Test Drive Unlimited 2 - itt a második trailer

  • Írta: ATi0021
  • 2010. május 9.
  • Hír
Link másolása
Újabb Test Drive Unlimited 2 trailert kaptunk az Ataritól, és ígéretük szerint hétfőn még néhány új kép is érkezik - addig itt van néhány új szken a 360 magazinból.
Újabb Test Drive Unlimited 2 trailert kaptunk az Ataritól, és ígéretük szerint hétfőn még néhány új kép is érkezik - addig itt van néhány új szken és információ a 360 magazinból.

  • Ibizán találunk sivatagot és mediterrán erdőket.
  • Visszatérünk Oahura, amely másodlagos helyszín lesz.
  • Ezúttal Oahun lesznek off-road kihívások, gyűjthető autóroncsok és single player küldetések is.
  • Burnout Paradise-éhoz hasonló jutalmazás – vagyis pénz jár a sikeres drift, ugratás és forgalomhoz közeli vezetésért.
  • David Nadal szerint az első részben nem tudtak olyan támogatást nyújtani, amit valójában szerettek volna, de ez a második rész esetében változni fog.
  • A játék elején mindenki szegényen fog elindulni.
  • Egy világméretű listán lesznek rangsorolva a klubok.
  • Az Aston Martin One-77 kizárólag klubokon keresztül lesz megvásárolható.
  • Az első részben sok negatív kritika érte a túl agresszív rendőröket, ezért ezt kijavították. A rendőrök a játék „közösségi elemének” részei lesznek.
  • Jelenleg még nincs külön fizikája az off-roadnak.
  • Megjelenéskor nem lesznek motorok, de az Eden már dolgozik a motoros kiegészítőn.

    Ugrás a galériához

17.
17.
Drider
#12: Ez pontosan így van. Az a gond, hogy a Black Box 2003-ban átváltott egy teljesen más stílusra, miután bemutatkozásként a HP2-t eléggé gyengére csinálták, főleg PC-re. (nincs belső nézet, nincs visszajátszás) Ezt elég jól kompenzálta az Underground, amit elsőre el sem akartam hinni, hogy NFS rész, annyira távol állt minden szempontból pl. egy NFS 5-től (nem hogy az egzotikus autókat és a belső nézetet elvették, de éjszakai árkád száguldozást csináltak) Számomra mára sajnos egyértelművé vállt, hogy a Black Box-nál nem képesek visszamenni az original NFS alapokhoz, mivel a stáb azon része vagy az Eden-nél csinál TDU-t, vagy pedig a Sega-nál készít új OutRun részeket. A zenét is különféle repperektől veszik, akiknek a játék fogja meghozni a sikert, a régi belsős zenészek meg más FPS-ekhez és arcade játékokhoz készítenek már zenét.
16.
16.
Pukhi-zik
#12: Ez a játék megvalósította azt, amit a NFS-nek kellett volna egzotikus tájak és kocsik, amikről csak álmodni merünk... Hát ha a NFS-sek nem értik miért buktak ekkorát, nem lássák..



:D
15.
15.
Adamoooo77
Na ez már jobb volt mint a múltkori, de nem értem miéárt kell egy Aston martinnal driftelni? Meg még mindig elég szegényes az autók fizikája. . . . .. . . szerintem.
14.
14.
ngage
Ígéretesnek tűnik, már nagyon várom ezt a játékot. Remélem jó sok ferrari meg lambo lesz benne, jó mocskos kocsikat akarok. Amit kiadtak első részt is belőle, még azt is nyomatom mostanába. Nagyon jó játék nem lehet megunni. Énszerintem a 2-dik részt se fogom megunni :)
13.
13.
Generon
szerintem ha legalább olyan lessz mint az 1 akkor nem fog bukni...nem bukhat.

Nincs még egy ehhez hasonló játék ,én legalábbis még nem találkoztam.

A fizika,jo nem volt a legtutibb de ha beállitottad magadnak akkor egész élvezhető lett.

Én személy szerint azért szeretem a tdu-t mert rengeteg kihivás van

benne.Ha nem akarsz versenyezni akkor leszállitasz 1 verdád és ha meguntad akkor viszel egy stoppost vagy éppen kihivsz valakit.

