Test Drive Unlimited 2 - demó helyett bétateszt

  • Írta: ATi0021
  • 2010. május 13.
  • Hír
Link másolása
Az Eden Games betekintést engedett a Test Drive Unlimited 2-be - a külföldi média nem vesztegette az időt, gyorsan közölték az új információkat és számos képet is.
Az Eden Games betekintést engedett a Test Drive Unlimited 2-be - a külföldi média nem vesztegette az időt, gyorsan közölték az új információkat és számos képet is.

Ugrás a galériához

A VG247 Alain Jarniout, az Eden Games vezetőjét kérdezte ki, akitől számos új dolgot megtudhattunk, köztük, hogy dance zenét hallgathatunk majd az ibizai Ariba rádión vagy Hawaiin, a Kaluhán. Hawaiira az amerikai stílus lesz jellemző, míg Ibizára a techno és a dance. A kormánnyal rendelkező játékosok számára külön öröm, hogy az Eden Games komoly támogatással készül ezen a téren, és a kamerák is jelentős átalakuláson estek át az irányíthatóság és vezetési élmény fokozása miatt. Az NPC utasok nem csak vásárlási kuponokat, hanem komolyabb jutalmakat is adnak majd.

A játék újratervezett motorja minden frissítést és DLC-t támogat, így akárcsak az első részben, ezúttal is számíthatunk autócsomagokra, de új játékmódok és sok más hasonló újdonság is érkezhet később, így például valószínű, hogy további szigeteket is kaphatunk majd. Az Eden állítása szerint hatalmas munka egy új sziget elkészítése, de ha a játékosok ezt kérik, ők teljesíteni fogják ezt a kérést, mert a DLC-k tartalmát és irányát illetően a játékosok véleménye is fontos lesz - éppen ezért már a motorok alapmunkálatai is elkezdődtek, igaz, megjelenésre nem készülnek el, de később  kiegészítőkkel pótolni fogják őket.

Alain szerint a játék irányítását nem lehet egy nehézségi kategóriába sorolni: könnyű megtanulni, de nehéz a mesterévé válni, és ismét magunk dönthetjük el, hogy milyen  könnyítéseket alkalmazunk vezetés közben. A jacht a játék legfelső kategóriás lakhelye lesz, amit használhatunk jármű tárolásra, de akár a szigetek közötti utazásokhoz is.

Mivel sok időt emésztene fel és bonyolult lenne egy demót elkészíteni a nagy területek és sok adat miatt, ezért az Eden úgy döntött, nem lesz demó. Helyette a játék bemutatásához még idén, a megjelenés előtt nyílt bétateszten keresztül adnak lehetőséget a játékosoknak a Test Drive Unlimited 2 kipróbálására.
10.
10.
NereusLaceee
Szép ez a Q7, de már kezdem unni... remélem lesz még pár SUV
9.
9.
dzsiádzsó
#8:

Ez egy nem hivatalos list, de legtöbb megerősített, vagy trailerben látott kocsi, tehát ezek tuti benne lesznek, összesen 208 kocsi lesz!!
8.
8.
dzsiádzsó
#7:

#7:

Igen, az elöző részbe is voltak!



KÉP: http://img208.imageshack.us/img208/826/fullscreencapture572010.jpg
Háttérben a piros, HD trailert megnézed akkor te is látod majd ;)



Aston Martin



'06 V8 Vantage

'08 DBS

'10 One-7



Audi

'10 Q7 TDI V12

'08 R8 4.2 FSI quattro

'08 TT S

'10 TT-RS Roadster



Dodge

'06 Charger SRT-8

'08 Viper SRT-10



Ferrari

'XX 360 Challenge Stradale



Ford

'05 GT

'XX Mustang

'XX Mustang Fastback

Gumpert

'08 Apollo Sport



Koenigsegg

'08 CCXR Edition



Lancia

'93 Delta HF Integrale Evoluzione II



McLaren

'11 MP4-12C



Mercedes

'54 300 SL

'09 SLR McLaren Roadster

'10 SLR Stirling Moss



Pagani

'99 Zonda

'01 Zonda C12S

'08 Zonda Cinque

'05 Zonda F

'XX Zonda F Roadster



Saleen

'10 S5S Raptor

'05 S7 Twin Turbo



Spyker

'09 C8 Aileron Coupe

'08 C12 Zagato

'10 D8 (Peking to Paris SUV)

______________________________
7.
7.
sfmman
Üdv arról tudunk már valamit hogy lesznek-e benne Ferrarik?

6.
6.
X360_FaNbOy
Tényleg kár, hogy nemlesznek benne a motorok az alapjátékban, az elsőben sokat motoroztam, meg ott az OFF-Road is ami így jól hangzik, csak nehogy azlegyen belőle, hogy 60-al ráhajtunk majd egy jó nagy kőre és az autó elszáll, majd megyünk tovább egy kis karcolással az autó elején...Nagyon várom..:)
5.
5.
adye
Az előző TDU2-vel kapcsolatos cikknél valaki írta hogy ez még a GT5-t is felülmúlhatja grafikailag, na ezen jót mosolyogtam =)



3.
3.
hakydakillah
Kár, hogy a motrokkal nem tudnak időben ellkészülni, bár ez szerintem csak üzleti fogás. Rengetegen motoroztak a TDU1-ben, én is, és most DLC-ben jönnek csak :-(

De ettől függetlenül nagyooooon várom :-)
2.
2.
popely16
Kár hogy nincsen Béta megjelenési dátumunk de mindent nem lehet :P Az új képekből itélve nagyon jónak néz ki az OFF-Road .
1.
1.
d15a5t3r
Szuper! Már az első TDU során is megfordult a fejembe, hogy Oahu mellett berakhatnák a többi szigetet is. Köztük komppal, vagy yachtal lehetne közlekedni.

Motorokat szívesen látnám, superbikeokat, choppereket, crossokat, de még robogókat is :D

Jó lesz ez, várom nagyon!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...