a rajongók számára.

Ugrás a galériához

Az első blog-bejegyzésre rengeteg visszajelzés érkezett, amiért a készítők rendkívül hálásak és örülnek, hogy ilyen nagy az érdeklődés a játék iránt. Kezdésképpen újabb „régen és most” stílusú képekkel nyitják beszámolójukat.

Jelenleg is nagyon elfoglaltak a Black Box-os srácok, hiszen következő játékukon dolgoznak, mely állításuk szerint már most nagyon jól néz ki, s nem mellesleg valószínűleg ez már a 2011-es Need for Speed lesz. A készítők maguk is figyelik a nagyobb rajongói oldalakat, ahol rengeteg kérdést tettek fel a játékosok, melyekből a  srácok igyekeztek kiválogatni a legjobbakat, és azok alapján megírni az újabb információkat:

„A játékban lesz napszak váltakozás. Sajnos még nem volt alkalmunk eddig megmutatni, hiszen folytak a munkálatok. A minőség érdekében igyekeztünk a váltakozás folyamatát finomítani, melyhez rengeteg égbolthoz és világításhoz szükséges anyagot használtuk fel - persze emellett meg kellett találni egy bizonyos egyensúlyt a teljesítmény és a minőség között is, a PC-k sokfélesége miatt.

A World Online térkép. Rengeteg újra szerkesztett térképet láttunk az utóbbi időkben a needforspeed.com fórumán. Vannak köztük rendkívül jó, ötletes megoldások is, de van egy rossz hírem, minden marad ahogyan most van. Nincs tervben, hogy megváltoztassuk a Rosewoodot és Palmontot összekötő útvonalat, Rockport belvárosa pedig már újra lett építve, így az ehhez kapcsolódó utakon már hiába is szeretnétek, nem lehet rákapcsolni a másik várost. Remélhetőleg amikor meglátjátok a változásokat, magatok is belátjátok ezt a tényt. Ugyanakkor tudjuk, hogy a rajongók még mindig mérgesek a hiányzó híd miatt, amiről még a Most Wanted végén ugrathattunk, amikor Cross elől menekültünk Palmontba. Ez a híd kimaradt, hiszen a készítésnél igyekeztük arra koncentrálni, hogy új dolgot adjunk. És még egy dolog a térképekkel kapcsolatban: Tri-City Florida alapján készült, így ajánlatosabb lenne délen elhelyezni.”

Néhány dolog még nem tökéletes, de nyugodjatok meg, jelenleg is folyik a Carbon és Most Wanted elemeinek és textúráinak frissítése. Aki még mindig kételkedik, küldjön néhány magas grafikára állított képet a Most Wantedből vagy a Carbonból, és válaszul megkapja a lehető legjobb válaszképet, amit Andrew el tud készíteni!
24.
24.
DanielRock
Én nagyon szeretem az autós játékokat, amikor meghallottam a hírt felcsillant a szemem, amikor meghallottam hogy ingyenes lesz, elkezdtem könnyezni, és most ahogy nézem hogy milyen grafikája lesz... srácok, tényleg el akarjátok érni hogy sírjak? x"D
23.
23.
killi
Nem értem miért kéne hasra esnem attól, hogy toldozgatják a MW és a Carbon motorját..!

Egyébként mindjárt az első képen (az óriás fánkkal) tisztán látszik hogy csak annyi a külömbség, hogy részletesebbre van állítva a graf(mindent fullra és 1280x1024-re)...és az meg engem speciel egyáltalán ,nemhogy nem érdekel hogy milyen fánkot reklámoznak a hülye amerikaiak, de az sem hogy milyen színe van egy fánknak, ami mellett 290 km/h-val elszáguldok...

Azt sem értem, attól miért kéne elélveznem hogy, több napszak lesz benne. Ezt eddig csak üzleti okok miatt nem tették meg, hogy kiadhassák a Carbont, ami ugye éjszakai terep...ennyi és hogy most átmenetes lesz? Nagy kaland. Bármelyik játékban így van ez.

És azt a hidat sem értem miért hagyják ki? Engem sokkal jobban érdekel mi van a híd túloldalán, mintsem ez a hülye duma, hogy "az nem számít újításnak, így nem foglalkozunk vele"...

Egyszóval a "nesze semmi fogd meg jól" életérzés kerekedett felül...
22.
22.
Krumpli
#21: Ezt mindenki eredetivel fogja tolni mivel ingyenes lesz :D Én amúgy várom már, kíváncsi vagyok mit hoznak ki belőle.
20.
20.
mmokus
pontosan mikor lesz abéta teszt?gépigényt még nem tudni?
19.
19.
Well
Vagyis hogy ha Carbon és most wanted egybeleg lesz, sztem már rossz nem lehet :)
18.
18.
Well
Nekem a Carbon tetszett nagyon, Shift annyira nem érdekelt, nem tetszenek a reális szerű játékok
17.
17.
Kerik
#5: Szerintem eléggé elcseszték kb. ugy mint a Pro street-et. Ne volt benne egyikbe se az ami miatt az NFS jó:az utcai versenyzés,a szabad kóborlás.Lehet hogy valaki azt mondja hogy a Shift lett a legjobb,de akkor is ugy gondolom hogy nagy baklövés volt.
16.
16.
packos
Gyökeres változáson ment keresztül a most wanted grafikája után ha jól látom a before-os képeken az a grafika látható bámulatos várjuk a kijövetelét :D
15.
15.
Kocsis92
#14 te vak vagy vagy mivagyte? beforeos képekbe hol volt pl árnyék? vagy olyan fényjáték mint a bazinagyépületnél?
14.
14.
geri q
háát mit ne mondjak a before-os képek sokkal jobbak mint az afteresek XD
13.
13.
ngage
Hát ez nagyon állati lesz. Grafikája is jó. Várom, remélem már Ferrari lesz benne! De ez is egy nagy áttörés lesz 100% adok rá. Underground 3 lesz vagy kamu az egész? 5: A legjobb NFS tény és való, hogy a Shift, de Grid szinten mozog. A legjobban áttört NFS az Underground 2, NFS III: Hot Pursuit, Pro Street.
12.
12.
Szatech
11.
11.
Game Fan
#5: Ez hatványozottan nem igaz!!!!! Bár ez az én szubjektív véleményem...
10.
10.
9# Beta kb januárban lesz majd.

A múltheti beta jelentkezés csak egy teszt volt.
9.
9.
Szatech
Egész jónak néz ki, de nem tudja vki hogy a beta-val mi van?
8.
8.
ATi0021
7.
7.
tommy93
Remélem nem lesz havifizetös...
6.
6.
cross56
hűát a képekk között nem lyan sok a külömbség főleg a 3-dik összehasonlításnál
5.
5.
ThomasKoller
Shift lett az egyik legjobb NFS,ugyhogy nem tudom miről beszélsz...
4.
4.
Kerik
Ja de akkor is egy kicsit el lett cseszve.
3.
3.
ATi0021
#2 - A Shiftet nem a Black Box készítette.
2.
2.
Kerik
Remélem ezt már nem kúrják el úgy mint a Shiftet.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...