Bár sokaknak nem de nekem igenis meggyőző vezetési élményt jelentett.(persze csak kormány és belső nézettel)



Éppen ezért nagyon várom máááár:)

12.
12.
hakydakillah
Ez a játék megvalósította azt, amit a NFS-nek kellett volna egzotikus tájak és kocsik, amikről csak álmodni merünk... Hát ha a NFS-sek nem értik miért buktak ekkorát, nem lássák, hogy a régi jó NFS-k mennyire ütősek voltak, nem veszik észre, hogy a TDU azzal a stílussal tarol, akkor a Criterion segítsége se lesz nekik elég
11.
11.
Drider
Grafikailag még az is lehet, hogy felülmúlja a GT5-öt, ahogy a beltér és az autók ki vannak dolgozva (persze csak akkor, ha idén az is kijön, nem fejlesztik még 3 évig)
10.
10.
adye
Ez sims 3 Több kocsival? Nekem valahogy nem szimpi az egész....
9.
9.
cast22
A táj az autók kidolgozása részletessége elég meggyőző(ahogy az egyben is volt)... de a játéknak az egész fizikája háát... közbe mintha sínen mozogna az autó vagy nem tudom...törést itt nem láttam csak a másik trailerben vmit tört, de inkább lepattanás volt... sztem ha ezek nem javulnak az egész játék belebukhat... remélljük csiszolnak rajt vmit... én is várom már h teszteljem
8.
8.
szegedi.gergely
Remélem, hogy az újraírt fizikával búcsút inthetünk a szögletesen dombos utakon való össze-vissza való pattogásnak is. Volt jópár kellemes hely Oahu szigetén, ahol a szűk kanyaros szerpentineken eléggé kellemetlenül viselkedett a kocsi. Ha ezt most orvosolják végre, és nem csak Ibizán lesz "sima" az út, de a régi-új Oahu-n is, akkor ez maga lesz a mennyország :)
7.
7.
dzsiádzsó
Már 3 napja elérhető trailer, de nagyon üt :)

Imádom sajnos vannak idióták akik már most nem értik az egészet, és fikázzák miért van benne surgery clinic, mert lame muzsika tánci táncival :D de nekik meghagyom ezt a képet hadd higgyék hogy egy dzsigoló szimulátor ahol az orrodat műtteted :D. (amerikaiaktól mondjuk mit várjunk)



Ami viszont tetszik az az hogy MS boxkluzivitás feladva belekaphatnak a sanyi muzsikáiba, ami remek track-keket jelent majd játék közben :)

Must have, és azonnal tényleg ezt várom a legjobban, és eredetibe is meglesz 100%!!

6.
6.
ATi0021
#3: Ezt azért közölték külön, hiszen így még a trailerekben látható offroad nem a végleges. Viszont sok panasz érkezett, a trailerekben levő offroadra. Hogy kevés a por stb.

De nem kell félni a végleges verzióban már LESZ külön fizika az offroadhoz.
5.
5.
X360_FaNbOy
#3: MÉG(!!!) nincs külön fizikájuk, úgyérti ezután csinálják meg, mert az úgy tényleg nemjó ha úgy megy a Q7 a betonon mint a főldúton..
4.
4.
d15a5t3r
Jó kis trailer! Nagyon várom, remélem nem lesz csalódás.

1: Koenigsegg-ek már a TDU-ban is szilajak voltak. Szeretett a faruk táncolni jobbra-balra.
3.
3.
popely16
"Jelenleg még nincs külön fizikája az off-roadnak."



Ez azt jelenti majd ,hogy q7 úgy megy majd betonon mint a földúton ?
2.
2.
X360_FaNbOy
énis beküldtem de csak hiányosan.:D nem láttam ezt a scan-t.

Ám nagyon jó hírek, csak az autó mozogjon már kicsit másképp az úton..
1.
1.
Maxxer
Megvettek! Szépek ezek a változatos helyszínek.Tetszenek a kocsi tükröződések.Jóféle ez az ember kreálás,remélem azért nem ez a fő vonal ":D" Motorokat pedig minnél elöbb ,szeretnék. Koenigsegg.-ek írányitására kiváncsi leszek,Grid.-ben egyszerüen kicsúsztak alólam ,neméreztem rájúk.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...