Unalmasak a mostani FPS-ek -mondja Mr. Black

  • Írta: InGen
  • 2010. február 24.
  • Érdekesség
Link másolása
Stuart Black, a PS2/Xbox klasszikus BLACK játék atyja szerint a jelenlegi FPS-ek marhára unalmasak. Igaz, ő nem ilyen szépen fogalmazott.
Stuart Black, a PS2/Xbox klasszikus BLACK játék atyja szerint a jelenlegi FPS-ek marhára unalmasak. Ha pontosan szeretnénk idézni, akkor a következő véleményt formálta meg napjaink lövöldözős játékairól:

"Nagyon sok fedezékre épülő shooter jelent meg mostanában. De ahol az ellenfelek is aktívan használják a fedezékeket, ott neked is csak ülnöd kell valami mögött, és arra várni, hogy a rosszfiú feje felbukkanjon a másik oldalon. Felbukkan, belelősz párat a fejébe, majd visszabújik, te pedig arra vársz, hogy újra előtűnjön. Ro**dtul unalmas. Engem ezek nem fognak meg."


Stuart Black jelenleg egy be nem jelentett FPS-en dolgozik a Codemaster berkein belül, melyről valószínűleg az Offcial Xbox/Playstation Magazine következő számában rántják le a leplet.
43.
43.
tomi07
Hát én megvagyok elégedve a mostani FPS-es játékokkal kivéve egy dolgot hogy rövidek!!!!!!!!
42.
42.
amd33
41.
41.
hedzsooo
En is elegedett vok a mostani FPS-ek 1 reszevel. Akkor persze nem igazan, ha nincsen hozza 1 jo sztori, megfelelo grafika, zene, vmint 1 jo jatekmenet es intelligensnek nevezheto ellenfelek, sz'al minden olyan alap-eleme, amitol bele is elhetem magamat 1 picit a jatekba.



Mondjuk, nekem nem az FPS-jatekok a kedvenceim, ezert nem is volt meg szerencsere olyannal dolgom, ami nagyon nem tetszett volna. Talan csak a Far Cry 2-o volt a kozelmultban nalam, ami szamomra vhogy unalomba fulladt.
40.
40.
gogolbordello2
szerintem nem minden fps unalmas.A brothers in arms hells highway is fps rengeteg fedezékharc van benne,mégis rohadt jó.

28:a brothers in armsban van stratégia,ezért többször ujrajátszható,és mégis fps.
39.
39.
dunaujv
#38: Öreg vagyok én már ehhez. Ha megteszed, hogy számomra is érthető formában kommentelsz válthatunk még pár csípős megjegyzés ki ki alapon, amennyiben elzárkózol ettől, abban az esetben jó éjszakát kívánok.
38.
38.
Batri
#37: Achievement unlocked!
37.
37.
dunaujv
#35: sőt még regisztráltam is miatta...
36.
36.
Killerbee
#32: Ott a jó öreg bioshock 1 jó példának.



Mellesleg lehet írtátok, de a fedezékre épülő lövöldék tps játékok nagyrészt és nem fps. Na jó nem lovaglok ezen inkább. Mondjuk azt h unalmasok a "shooterek".



35.
35.
Batri
#34: sokáig gondolkodtál ezen az eszmefuttatáson?
34.
34.
dunaujv
Könyörgöm álljunk már meg egy pillanatra ! FPS ! Nektek ez mit sugall !? Hűha, egy FPS - sel lövöldözni kell ? Igen és igen és igen. Akinek ez nem jön be eredjen azt nyomuljon egy Lost Odyssey - vel 3000 órán át főszálon és kész. FPS forever...
33.
33.
bledzer
legyen multiplatform(kiadáskor is)..... imátkozom:D
30.
30.
TOMCAT 84HUN
az egyik kedvenc játékom is fedezékes-bujkálos a rainbow six vegas csodálkozom hogy még senki sem emlitete eddig mert a legjobbak kőzt van. engem még mindig lekőt. a cop story sok mai játékot überel
28.
28.
Csimpy
Az fps-ekkel az a baj, hogy kinyomod max 10-15 óra alatt, és ha a multi csak egy picit is unalmas, max 1 hétig húzza ki. Mondjuk egy rpg-t, vagy stratégiát ennek az időnek (mármint 10-15 óra) a többszöröse végigvinni, és az újrajátszhatóság ezeknél nagyobb, mint egy fps-nél.
26.
26.
joati
Sosem felejtem el mennyit szenvedtem a Black-el ( főleg a chekpoint rendszer miatt) de megérte , nagyon hangulatos és technikailag tökéletes játék volt .
24.
24.
pjoco
Ott a Cod6, egy darab fedezék sincs benne mégis rohadt izgalmas volt! Én amúgy se bírom ezeket a külső nézetes fedezékes gammákat! Gears of War is hidegen hagyott anno! Rohadt unalmas játék volt!
24.
24.
gamerplayer
a rohadtult mér kell kicsillagozni?? a hús is rohad meg a zokni is
23.
23.
wildláma
rohadjon meg a realizmus ha egyszer élvezhető a játék
22.
22.
torreske92
Könnyű fikázni másnak a játékait úgy, hogy még semmit nem villantottak ebben a generációban. A fedezékes harcrendszer ma már alapkövetelmény a lövöldéknél, és nem e miatt lesz unalmas egy FPS.
20.
20.
Batri
#17: pont az MW2-nek nincs semmi köze az igazi harcokhoz... ott még normalon is kiállhatsz a pálya közepére, akor sem lőnek le...
19.
19.
pyro
Biztos van benne igazság, de egy igazi tűzharc is kb így zajlik, nem lehet kiugrálni a fedezékből, max ha Rambo a vezetékneved. Reméljük van valami újszerű ötlete....
17.
17.
Buci126
Pffff.... Az utóbbi két TPS ( GoW, ME2 ) amivel játszottam az végig arról szólt hogy futsz elbújsz.... és neem is élethű ha kívülről nézed....

Bezzeg az MW2 :D
16.
16.
gorgo2
miért nem csinálnak folytatást a Black-nek...
15.
15.
Giga0509
ON: Szvsz van benne igazság...
14.
14.
Giga0509
#10: az Gears of War és TPS,nem FPS -_-"
13.
13.
megalonagyix
10# lehet hogy fedezékes, de az teremtette meg. szóval akkor még egyáltalán nem volt unalmas
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...