Új FPS-en dolgozik a BLACK készítője

  • Írta: InGen
  • 2010. február 16.
  • Hír
Link másolása
A Black vezető tervezője összeáll néhány nagyágyúval, hogy a Codemasters égisze alatt egy új, világbajnok FPS játék készítésébe fogjanak bele.
Emlékeztek még a Black címen futó, PS2-re és Xbox-ra megjelent, többnyire zseniális FPS játékra? Annak idején lenyűgöző grafikával és pörgős játékmenetével kápráztatott el minket, mégha nem is tartozott éppen a legjobb, elit lövöldék közé. Ez volt a Burnout-szériáról híres Criterion első próbálkozása a műfajban, s a játék neve nem csak a Black Ops katonákra utal, hanem a fejlesztés vezetőjének nevére is, aki Stuart Black volt.


Most Mr. Black és Tom Gillo, a Sony London ex-game directora összeállt Andrew Wilson producerrel, s a Codemasters berkein belül egy hatalmas, 80 fős csapatot vezetnek, céljuk pedig nem más, mint egy olyan FPS létrehozása, "amire már mindannyian nagyon rég vártunk". Egyesek No One Lives Forever folytatást sejtenek emögött, ami valószínűtlen, a Black jogtulajdonosa pedig továbbra is a Criterion, így feltehetően egy teljesen új név alatt fog megjelenni.
15.
15.
Fantomas 2010
A Black igazi nagyágyú volt! Ferrari at FPS-ek közt egy igazi zúzda!

A játék amitől óva intenek anyádék de igazából titokban ők is ezt nyomják!A grafika az effektek a hangok minden a helyén volt ebben a játékban te voltál a legnagyobb akciósztár!Minden lövésnek súlya volt nem csak vaktöltényeket eregettél poligon figurákra amik aztán lelkesen dobják a hátasokat minden találatnál.Egy hibája volt csak,hogy félóránként lehetett menteni de amúgy patent volt az egész!Hajrá Mr Black!!!

14.
14.
Cayman
A Black szerintem az a játék, aminek nem kell folytatás. Szuper volt, minden hozzáértő tudja hogy egy fantasztikus darab volt a generációsváltás hajnalán.Vagy mi...én szivesebben látnék valami teljesen újat.
13.
13.
TOMCAT 84HUN
jaja szerintemis megjelenésekor 2 kőrt rávert a vejéjtársaira, remélem ezis hoza ugyanazt a szinvonalat
11.
11.
InGen
#9: tudtommal csak az új Need for Speedet.
10.
10.
Mathia$
BLACK2-t!!!!!!!!!!!!!!!!! KÉREM!!! Criterion the best! Nagyon coool lenne!
9.
9.
most akkor a Criterion hány játékot csinál?? 3-at???
8.
8.
Takuma Sato
Nagyon brutális volt anno a Black imádtam minden pillanatát, és a grafikája egyszerüen lenyügözött.

Szal reménykedve várom a következö játékukat ami remélem lenyügözö lesz.
7.
7.
wildláma
Nagyon szerettem a játékot, a robbanások életszerűek voltak, a fegyverek pusztítóak, stb stb. A kedvenc pályám, amelyiket vagy 20x kijátszottam, az a híd volt. ott lehetett RPG-vel osztani az ellent :D
6.
6.
hakydakillah
Ez a játék még a mai napig gyönyörű. A grafika, az efektek, a fizika... Óriási sikere volt, nem is értem, miért nem folytatták.

Ez a játék úgy nézett ki, mintha egy erősebb konzolon nyomnám, a grafikája ezerszer szebb volt, mint a COD MOH játékoké. Nem is értem, miért csak ők voltak az egyetlenek, akik ilyen grafikát ki tudtak préselni a PS2-ből....
5.
5.
joati
Rohadt nehéz volt a Black , főleg a chekpoint rendszer miatt, de szerettem .
4.
4.
eleklaci93
Meg tudná nekem mondani vki hogy miért nem megy a battlefield bad company 2 beta mert azt yírja ki hogy connection fail to ea online??? ha vki tudna segíteni vagy tud vmi infót pls egy privát üzit küldjön előre is thx.
3.
3.
killzone2
BLACK 2-t akarok! Az 1-et is imádtam.
2.
2.
Oliver S96
1.
1.
tommy93
Imádtam a BLACK-et, de mint sztori elég érdekes... Én várom mi lesz belőle.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...