Az Eyjafjallajökull késlelteti a Bulletstorm-premiert

  • Írta: fojesz
  • 2010. április 22.
  • Érdekesség
Link másolása
Az Electronic Arts és a lengyel People Can Fly nagy csinnadratta közepette akarta leleplezni a Bulletstormot, de az izlandi vulkán keresztülhúzta a számításaikat.
Az Electronic Arts és a lengyel People Can Fly nagy csinnadratta közepette akarta leleplezni a Bulletstormot, de az izlandi vulkán keresztülhúzta a számításaikat.



A kimondhatatlan és leírhatatlan nevű Eyjafjallajökull vulkán által kibocsátott hamufelhő már napok óta bénítja az európai légközlekedést, s bár a dolgok már kezdenek helyreállni, az Electronic Arts továbbra is óvatos marad, ezért inkább elcsúsztatja a Bulletstorm hivatalos bemutatóját. Ez titeket csak részben érint, hiszen InGen már írt egy előzetest a játékról.

A People Can Fly ugyanis lengyelországi csapat, így valakinek mindenképpen utaznia kellene ahhoz, hogy az alkalomhoz méltó díszes kompánia gyűljön össze a fejlesztők és a kiadók részéről. Egyelőre nem tudni, hogy mikor tervezik megtartani a bulit, hiszen az izlandi vulkán is kiszámíthatatlan: a tűzhányó még mindig aktív, bőszen pöfékel időnként, igaz, a széljárás is befolyásolja, hogy a hamufelhő merre terjed tovább. Ráadásul az Eyjafjallajökull további vulkánokat is működésbe hozhat, ami újabb galibákat okozhat majd.

Más kiadók, így a Konami ausztráliai részlege és a Namco Bandai is várható késésekről számolt be. Előbbi például a Wii-s Silent Hill: Shattered Memories, a Karaoke Revolution és a Puzzle Chronicles megjelenését volt kénytelen eltolni a vulkán miatt a szigetkontinensen.

20.
20.
OldM4n
A jökull a gleccser norvég (izlandi norvég) neve. Eyjafjalla lehet a tulajdonnév, mert Eyja meg szigetet jelent .. (talán Szigetcsúcs-gleccser??? - de csak tipp. Egyébként SZERINTEM NEM a vulkán neve, hanem a vulkánról induló gleccseré.)

A Nagy Jökull-t érdemes megnézni nyáron, nem látsz sokszor ilyent az életben. (valami vvv.terepjárótúraizlandon.hu vagy mi a rák volt a szervezőnk tavalyelőtt.)
19.
19.
szöcske
#18: Hehe

Google a barátod
18.
18.
katona141
Eyjafjallajökull???????????MI A SZAR EZ?!
17.
17.
adriano28
#14: nem eredetire akartam, tod mikor fizetek havonta 1000 ft :D

inkább taurira gondoltam :D:D
16.
16.
M3rcy
#14: jelszónak viszont jó lehet :D
15.
15.
Mathia$
Azért már eléggé fel lett kapva ez a hülye vulkán a média által... csomó felesleges intézkedést tettek.
14.
14.
Batri
#13: ha ilyen névvel csinálsz WoW karit, ne számits semmi jóra. Az ékezetes betűket alapból utálják, ráadásul ezt amúgy sem egyszerű leirni...
13.
13.
adriano28
na végre codban, meg wowban lesz jó nevem xD
12.
12.
I
Google fordítóban nekem ezt adja ki az izlandi-magyar = Eyjafjallajökull. :/
11.
11.
M3rcy
a vulkán nevét csak kopi-pesztelni lehet :D
10.
10.
peterpal7
Lehet, hogy csak fojesz macskája ugrott a billentyűzetre :D
9.
9.
Frosty89
én csak azt nem értem hogy miért annyira lényeges a repülős utazás..

ha annyira akarnák simán el tudnának mással is utazni a helyszínre...
8.
8.
Slik
én meg azt hittem, hogy valamit nagyon elírtatok a címben :D
7.
7.
izomkukac
6.
6.
Raam989
#5: Még így leferdítve is nehéz kimondani... nem vagyok egy nagy szavaló, de nincs is semmi bajom a szavak kiejtésével sem... Japánul egyszerűbb nyelvtörőket mondani, mint ezt a szót kiejteni... :D
5.
5.
X360_FaNbOy
#4: A TV-ben mondták már ki a nevét? XD

szvsz: Ejzsafzsallazsökull :)))

4.
4.
Raam989
Ki adott ilyen nevet egy vulkánnak? OMG, a helyi lakosok ki tudják ezt mondani???
3.
3.
Horvi14
1.
1.
Giga0509
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...