Még idén Ibizára utazik a Test Drive sorozat?

  • Írta: ATi0021
  • 2010. február 20.
  • Hír
Link másolása
A francia Planet-GT egy megbízható, Eden Gameshez közeli forrásra hivatkozva közölt le új információkat a Test Drive-sorozat legújabb részéről. A híreket nem erősítették meg.
A francia Planet-GT egy megbízható, Eden Gameshez közeli forrásra hivatkozva közölt le új információkat a Test Drive-sorozat legújabb részéről. A híreket még nem erősítették meg.

Ugrás a galériához

A sorozat legújabb tagja búcsúzik a Hawaii szigetektől, és egy új, szintén jól ismert helyre, Ibiza szigetére kalauzol majd el bennünket, amit megerősít az a tény is, hogy a csapatot pont erre szigetre hívták meg. Az oldal továbbá állítja, hogy az Atari jelenleg 2010 szeptemberére tervezi a játék megjelenését. Felhívják a figyelmünket, hogy az információk nem hivatalos forrásból származnak, ezért ne vegyük őket 100 százalékosan biztosnak. A franciák a következő hetekre további információkat ígértek.
9.
9.
K2 The Highest
Már nagyon várom:) Az Unlimited elég Bugos, de rengeteg hibája ellenére mégis egy szerethető és unalmas órákra tökéletes kis játék!
8.
8.
dzsiádzsó
#7:

Én örülök hogy semmi köze, mer akkor kalap kaki volt a test drive, főleg az utóbbi időbe hogy a játék egyetlen hibája az volt mikor fölvette ennek a sorozatnak a nevét....
6.
6.
Mathia$
Én voltam Ibizán. tényleg gyönyörű hely, de a tenger Lido di Jesoloban a legjobb! ^^
5.
5.
bledzer
Mekkora flash lenne egy Aston Martinal 220 al elrepeszteni a Pacha melett:D oojéééé
3.
3.
ATi0021
#1 - Ott a lényeg. Ibiza túl kicsit lenne. Ha mégis az lesz remélem kiegészítik néhány környező szigettel.
1.
1.
dzsiádzsó
Hát nem tudom imádom a játékot, ahogy Ibizát is :D, de 1000x jobb helyszín pl francia Riviéra, Monaco tele sportkocsikkal, a hegyi szerpentinektől kezdve dús erdős részeken át, a tengerparti sziklás szakadékos utakig minden van, Ibiza közelébe nincs ennek a felhozatalnak, és sport kocsi is jóval kevesebb :)
1.
1.
popely16
Hát csak reménykedeni tudunk a szeptemberi meg jelenésről de nagyon jó lenne ha igaz lenne . :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...