Baráti másolásvédelemmel jön az Alpha Protocol

  • Írta: fojesz
  • 2010. május 3.
  • Hír
Link másolása
A Sega részletesen is ismertette, hogy az Alpha Protocol PC-s verziója milyen DRM-et fog használni: a Uniloc baráti megoldásnak tűnik, remélhetőleg nem csalódunk benne.
A Sega részletesen is ismertette, hogy az Alpha Protocol PC-s verziója milyen DRM-et fog használni: a Uniloc baráti megoldásnak tűnik, remélhetőleg nem csalódunk benne.



A Sega a Uniloc: SoftAnchor mellett döntött, mind a dobozos, mind pedig a Steames verziót beleértve - ezt azért érdemes megjegyezni, mert így a felhasználókat megkímélik a Steamworkstől is. Az Alpha Protocolt egyszer kell csupán aktiválni a Uniloc szerverein keresztül, utána - szerencsésebb esetben - soha többet nem kell foglalkoznunk vele. Az egyszeri aktiválás öt különböző PC-re engedi feltelepíteni a játékot, de ha úgy hozza a sors - például összeomlik a számítógépünk -, a kulcsot bármikor deaktiválhatjuk. A Sega azt is megígérte, ha a Uniloc szerverei a jövőben leállnának, akkor egy javítással megszüntetik a másolásvédelmet. A jó hír mellé érkezett két trailer is, nézzétek meg őket!

6.
6.
LonGleY
Látszik, hogy vesszőjavaslatokat nem tesz.... Az írásjel neked smafu?
5.
5.
viktorvizi
#4: Nem biztos, hogy nem tisztelik a játékfejlesztőket csak ez olyan mint 18 éves kor alatt cigizni amit tiltanak vagy nem engednek azt annál jobban fogja csinálni az ember. :)

És olyan rendszert nem lehet csinálni amit előbb vagy utóbb nem törnek fel az unatkozó egyetemisták munkanélküliek =)



Éljen a Firefox a helyesírás ellenőrzővel :D
4.
4.
Raam989
Semmi értelme ezeknek a DRM-eknek, úgyis feltörik őket. PC-re egyszerűen nem érdemes játékot fejleszteni ebből a szemszögből.

Az Ubi DRM-je jó lett volna (bár én kib.szásnak tartom az állandó netkapcsolat követelményét), de még ezt is feltörték. A crackerek állítólag tisztelik a játékfejlesztőket, de az, amit az Ubival tettek, bebizonyította, hogy bizony az ő szájuk is csak egy s.gg, hiszen azzal, hogy feltörték az Ubi szerverét a crack létrehozásának érdekében, azzal károsították azokat a játékosokat is, akik megvették a játékot. (ugye ekkoriban nem tudtak játszani ők sem)...
2.
2.
Narxis
Jól van, nem kell isteníteni az ubi fos DRM-ét...
1.
1.
JcGross
A Ubisoft DRM-je sem olyan rossz, csak ne kéne állandó internet kapcsolat. Igaz ez sem lenne olyan rossz, ha nem menne el mindig az a rohadt internet (nemsoká átállunk végre a Digi-hez a rohadt UPC-től). De tetszik, hogy nem kell DVD a játékhoz.

Ezt csak azért közöltem, mert mindenki itt mondja, hogy egy nagy szar és ezért nem vesz játékot, pedig nem is vészes. Semmivel sem rosszabb mint a GTA IV másolásvédelme ahol meg mindíg CD-t kér (ami még rosszabb, mert ha annak baja lesz akkor you're fucked).

Hogy ne legyek teljesen off, egész jól néz ki a játék, mint a Mass Effect és Splinter Cell egybe gyúrva.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...