Idén sem bővül a Half-Life széria

A Valve még mindig hallgat a nagysikerű Half-Life széria befejező részéről, de egy pletyka szerint idén sem fog bővülni a sokak által kedvelt sorozat.
A Valve még mindig hallgat a nagysikerű Half-Life széria befejező részéről, de egy pletyka szerint idén sem fog bővülni a sokak által kedvelt sorozat.


A GameInformer értesülései szerint a 2010-es évben sem fog megjelenni a várva várt Half-Life 2: Episode Three. Az újság nem volt hajlandó elárulni az információ származási helyét, de valószínűleg senkit sem lepett meg a dolog. Az utolsó életjel még tavaly érkezett, mikor is Gabe Newell egy interjú keretein belül elárulta hogy még mindig folyamatban van a játék fejlesztése. A remény hal meg utoljára, idén lesz egy új Half-Life megjelenés hála egy csapat lelkes rajongónak. A nagy érdeklődéssel övezett Black Mesa módosítás, régebben Black Mesa: Source, idén fog megjelenni, és pár friss infó is napvilágot látott a játékkal kapcsolatban. A fejlesztők elárulták hogy az egyszemélyes kampányom kívül co-op módban barátainkkal is átverekedhetjük magunkat a pokollá vált laboratóriumon, és multiplayer kampánnyal is rendelkezni fog a mod, viszont az utolsó kettő csak a játék megjelenése után lesz elérhető. A rendszerkövetelmények is megegyeznek az Orange Box követelményeivel, így nem lesz szükség egy erős vasra ahhoz, hogy elinduljon a játék. Viszont aki játszani akar, annak mindenképpen rendelkeznie kell egy Source motor által hajtott játékkal.
20 komment - szólj hozzá!