Hivatalosan bejelentették a Test Drive Unlimited 2-t

  • Írta: ATi0021
  • 2010. március 3.
  • Hír
Link másolása
Az Atari hivatalosan is bejelentette a Test Drive Unlimited 2-t. Már működik a játék hivatalos oldala, sőt az első információk is megérkeztek az OXM jóvoltából.
Az Atari hivatalosan is bejelentette a Test Drive Unlimited 2-t. Már működik a játék hivatalos oldala, sőt az első információk is megérkeztek az Official Xbox Magazine jóvoltából.

Akár az eredeti játék, úgy a TDU2 is MMO alapokra építkezik. A járművek törhetőek, lesz időjárás, napszak-váltakozás és egy teljesen új sziget, amit ezúttal is szabadon bejárhatunk. Az OXM közölte az első képeket is, melyek immáron hivatalos forrásból, a játék honlapjáról származnak - további részletekre a következő OXM-ben derül fény, mely április 8-án jelenik meg.
19.
19.
d15a5t3r
#17: Nocsak Te megteheted, hogy a való életben furikázgass, ne adj' isten versenyezz luxusverdákkal? Ejha! Mert a legtöbbünk nem. És szívesebben autózgatunk a sunshine hawaii tengerpartokon, luxusverdákkal, kedvenc zenéinket bömböltetve, mint járókelőket lapítani agyon végig a járdán. Vannak akik arra gerjednek...
18.
18.
hakydakillah
17. Inkább hajtok 220al a Test Drive-ban, mint hogy kabaréba, enni, kocsmába stb kelljen járnom a GTA-ban :-)

Annyi köze van a GTA-nak a Test Drive-hoz, mint Fekete Pákónak az IQ teszthez :-)
17.
17.
adriano28
#16: hát igazad van de akkor is egy való életbeli autózgatás, versenyezgetés sokkal élvezetesebb mint hogy az nfs ben nyomom a W-t, óriási sebességgel megyek és körözgetem a várost .

na én ezt az nfs t 20 perc után meguntam
16.
16.
hedzsooo
#13: Kivetelesen 1et kell ertsek dzsiadzsoval, meg ha szokasahoz hiven erosen is fogalmazott es #15-os velemenyet is csak osztani tudom, a valo eletben valo veztes nem 1 NFS-jatek, a TU pedig inkabb 1 szimulator ami a valo eletre hajaz es semmi koze sincsen az NFS-hez.

A valodi, szimpla vezetesnek is hidd el megvan a maga izgalma, csak sajnos a valo eletben joval nagyobb kockazattal jarhat ( azoknal akik kiprobaljak) mint pl. a TU-ben. En is mentem pl. eleg jo sebesseggel parszor ( tenyleg csak nehanyszor) , pl. mikor haverokat kellett elvinnem repterre, hihetetlen jo erzes volt, persze borzongato is ugyanakkor es nagyon kellett figyelnem, mert 1 szimpla uton is tortenhetnek barmikor varatlan dolgok, plane ha gyorsan kozlekedsz, az esetleges kovetkezmenyeit pedig megbanhatod 1 eletre. Ezert jo pl. 1 TU, mert ott korlatlanul elvezheted a sebesseget, azt amit a valo vilagban epeszu ember nem tenne meg. Hidd el, h valojaban ez izgalmasabb tud lenni barmelyik GTA-nal, bar igazabol kar is 1 lapon emliteni oket, mert teljesen mas kategoriat kepviselnek.
15.
15.
bledzer
13. hány éves vagy? van már jogosítványod? még sosem érezted azt az érzést hogy most de atutókáznék csak úgy eggyet több 100 km-en át? Mert én igen és ez a játék tökéletesen (azaz majdnem) visszaadja ezt az érzést. Úgy hívják hogy a vezetés és autók iránt érzett szeretet.
14.
14.
dzsiádzsó
#13: Azért egy kisebb iparág épül erre a dögunalmas versenyzésre, Nascar, F1, hogy csak a nagyobbakat említsem.

Az hogy az NFS-ben mit lehet élvezni azt én se tudom, de ez most hogy jön ide azt valószínűleg te se, meg még sok minden mást ahogy így a fogalmazási, és írási képességeidet megnézem.

GTA nyilván más kategória, de nem is racing game, ha pedig az lenne (nem lehetne kiszállni csak tolni neki akkor) egy darab fos lenne, mert a kocsik döglassúak, gagyin néznek ki, irreálisan csúszkálnak, stb stb.

Szóval teljesen összefüggéstelen amit beszélsz.
13.
13.
adriano28
de kül egy ien játékban mit lehet szeretni? csak autózás versenyzés . semmi izgalom , ha van izgalom az csak az hogy : jaj beelőzött az a k*cs*g ...

én nem tom mit lehet élvezni ezekben a nfs -ben is én az undercoverrel toltam 20 percet összesen.

sokkal izgalmasabb egy gta san andreasos 5 csillagos körözés mint egy simpla verseny banshee kel meg Qrva jó autókkal..
12.
12.
bledzer
#4 inkább szimulátorra hajaz de azért kellemes vezetési élményt nyújt tanúlás nélkül is de 220al nem tudsz hajtűkanyart bevenni. Huuh én de várom, kormány elő, szoba bezár, pár 100 kilóméter :D:D
11.
11.
hakydakillah
Már nagyon várom a folytatást.



9. kössz a linket, sirtam a kommenteken :-)



"Srácok, tegye fel a kezét, akinek épp nem elfoglalt!"



"Ezt akkor is megcsinálnám, ha az asszony 5 perc múlva megtudná .."



"ki az a búza aki csak egy pillantást is vetett a játékra?:D"
10.
10.
ATi0021
Megírtam a hírt és közben jött néhány új infó szóval GK Team kérlek írjátok még ezeket hozzá:



UPDATE: A játék megjelenik PC-re, XBox 360-ra és ezúttal PlayStation 3-ra is. Az online és offline játék egy időben megy, vagyis találkozhatunk online játékosokkal, de akár offline gépi ellenfelekkel is. A karakterünket ezúttal is személyre szabhatjuk. Vehetünk Neki új ruhákat, de akár házakat is.További új jármű osztályok és új típusú versenyek kerültek a folytatásba.



A játék honlapján megtalálható TDU 2 feliratban a már korábban emlegetett Ibizát ábrázoló gépek láthatóak, így okkal feltételezhető, hogy az új sziget Ibiza lesz: www.testdriveunlimited2.com
8.
8.
dzsiádzsó
Ibiza :D valóban jók voltak az infók, amúgy várrol egyből beugrott, hát voltam ott, nincs összhangban azokkal az art fotókkal ahol 10db vízeséssel a háttérben dagonyáznak a motorokkal, de majd meglátjuk :D
7.
7.
dzsiádzsó
Kiloptam a flashből a városi képet, próbálom beazonosítani :D
6.
6.
dzsiádzsó
Mekkora volt az első rész áá uhhh :D legalább akkora húzás volt mint anno a Driver az Ataritól, messze messze több mint bármelyik más autós játék, GT meg a Forza szimulátor kötekedőknek mondom :P, ez meg egy autó verseny :D
4.
4.
HomoLudens
Ez mennyire várható szimulátornak vagy inkább Arcade padlógázzal kanyarodós?
3.
3.
d15a5t3r
1.
1.
crysis the best
Mi is egészen pontosan a játék hivatalos weboldala ??
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...