Az elmúlt hetek legnépszerűbb iPhone játékai

  • Írta: Daks
  • 2010. április 8.
  • Érdekesség
Link másolása
We Rule, ZombieSmash, Chop Chop Runner. Csak néhány az utóbbi idők legnépszerűbb iPhone játékai közül - de lássuk mit érdemes most tolni!
We Rule, ZombieSmash, Chop Chop Runner. Csak néhány az utóbbi idők legnépszerűbb iPhone játékai közül - de lássuk mit érdemes most tolni!

A Gamekapocs ajánlatai:

We Rule


A We Rule alkalmazással bárki uralkodóvá válhat, saját, festői online királyságában! A termelés, építés, fejlesztés, aratás összehangolásával formáld világodat ízlésed szerint, és gondoskodj róla, hogy a Tiéd legyen a legfényűzőbb udvartartás a baráti társaságban!

Sailboat Championship PRO



Vitorlázz át a hét tengeren és versenyezz akár világ a legjobb játékosai ellen! Szerezd meg, majd fejleszd kedvedre a hajókat, és biztosíts helyet a trófeaszobában a következő kupának!

ZombieSmash


A préri közepén, egy apró házban, egyedül. Az embernek ilyenkor minden elszántságára szüksége van, hogy megvédje magát az éhes zombik támadásaitól! Szerencsére különleges fegyverek arzenálja áll rendelkezésedre, hogy kívül tartsd a betolakodókat!

Pool Pro Online 3


A Pool Pro Online 3 remek grafikájának köszönhetően a legdivatosabb biliárdszalonokban érezheted magad. Játék közben barátaiddal is összemérheted tudásodat, hiszen a többjátékos mód összekapcsol benneteket, legyetek bárhol, akár a világ két különböző pontján!

Chop Chop Runner


A játékban, a szó szerint mindig rohanó Iro-val, a nindzsával kell megmenteni az uralkodó lányát az elrablók karmai közül. Az utazás során számos veszély leselkedik a kis harcosra. Át kell küzdenie magát az embert próbáló akadályokon, és le kell győznie az ellenséges katonákat is.

PushPixPull


Segíts Pix-nek, a kedves kis robotnak a világok közti kalandozásban, és fejtsétek meg együtt a nehéz fejtörőket. Ahhoz, hogy megoldjad a rejtvényeket húzni és tolni kell a színes dobozokat, addig, míg minden szín csak egyszer szerepel a sorban, az oszlopban, és a négyzetben.

Skies of Glory: Battle of Britain


Emelkedj a magasba, és legyél a második világháború legjobb vadászpilótáinak egyike! Mutass be lélegzetelállító mutatványokat, győzd le az ellenfeleket egyedül, vagy harcolj barátaiddal akár WiFi és Bluetooth kapcsolaton keresztül! Küzdd át magát a hadjárat nehézségein, vegyél részt bombázásokban, és védd meg saját bázisodat a támadó csapatoktól.

BurnStar


A játék célja, hogy megakadályozza egy gonosz cég világuralomra törését. Ehhez több mint 100 változatos pályán kell próbára tenned reflexeidet és egy lángszóró segítségével kell átvágnod magát csapdákon és különféle akadályokon.

Litterfin Louie


Segíts Louie-nak, a kis sárga halnak megtisztítani a tengert a rengeteg szennyező hulladéktól! Kerüld el a veszélyes medúzákat és víziaknákat, de kapj el minél több friss gyümölcsöt, hogy Louie ereje visszatérjen és megmenthesse a víz alatti élővilágot!
18.
18.
zola2000
Kb egyik sem iphone exkluzív (az mgs toucht kivéve, de az nem is rendes mgs meg a youtube video alapján nem is tűnik jónak), a többi meg java port, mind a ds mind a psp húzócímei sokkal komolyabb fejlesztések, de az persze igaz hogy az iphone a telefonok közül a legjobb videojátékra.
17.
17.
megalonagyix
15# Doom Resurrection, CoD: World at War (zombi), Doom 2 RPG, Plants vs Zombies, Resident Evil Degeneration, Metal Gear Touch, Mass Effect Jacob's Story, meg még jópár...
16.
16.
Raam989
#15: Az iPhone húzócíme az MGS Touch. Meg talán a Doodlejump.
15.
15.
zola2000
Visszavonom, a psp még elmegy ott a final fantasy crisis core, meg a dissidia: final fantasy, de iphonera nem is tudok semmi olyan komolyabb iphone exkluzív játékot mondani amire azt mondanám hogy ezért a játékért muszály beszerezni egy iphonet. Persze ha egy 5dolláros iphone játékot megvesznek egymillióan az csak 5 milliós bevétel, nem fog senki sem évekig komoly fejlesztőcsapatot ráállítani egy iphone játékra, míg egy komolyabb ds játékból 50 dolláros áron elmegy akár 5 millió példány is, így nem fog senki sem exkluzívan egy okamiden/ni no kuni/dq9/phantasy star zero/ragnarok online/golden sun 3 szintű játékot kiadni exkluzívan iphonera (meg ahogy elnézem pspre is nem látok már semmi komolyabb exkluzív fejlesztést a final fantasy agito 13mon kívül, ilyen szempontból kezd leállni a psp is).
14.
14.
zola2000
#13: ha mondasz egy zeldához/dragon questhez fogható iphone vagy akár psp játékot, akkor gratulálok.
13.
13.
dzsiádzsó
#12:

Bocsi DS-hez képest 1000x jobb játékok vannak.... (ráadásul innovatív, és grafikai értelemben is)
12.
12.
zola2000
Na igen,ezeknél a játékoknál még pspn is jobbak vannak, dsen meg főleg, de ez csak egy telefon, egy játék itt 1-2 dollár nem kéne a kézikonzolokhoz hasonlítani ahol egy játék 10ezer forint.
11.
11.
Killerbee
7.
7.
Daks
Popcap játékok nagyon ütősek, plants vs zombiest és chuzzlet nyomok most, mindkettő állat
6.
6.
M3rcy
#2: van Plants vs. Zombies iPhone-ra (meg Peggle is). Viszont a Tap Tap Revenge-t nem látom sehol, pedig az is népszerű.
5.
5.
dzsiádzsó
#4:

psp go hardverbe még a 3gs-t is oda vissza veri :D (nézz utána ha nem hiszed)

Mint írtam szerintem nem összehasonlítható, elve nincs gomb a iphonomon, nem olyanok a játékok. Így hogy mire milyen játékfelhozatal van szintén nem összehasonlítható, mert psp-sn sok hardcore gamernek való van. Tényleg nem egy kategória.
4.
4.
megalonagyix
3# mármint miben veri oda a psp? hardverben tuti nem, a játékfelhozatalban sem, mert rengeteg app van az storeon, ráadásul ingyenesek is. esetleg az irányításban, de az előbbit is meg lehet szokni.
3.
3.
dzsiádzsó
flamelés?? :D mégis miről psp minden téren odaveri a phonet, amit mégis jobban szeretek :D

Szerintem mind2 konzol jópofa, és nem egykategóriai, kb mintha a wii-t meg boxot versenyeztetnénk nincs értelem szerintem
2.
2.
megalonagyix
wow! ezek nagyon ott vannak, főleg az első. úgy néz ki mint a Plants vs Zombies ami kitűnő volt.
1.
1.
Raam989
Egy-két-há... és indulhat az iPhone vs. PSP flémelés... :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...