Új résszel jelentkezik a Rush'N Attack

  • Írta: fojesz
  • 2010. április 11.
  • Bejelentés
Link másolása
A Konami régi klasszikust készül feltámasztani, hiszen a Rush'N Attack 1985-ben mutatkozott be először a játéktermekben - az Ex-Patriot PS3-ra és X360-ra érkezik.
A Konami régi klasszikust készül feltámasztani, hiszen a Rush'N Attack 1985-ben mutatkozott be először a játéktermekben - az Ex-Patriot PS3-ra és X360-ra érkezik.



A Green Beret néven is ismert klasszikusban az akkori akciófilmek elmaradhatatlan szuperkatonáját irányíthattuk, aki magányos farkasként darálta le az ellenséges hadseregeket. A Rush'N Attack 1989-ben még kapott egy "szellemi örököst" a M.I.A.: Missing In Action személyében, de egyébként a mostani Ex-Patriot lesz az első új rész azóta.

Az ősszel PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra, letölthető formában megjelenő játék szintén a hidegháborús időkre emlékeztet majd, a játékosok három, markánsan megkülönböztethető környezettel fognak találkozni a végigjátszás során. Mint a videón és a képeken látható, az Ex-Patriot is amolyan 2.5 dimenziós játék lesz: a kamera oldalról követi az eseményeket, de maga a motor 3D-ben pompázik. A fejlesztést a Kuju Entertainment tagja, a cseh Vatra végzi.
9.
9.
vicious
Shadow Complex Konami módra.

Remélem jó lesz, jöhetne egy ilyen új Contra is.
8.
8.
Mathia$
ezek úgyis csak kezdeti képek, még lehet jobb!

kivéve ha valami arcade meg psn játék lesz :S (persze azokból is van jó)
7.
7.
mnmn1
nekem a Trine is bejött ez se lehet rossz....vagy mégis XD
6.
6.
megalonagyix
ez nagyon klassz. kár hogy nem jön gépre, igen. egyébként, am, Kuju Entertainment ------>http://www.gamekapocs.hu/cikk/1084/401/Conspiracy:+Weapons+of+Mass+Destruction+Teszt
5.
5.
ZeaL
Állítólag a Vatra készíti a pár poszttal elöbb emlegetett új Silent Hill játékot is.
4.
4.
atto222
Nekem is... 15 éves koromig.
3.
3.
I
Nekem tetszik. Mindig is bejöttek nekem az ilyen és ehhez hasonló játékok.
2.
2.
Ragnarök
#1: Gratulálok az értelmi szinthez.



Én csak azt nem értem, hogy PC-re miért nem jön egy ilyen old-remake? :S Ez most felidézte bennem a Duke Nukem Manhattan Project élményeit. *_*
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...