GDC 10: Robin is feltűnik az Arkham Asylum 2-ben?

  • Írta: fojesz
  • 2010. március 10.
  • Pletyka
Link másolása
Bár a Batman: Arkham Asylum 2 pontos szereplőgárdája nem tisztázott, a pletykák szerint Robin is ott lehet majd a játék hősei között. A kérdés az, hogy melyik Robin?
Bár a Batman: Arkham Asylum 2 pontos szereplőgárdája nem tisztázott, a pletykák szerint Robin is ott lehet majd a játék hősei között. A kérdés az, hogy melyik Robin?



A képregényben ugyanis két Robin is feltűnt, bár egyik sem lett különösen népszerű karakter. Az egyikük Dick Grayson volt, akit viszont Jason Todd váltott, miután emberünk Nightwing néven szólókarrierbe kezdett, majd a Tini Titánokkal állt össze. Toddot tényleg nagyon utálták a rajongók, így az írók egy közönségszavazás után megölették Jokerrel.

Nem tudni, hogy a Batman: Arkham Asylum 2 írói melyik hőst választották, ahogy egyelőre az sem biztos, hogy valóban szerepelni fog Robin a folytatásban. A hír az IMDb-n látott napvilágot, s egyelőre nem is erősítették meg a készítők azokat az információkat, miszerint a Final Fantasy XIII-ban is játszó Vincent Martella adná a hangját a szuperhősnek. Remélhetőleg a héten erre is fény derül!
19.
19.
Bloodrose
Ahogy már írták előttem is, több robin volt, bizony.
18.
18.
Beau
Remélem Rébusz is benne lesz a játékban.
17.
17.
D4nny
Ha már Dick Graysont akarjátok, akkor ő inkább legyen benne úgy, mint Nightwing.



Én személy szerint szeretném, ha a Tim Drake féle Robin benne lenne. Ő nagyon jól eltalált karakter, és illene a hangulathoz. Aki nem hiszi, olvassa el a Red Robin képregényt, eddig 10 szám jelent meg belőle, szerintem nagyon nagy arc benne.

( Régebben én is utáltam Robin karakterét. :P )
16.
16.
caleb007
Nem is tudom. Ha Batman nem egyedül lófrál a sok elmebeteg között az már nem is olyan izgalmas... Meg hát Robinból már szerintem nehéz lenne egy olyan karaktert kifaragni, amelyik illik az atmoszférához. Úgy értem, hogy én pl. se rajzfilmben, se fimben, de még képregényben sem láttam olyan Robint, akit komolyan lehetne venni.
15.
15.
iNKARNATE
Valamelyik fejlesztői nyilatkozatban lehetett olvasni, hogy a designer (vagy aki nyilatkozott, sajnos nem emlékszem) szerint Robin nagyon is cool karakter tud lenni, amire a képregények darkosabb komolyabb részeiből lehet rájönni.



Az első rész elég állat, szerintem megtudnák oldani Robint is úgy, hogy megtartsa a játék az atmoszféráját.
13.
13.
n_csacsi
#13: hát ha már robin is benne lesz, akkor legyen a Dick Grayson-os Robin...és sztem őt fogják betenni márha persze berakják, mivel a játék a régi batman szériákon fut és abba Dick-kel kezdte :)
12.
12.
n_csacsi
11.
11.
demon68
az Arkham leginkább az új batman-filmekhez hasonlított, amiben rengetegszer mondták, hogy robinról szó sem lehet. persze lehet attól még a játékba berakják a coop miatt (sajnos). és egyébként bruce wayne mellett 3 robin volt, Tim Drake volt az utolsó. szerintem az lesz, hogy Nightwing-et rakják be, hogy legyen cooperative-mód, ő kb. ugyanazt tudja mint batman, de mégsem annyira idegesítő gyökér mint a Robin-ok.
10.
10.
ATi0021
Nem nagyon örülök Robinnak, de nem írom le az ötletet. Legutóbb is nagyot alkotott a Rocksteady.



#5: :D LOL
7.
7.
hakydakillah
5. hát ezen jót nevettem :-)
6.
6.
pyro
Ne! Csak Robint ne! Azt ki nem állhatom! Inkább jöjjön Alfred :D
5.
5.
PGergo
3.
3.
Maxxer
Szerintem is hülyeség belerakni , sokkal jobban eltudnék képzelni 1 Joker & Quinn párost coop-ban ,amint Batman előtt járunk egy lépéssel:P (Quinn kedvenc lett ,az elöző részből,beszéde + kinézete alapján, Rohadtúl eltalálták )
2.
2.
ZeWa
Neeeee, csak azt neeeeee. Ha belerakják, akkor tökön döföm magam.
1.
1.
Mathia$
Áhhhhhhh akkor lesz lesz benne cooooooooop!!!!!! de atom lenne!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...