Nextgen AAA-játékon dolgozik a People Can Fly

  • Írta: Baloo
  • 2020. július 30.
  • Bejelentés
Link másolása
Nem unatkoznak a People Can Fly stúdióiban az emberek, ma ugyanis büszkén jelentették be, hogy az Outriders mellett egy másik, kifejezetten nextgen konzolokra - és természetesen PC-re - szánt játékon is dolgoznak.

A 2002-ben alapított fejlesztőstúdiónak többek között olyan emlékezetes játékokat köszönhetünk, mint például a Painkiller, a Bulletstorm, vagy éppen a Gears of War: Judgment (igaz, az utóbbi kettő már az Epic Gamesszel való egyesülés után született).

A kis lengyel csapat azóta igencsak méretesre növekedett, és ennek köszönhetően egyszerre több játékon dolgoznak. Jelenleg gőzerővel hegesztik az Outriderst, ma pedig bejelentették, hogy ez még nem minden, és készülnek egy kifejezetten következő generációs konzolokra tervezett akció-kalandjátékkal is, ami a csapat eddigi legambiciózusabb alkotása lesz. A cím konzolok mellett PC-re és a streamingplatformokra is érkezik, egyelőre azonban csak ennyit tudunk róla.

5.
5.
crytek
#4: Biztos ez volt a cikkiró fejében:

"A The Astronauts a legtöbbünknek a Vanishing of Ethan Carterről ugorhat be, de nem árt tudni, hogy a stúdió a People Can Fly csapatából kivált embereket is tömörít."

Ennyi erővel a Metro szériát a GSC készítette ,mert ott meg stalker csapatból kivált arcok dolgoznak...
4.
4.
crytek
#3: Ezt én sem értem. Azt az asztronautások csinálják

http://www.theastronauts.com/2017/12/new-game-witchfire/
3.
3.
pityke0211
A Witchfire-nek mi köze van a People Van Fly-hoz? Azt nem az Ethan Carter-es csapat csinálja?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...