Pro Evolution Soccer 2011 bejelentés és trailer

  • Írta: fojesz
  • 2010. május 4.
  • Bejelentés
Link másolása
A Konami hivatalosan is bejelentette a Pro Evolution Soccer idén ősszel megjelenő részét - a kiadó szerint még sosem fejlődött ennyit a sorozat egy résszel, mint most.
A Konami hivatalosan is bejelentette a Pro Evolution Soccer idén ősszel megjelenő részét - a kiadó szerint még sosem fejlődött ennyit a sorozat egy résszel, mint most.



A Pro Evolution Soccer 2011 PC-re, PS3-ra, X360-ra, Wii-re, PS2-re és PSP-re fog megjelenni, a borítón pedig - ki más - Lionel Messi, a Barcelona argentin sztárjátékosa szerepel majd. A Konami rengeteg változást ígér, a sajtóközlemény szerint felturbózták az irányítást, amely így sokkal nagyobb szabadságot és több lehetőséget ad a játékosok kezébe, és nem utolsó sorban fel is pörgeti a játékmenetet. Javult a játékosok animációja és mozgásuk fizikája, továbbá az arcmimikájuk is fejlődött: állítólag ezer eddig sosem látott pofát tudnak vágni focistáink.

A mesterséges intelligencia is kapott némi erősítést, és nem csak a védekező játékosok, hanem a kapus és a bíró is okosodtak picit. Mindemellett bemutatkoznak az állóképességet és a lövések erejét mérő állapotjelzők, kedvenc mozdulatainkat könnyebben rendelhetjük hozzá a jobboldali analógkarhoz, és a csapat-menedzsment is egyszerűsödni fog az új "húzd és dobd" módszernek köszönhetően. Ráadásul mindez a Konami szerint csak a jéghegy csúcsa, állítólag bőven még mit bejelenteniük például a játékmódok kapcsán - ezekről egyelőre annyit tudunk, hogy lesz közöttük online Master League és játszható lesz a dél-amerikai Cope Libertadores is. Fent látható az első trailer, nézzétek meg!
18.
18.
kazuma89
sziasztok!



Ez komoly hogy kijön PS2re?:D Én örülök neki:D
17.
17.
Mathia$
#16: én nem a dobozfotókra gondoltam konkrétan, hanem csakúgy általánosságban.Természetesen 06,07,08 főemberei rooney és dinho voltak. 09 - csak dinho, 10 - csak rooney.

Amúgy arra akartam célozni hogy sztem már többet nem látjuk dinho-t a fifa borítóján.
16.
16.
arshavin23
#15: Igaz Ronaldinho már nincs nagyon a játék dobozán,mert ami megvolt Fifa Dzsudzsák,és Rooney volt.A 09-esen meg Dinho,és megint dzsudzsi volt :)
15.
15.
Mathia$
#1: Dinho már sajna nem :( szegény már nem olyan mint fénykorában.

#7: Bárcsak :))



#11: vakmerő dolog megállapítani egy minimális változatosságokat bemutató rövid teaserből egy játékot.

#13: sztem a fifa se fejlődött sokat, de számomra is az a jobb.

#14: ha itt tartunk akkor a legjobb focis játék a fifa 2003 és a 2005! :P



Hmm a grafja sokkal jobban tetszik mind az előző részeknek, ha tényleg javítottak rajta és az írányítás is jobb lett, akkor lehet beszerzem a boxos verzát.

Elég ciki hogy csak most jönnek rá, hogy be kell tenni a lövéserő és állóképesség jelzőket... Azért már ezen a pár másodpercen is látszik hogy javult.
14.
14.
AlexSchneider
Srácok, ébredjetek már fel, a PES 2009-s része óta egy nagy sz_r! Könyörgöm, hát még az ősrégi PES 3-mal is sokkal élvezetesebb játszani mint ezzel a két új résszel. Teljesen újraírták az egész játékot, aminek az eredménye ez egy groteszk valami lett... A játékmenet übergagyi, a licenszek még mindig hiányoznak, a kommentár egyenesen okádnivaló (minden résszel egyre gyengébb), a grafika meg... nem csak azt kell nézni, hogy a játékosok feje hogyan néz ki, mit szóltok pl. az animációkhoz?! Igen, azokhoz az animációkhoz, amik 2002-es minőségűek... Ez a semmitmondó trailer meg...Valami óriásit kell durrantania a PES-nek ahhoz, hogy megvegyem. Nálam PC-n és konzolon is még mindig PES 2008, sem a Fifa 10, sem a többi közel nem ér hozzá ami a játék élvezetét érinti (hosszú távon pedig ez dönt, nem a külcsín...). Uff :)
13.
13.
robin7
a helyzet az hogy a fifa 10. része sokkal többet fejlődött mint a pes 2010-e. amugy pc-n sokkal gyengébb grafikailag a fifa mint konzolokon
12.
12.
arshavin23
#10: Tudom,azért írtam,hogy ízlések és pofonok.Én nekem a PES jobban tetszik konzolon,mint a Fifa.



#11:Hát azért látszott a Trailerben,hogy mássab az irányítás,és látszott Messin is,hogy nézi a labdát normálisan hogy merre van,és nem csak előre nézett a semmibe.
11.
11.
dzsiádzsó
Hát ennél trailernél semmitmondóbb csak maga a PES, annyira fostarisznya lett hogy hihetetlen :(... Lehet pc-n jobb de ez elég csekély, és csak azért jobb mert FIFA konzolra koncentrál.

Ma már ott tartok hogy demót se töltöm le a PES-ből kár érte... :(
10.
10.
zoli12i
#8: pedig jobb a fifa a konzolon !
9.
9.
Kriccs
Ha a FIFA nem fejlődik, nem kérdés, ezt veszem!
8.
8.
arshavin23
#7: Hát azért konzolon se rossz a PES,szerintem ott is jobb mint a Fifa,bár én engem nem foglalta le annyira a Fifa ,mint a PES,tudom sokak szerint a Fifa jobb konzolon,de szerintem nem.:)Ízlések és pofonok
7.
7.
Macifasz
PC-n PES, konzolon Fifa. Remélem egyszer mindkét platformon tökéletes lesz mind a PES mind a Fifa- Álom csupán, de reméljük egyszer valóság lesz:-D
6.
6.
krisinho1
állítólag bőven még mit bejelenteniük

sztem egy VAN kimaradt
5.
5.
Tilla25
Remélem bele raknak valamilyen dél amerikai bajnokságot is.
4.
4.
Harmy
Ha nem lenne az összes jó licennsz a fifánál seholse lenne pes mellett
2.
2.
Maxxer
Pes játkmenetileg jobb a fifánál.Egyedül a közönség hangját ,érzelmeit,hangulatát tudta joban visszaadni a fifa.Remélem fejlődik ezis.
2.
2.
wolf15
Ejj.

Most végeztem a fordítással...reméltem, már beküldtem, nom nid1, máskor gyorsabb leszek.
1.
1.
arshavin23
Húúú várom már :). Jónak ígérkezik a játék,viszont unom már Messit,viszont a Fifán is mindig Rooney,meg Ronaldinho van :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...