Pro Evolution Soccer 2011

iPhone, PC, PlayStation 2, PlayStation 3, PSP, Xbox 360, Nintendo 3DS, Wii

Sport, Foci
Kiadó: Konami, Fejlesztő: Konami
A Konami FIFA-ellenes sorozatának legújabb része, mely újfent megjelenik az összes platformra.
Értékelés: 8.0

Konami kontra EA: a FIFA másolja a PES-t

A Konami brit részlegének munkatársa egy interjúban éles hangon bírálta az EA Sports csapatát és a FIFA-sorozatot, állítása szerint a Pro Evolution Soccer elmaradásában nagyban közrejátszik, hogy az EA elhappolja a licenceket a japánok elől, ráadásul egy csomó ötletet át is emel tőlük.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ezért szeretjük a tavaszt: szép az idő, ami persze minket marhára hidegen hagy, elvégre ilyenkor jut eszébe a kiadóknak, hogy illene kiadni néhány új játékot. Ez a hét egyébként is különleges, ugyanis új konzolpremierünk lesz pénteken - végre boltokba kerül a Nintendo 3DS.

Három BAFTA-díjat is kapott a Heavy Rain

A Brit Filmakadémia kiosztotta a tavalyi év legjobb játékainak járó díjakat, valamint Peter Molyneux is megkapta a maga életműdíját - idén már másodszor. A díjátadó abszolút győztese a Heavy Rain, amely filmszerűségének hála három trófeát is bezsebelhetett, de a legjobb játék a Mass Effect 2 lett.

Elstartolt a Nintendo 3DS Japánban

A hideg idő ellenére is szép tömeg gyűlt össze a japán üzletek előtt, a minap rajtolt el ugyanis a Nintendo következő generációs kézikonzolja a keleti szigetországban. Persze ahogy az várható volt, türelmesnek kellett lenni: a gépek jó részét az előrendelők vitték el, és a maradék készlet sem volt túl bőséges.

Befutottak az első Nintendo 3DS játékértékelések

Emlékeztető: Japánban már a héten boltokba kerül a Nintendo következő generációs kézikonzolja, a 3DS, ennek apropójából pedig az első játékértékelések is elérhetővé váltak. Ahogy az sejthető volt, a többség jó pontokat kapott, de azt nem gondoltuk volna, hogy a Nintendogs + Cats viszi a prímet.

Megvan a nagy év végi szavazás győztese

Lezárult a Gamekapocs tavaly év végi szavazása, amelyben arról kérdeztünk Titeket, hogy melyek voltak a 2010-es év legjobb játékai. A kategóriák győzteseit már ismeritek, míg a legeslegjobb címre egy második forduló keretében voksolhattatok - a Gamekapocs olvasók szerint az év játéka nem más, mint a...

Mozgásban a Nintendo 3DS húzócímei

Végül foglaljuk össze, hogy mik voltak a leendő 3DS-tulajok számára a betonbiztosnak hitt tudnivalók a Nintendo World 2011 rendezvényen - ahogy korábban megírtuk a megjelenés körüli infókat, most a játékoké a főszerep. Olyan címek láthatók videón, mint a Kid Icarus, a DoA 3D, vagy a Paper Mario.

Japánban is az élen végzett a Black Ops

Amerikában tegnap hálaadás volt, ezért a szokásosnál kevesebb az érdekes hír, így nincs mit tenni: szemezgessünk a japán lapokból! Mint kiderült a keleti szigetországban is szépen nyitott a Call of Duty: Black Ops, míg a Kinect a vártnál jobban, de nem túl kiemelkedően szerepelt a múlt héten.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Az NBA Elite 11 ugyan csúnyán lekéste az októberi megjelenést, szerencsére a kosárlabda rajongóinak nincs miért aggódniuk: az NBA Jam felújított változata a héten érkezik a Nintendo Wii-re, míg a konkurens NBA 2K11 az összes létező platformon tiszteletét fogja tenni - Jordanestül, persze.

Elérhető a FIFA 11 és a PES 2011 konzolos demója

Nem is választhatott volna jobb időpontot sem az EA Sports, sem pedig a Konami, hogy legújabb futballjátékuk ez évi formabontását a nagyközönséggel megossza. Végre kiderül, hogy melyik győzedelmeskedik, hiszen igazából nem a felvonultatott csapatok, hanem a kiadók közt dúl a harc.

PES 2011 - komplett meccs az új élőzetesben

Először láthatjuk mozgás közben a Pro Evo 2011 új menürendszerét, ami azonban ennél is fontosabb, jócskán betekintést nyerhetünk a játékmenetbe is.

Mozgásban is bemutatkozik a PES 2011

A Konami kiadta az első videókat a Pro Evolution Soccer 2011-ből, amelyek az új játékmeneti újdonságokra és irányításra hívják fel a figyelmet.

PES 11: cél a hardcore rajongók visszaszerzése

A Konami brit marketingigazgató szerint a legfontosabb cél a régi, hardcore rajongók visszacsábítása focis játékuk legújabb részéhez.

E3 2010: A kiállítás második galériafrissítése

Castlevania, Dead Rising 2, Epic Mickey, Killzone 3, Ninety Nine Nights 2, Saw II, SOCOM 4, SingStar Dance, Goldeneye 007 és még mindig nincs vége!

Pro Evolution Soccer 2011 stúdiólátogatás

A PSM3 magazin egyik szerkesztője ellátogatott a Konami főhadiszállására, hogy szemügyre vehesse, hogy áll jelenleg a Pro Evolution Soccer 2011.

Pro Evolution Soccer 2011 - az első képadag

A Konami kiterítette az internetre a Pro Evolution Soccer 2011-es verziójának első képeit. Főként a játékosokra fókuszálnak, közelről, de a stadion is szépen fest.

Több száz új kép landolt a galériában

Új Alan Wake, Clash of the Titans, Fallout: New Vegas, Kane & Lynch 2, Lost Planet 2, Metal Gear Solid, Rage és Super Mario Galaxy 2 képek érkeztek a galériába.

Pro Evolution Soccer 2011 bejelentés és trailer

A Konami hivatalosan is bejelentette a Pro Evolution Soccer idén ősszel megjelenő részét - a kiadó szerint még sosem fejlődött ennyit a sorozat egy résszel, mint most.

Copa Libertadores licensz a PES 2011-hez

A Konami a napokban közölte, hogy sikerült megszerezniük a Copa Libertadores, azaz Dél-Amerika Bajnokok Ligájának megfelelő sorozat licenszét a PES-hez.

Pro Evolution Soccer - segítsd a sorozat fejlődését!

Természetesen jövőre is lesz Pro Evolution Soccer, ám mielőtt a Konami megkezdené a tényleges fejlesztéseket, a rajongók véleményére és igényeire is kíváncsiak.