Újabb Test Drive Unlimited 2 képek érkeztek

  • Írta: ATi0021
  • 2010. március 7.
  • Hír
Link másolása
Újabb hivatalos képek érkeztek a nemrégen bejelentett Test Drive Unlimited 2-ből - a játék ezúttal is offline és online egyaránt bejárható területet kap.
Újabb hivatalos képek érkeztek a nemrégen bejelentett Test Drive Unlimited 2-ből - a játék ezúttal is offline és online egyaránt bejárható területet kap.

Ugrás a galériához

A hivatalos honlap alapján a korábban említett új sziget, Ibiza lesz, a játék weboldala számos itt készült képet tartalmaz. A karakterünket ezúttal is személyre szabhatjuk: vehetünk új ruhákat, de akár ingatlanokat is. További új járműkategóriák és új típusú versenyek kerültek a folytatásba, amely idén ősszel jelenik majd meg PC-re, Xbox 360-ra és Playstation 3-ra.
29.
29.
Anti4730
Én 1 buggal sem találkoztam a játékban
28.
28.
Maxxer
#27: jaértem:),nekem anno ilyen volt Most Wantedbe-n

Cootermain-al épp 2en játszottunk ,osztott képernyön aztán kanyar elött egy láthatatlan tábla volt,árnyéka ottvolt,meg a hangja is hallatszott mikor nekimentünk :D

Ps2-n volt ez .
27.
27.
K2 The Highest
26: Neeem, nekem ilyen bugok nem voltak...Eredeti gamma...Olyan történt, hogy menekültem a zsaruk elől és fennakadtam egy sima patkán....Se előre, se hátra...A Zsaruk meg elmentek mellettem...

Ilyenekre gondoltam...
26.
26.
Maxxer
#25: eredetivel ,már jó volt minden,csak K2 írta hogy bugos volt,arra írtam hogy a warez verzíó átka:D
25.
25.
dzsiádzsó
Xboxon semmi ilyen nem volt, csak az online volt gáz, Atarinak nem volt pénze normális szerverre
24.
24.
Maxxer
#23: csak a warez verzíó ,de az tényleg :D , elkezdett a játék dobálni , csak úgy, + a felém jövő kocsik szálltak a levegőbe , elsőre vícces volt,de aztán csak idegbeteg lettem tőle:D .Szerencsére útánna kölcsönkaptam az eredeti játékot ,és annál nemvolt ilyen bajom már.
23.
23.
K2 The Highest
21: Az egy nem volt rossz, de hatalmas bugtenger volt az egész játék...Szóval nem vert az semmit, max a nyálát:)
22.
22.
dzsiádzsó
Na megyek berakom, ha még elindul ugye DLC-k..... :D
21.
21.
Anti4730
Egyértelmü hogy ez lesz a világ legjobb autós játéka, simán verni fogja sztem forzát dirt2-öt mindent:D Az egy is mindent vert:D
20.
20.
ATi0021
#19 - Mai nappal elvileg véget ért az első tesztelés. De nem kell aggódni lesz még lehetőség.
19.
19.
tyler001
Van sofőőrr xD xD ám elég jólnézki... külömben valaki nemtud valamit az NFS Online beta-ról!?...:D (kicsit off de segáz xD)
18.
18.
ATi0021
#17: Nekem eredeti a játék, és a DLC-t is megvettem, de semmi bajom nincs vele. Legutoljára még 2007ben egy mentésem ment tönkre. Ennyi.
17.
17.
dzsiádzsó
#16:

Elvileg, de elég későn jöhetett ha addig 4x sikerült elvesztenem, meg el se indul a játék, mert folyamat lejárnak a DLC-k, és mindig le kell őket szedni pár havonta szánalmas....
16.
16.
ATi0021
#12: A mentés problémát elvileg az első patch megoldotta.
15.
15.
NinjaNorb
sztem a viperes kép az naon is szép az autó elég kidolgozott arra nem lehet panasz:)
14.
14.
bledzer
13.
13.
GabeszHUN
ja bocs:D PC.ről van szó valamiért nem csatlakozik a test drive unlimited szerverhez
11.
11.
dzsiádzsó
#10: Bővebben? Csak 100 millió tényezőt hagytál ki :D

pc-s, x-boxos? így elsőnek ezt kérdezném meg
10.
10.
GabeszHUN
Sziasztok! nekem valamiért nem enged multizni a test drive unlimited

tudtok ebben segíteni?
9.
9.
dzsiádzsó
#7:

Szerintem se baj a grafika, de azért ne írjuk le annyira, várjuk meg mi lesz belőle, az előző rész se képeken fogott meg, ahogy minden mozog a fák, a fű, a vezetékek, az a gyönyörű kontrasztos égbolt a tájba veszve áhhh :D.

Mozgásba lehet tátva marad a szánk, és annyira az se baj ha 2006-s lesz mert az akkor PGR-n kívül, ami szintén zárt pályás mindent úgy odakent hogy csak na.

Mindjárt be is rakom kis nosztalgia :D.



Ami viszont whislist de nagyon:



- mentés problémák

- online problémák

-dlc problémák



Az hogy mennyire nagy ez a játék jól mutatja 4x vesztettem el a mentéseimet, és mind a 4x újra kitoltam, nincs másik játék amivel ugyanezt megtettem volna !!!!
8.
8.
Kicsit off:



Látszódik, hogy mennyire konzolos a Gamekapocs, még egy hír sincs s NFS World betájáról, de a BLUR zárt betájáról persze még cikk is van.
7.
7.
ATi0021
Szerintem semmi baj nem lesz a grafikával. Végülis elég nagy területről lesz szó most is és gondolom nem akarnak a csillagos égbe menni a gépigénnyel. A másik a Zondás kép a hivatalos oldal kódjából lett kilopva. Szólva a végleges játék még lehet ennél szebb is, de ha nem a játékélmény biztosan felejteti majd.



Mert meg lehet nézni számos játékot, amit grafikailag agyon van tuningolva, és a legtöbb számomra csak 1-2 hétig tart. A TDU immáron több mint 3 év megy. Szólva nem minden a grafika.
6.
6.
dareal
az első rész után azt tudom csak, hogy ez szinte biztosan pre-order kategória.
5.
5.
d15a5t3r
Az elsőt sem az Atari készítette. Ők csak kiadták a játékot. Az Eden Games a fejlesztő.

Jómagam is játszom még az első résszel. Más autós játékkal nem is játszottam, amióta ezt beszereztem.
4.
4.
csonti02
A mai napig játszok az előző részével. Úgy gondolom a következő résszel is sokan így lesznek főleg ilyen hangulatos multival. Szerintem az Atari megint alkotni fog.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...