Bulletstorm

PC, PlayStation 3, Xbox 360, PlayStation 4, Xbox One

Akció
Kiadó: Electonic Arts, Fejlesztő: People Can Fly
Új játék a Painkiller-sorozatot is jegyző lengyel People Can Fly munkatársaitól.
Értékelés: 9.0

Távozik Randy Pitchford a Gearbox Software éléről

Huszonkét év után lemond elnöki pozíciójáról Randy Pitchford a Gearbox Software-nél. A Gearbox játékrészlegét Steve Jonesra hagyja, míg ő a televíziós és filmes divízióra koncentrál inkább.

Nextgen AAA-játékon dolgozik a People Can Fly

Nem unatkoznak a People Can Fly stúdióiban az emberek, ma ugyanis büszkén jelentették be, hogy az Outriders mellett egy másik, kifejezetten nextgen konzolokra - és természetesen PC-re - szánt játékon is dolgoznak.

Már Switchen is játszható a Bulletstorm

Habár a Gearbox nem verte nagydobra, a hétvégén elérhetővé tette a Nintendo eShopban a Bulletstorm switches átiratát. A megjelenés apropóján egy utolsó trailert is kaptunk hozzá.

A People Can Fly szívesen folytatná a Bulletstormot

A mérsékelt anyagi siker ellenére komoly rajongói bázissal rendelkezik a lengyel People Can Fly játéka, a Bulletstorm, így nem meglepő, hogy a csapat nem tett le arról, hogy folytatást készítsenek.

Nintendo Switchre költözik a Bulletstorm

A Gearbox tegnapi Borderlands-bejelentései mellett az is kiderült, hogy a lengyel People Can Fly magát komolyan nem vevő shootere, a Bulletstorm a következő hónapokban Nintendo Switchre is befut.

Bulletstorm és Yakuza a novemberi PS Plusban

A korábbi híreknek megfelelően a Bulletstorm: Full Clip Editiont és a Yakuza Kiwamit tölthetik le novemberben a PlayStation Plus-előfizetők. PS3-on egy ütős partijátékkal gazdagodhatunk.

Már most ismerjük a novemberi PS Plus-játékokat

A szokásosnál jó három héttel korábban ismertette a Sony a PlayStation Plus novemberi PS4-es játékait. A gyengébb szeptemberi hónap után a Bulletstorm: Full Clip Edition és a Yakuza Kiwami vár ránk.

Újra lövöldén dolgozik a People Can Fly

Két új stúdiót nyit a People Can Fly, miután a legújabb projektjük kinőtte magát. A hírek szerint egy AAA-kategóriás shooteren dolgozik a Bulletstorm fejlesztője, amit a korábbi bejelentés alapján a Square Enix ad majd ki.

A Bulletstorm-csapattal szövetkezik a Square Enix

Közös projektbe kezdett a People Can Fly és a Square Enix. A játékról nem árultak el semmi konkrétat, de AAA-címnek szánják, és emiatt a lengyel csapat intenzív toborzást indított.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Határozottan sűrűnek ígérkezik ez a hét, többek között egy olyan játék is érkezik majd, ami nemigen kapott kilenc pontnál rosszabb értékelést a nemzetközi sajtóban. Nézzük a heti játékmegjelenéseket és filmpremiereket!

Golyózáporos traileren a felújított Bulletstorm

Két hét van még hátra a Bulletstorm felújított változatának megjelenéséig, de a Gearbox már most kidobta a Duke Nukemet is felvonultató Full Clip Edition premier előtti előzetesét.

Folytatást kaphat a Bulletstorm

Hamarosan boltokba kerül a Bulletstorm felújtott változata, a Full Clip Edition, a Gearbox pedig úgy látja, ha sikeres lesz a játék, akkor nincs akadálya, hogy elkészüljön a rendes számozott folytatás.

Bulletstorm: Full Clip Edition - sztoritrailer érkezett

Közeleg a Bulletstorm: Full Clip Edition megjelenése, a Gearbox pedig egy látványos előzetessel igyekszik tudatosítani bennünk, hogy bizony a shooterben a sztorinak is fontos szerepe lesz. Végre láthatjuk mozgásban Duke Nukemet is.

Bulletstorm - nem lehet majd frissíteni az eredetit

Randy Pitchford, a Gearbox vezetője a Twitteren megerősítette, az eredeti Bulletstorm tulajdonosai sajnos jogi problémák miatt biztosan nem tudják majd frissíteni példányukat a Full Clip Editionre.

TGA 2016: Duke Nukemmel tér vissza a Bulletstorm

Habár lényegében nyílt titok volt, hogy remasterelik a Bulletstormot, az már a The Game Awards-bejelentésből derült ki, hogy maga Duke Nukem is játszható lesz a játék egy DLC-jében. Mutatjuk a csomag első előzetesét.

Jövőre jöhet a felújított Bulletstorm

Mióta az E3-ról kiszivárgott, nyílt titok, hogy készül a Bulletstorm felújított változata, most pedig további részleteket is megtudtunk róla. Érdekesség, hogy a kiadói teendőket a Gearbox csapata vállalta magára.

E3 2016: Felújított változatot kap a Bulletstorm?

Nagyon úgy néz ki, hogy az árkád shooterek szegényes felhozatalát erősítő Bulletstorm se kerüli el sorsát és felújított változatot kap. Legalábbis a most kiszivárgott bizonyítékok erre utalnak.

Két új játékon dolgozik a Bulletstorm fejlesztője

Egy friss interjúból kiderült, hogy a lengyel People Can Fly két új projekten dolgozik. Az egyik egy AAA-kategóriás shooter lesz, míg a másik egy kisebb cím. Sajna egy ideig biztosan nem láthatunk belőlük semmit.

Újra független stúdió lett a People Can Fly

Emlékeztek még a Painkiller, a Gears of War: Judgment és a Bulletstorm lengyel fejlesztőjére? A People Can Fly visszanyerte függetlenségét az Epic Gamestől, s már egy új játékon dolgoznak, amit az Unreal Engine 4 hajt.

Bejelentésre készül Cliff Bleszinski

CliffyB tegnap a Twitteren jelentette be: hivatalosan is visszatér a videojáték-készítéshez. Új projektjét a héten leplezi le az Epic Games egykori designere, ezek szerint már talált csapatot magának.