Jó eredménnyel zárta a negyedévet az Activision

  • Írta: fojesz
  • 2010. május 7.
  • Biznisz
Link másolása
Az Activision saját várakozásait is felülmúlták a március 31-ével zárult negyedév tényleges pénzügyi eredményei: az óriáskiadó 1.3 milliárd dollárt kaszált.
Az Activision saját várakozásait is felülmúlták a március 31-ével zárult negyedév tényleges pénzügyi eredményei: az óriáskiadó 1.3 milliárd dollárt kaszált.



Bobby Kotick közleménye szerint a legtöbb pénzt még mindig a Call of Duty: Modern Warfare 2 és a World of Warcraft hozza a kiadónak, de az utóbbi három hónapban jól szerepelt a Cabela's Big Game Hunter 2010 és a Wii-s Band Hero is. Az Activision így összesen 1.3 milliárd dollárnyi nettó bevétellel zárt, Kotick szerint azonban ez még semmi, az év további részében még nagyobb, rekordméretű nyereségre számítanak - a következő negyedévben érkezik például a Singularity és a Starcraft II, majd jöhet az év végi hajrá, többek között a Call of Duty: Black Ops társaságában.
12.
12.
JeNeI
En befejeztem s nagyon jo

9.
9.
Maxxer
túlakarják szárnyalni mw2 eladásait? megvan a megoldás.

Állitsák ki az útcára Kotick báá-t és 1$.-ért egy pofánbaszást lehetne adni neki.Tuti siker lenne.
8.
8.
izomkukac
#6: a blizzard és az activision jétk kiadó részlege
7.
7.
adriano28
#5: ő adja ki a wowot...
6.
6.
izomkukac
#5: ha jól tudom a játék kiadó részleg egyesült
5.
5.
Terawatt
Valaki letudná írni hogy Activisionnek miben van szerepe a Wownál?előre is köszönöm :)
4.
4.
Tylon_Stone
#3: A Black Ops nekem eleinte nem tetszet mivel vietnam stb, de láttam pár képet, h nem csak ott lesz hanem a Soviet határon is túl ami már érdekel engem szal ki fogom próbálni, de nem fűzök nagy reményt hozzá. A CoD 4-el azért játszik sok mindenki, mert van dedikált szeró ÉS az volt az utolsó olyan gém ami még jó volt utána már gyengült a felhozatal.



ui. MW2 jó lett volna ha nem reklámozták volna úgy, h "ez a világ legjobb géme lesz". Mert ha valamihez nagy reményt fűz az ember akkor csak csalódhat nagy részben.
3.
3.
eGo-bOy
az új CoD Black Ops tuti h jobban fog tarolni mint az MW2, mivel volt a sima MW mekkora gamma volt még akkoriban és még most is sokan tolják, aztán most kijött a MW2, még nagyobb nyereség, és jön a Black Ops, ami sztem még pörgősebb lesz, mint az MW2, és ezért fognak kaszálni vele nagyon, + új multis lehetőségek, stb. :) CoD MW, MW2 ezek megvannak eredetiben, és a mai napig játszok a 4el is :)
2.
2.
Mathia$
#1: csak nem azt hitted hogy ők fejlesztik?



Sztem nem lesz akkora nyereségük mint ebben az üzleti évükben :P bukjanak csak meg!

Am az új cod meg a singularity érdekel, oszt csá.
1.
1.
Slik
Ezeket a játékokat csak kiadja?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...