Hivatalos: PC-re is jön a Fable harmadik része

  • Írta: fojesz
  • 2010. május 21.
  • Bejelentés
Link másolása
Most már mindenki örülhet: az is, aki reménykedett, és az is, aki unta a sok panaszkodást - a Lionhead hivatalosan is megerősítette, hogy lesz PC-s Fable III!
Most már mindenki örülhet: az is, aki reménykedett, és az is, aki unta a sok panaszkodást - a Lionhead hivatalosan is megerősítette, hogy lesz PC-s Fable III!

A Fable II kimaradt a PC-seknek, sok pletykát hallottunk viszont arról, hogy a Microsoft a harmadik rész számítógépes verzióját mégis elkészítteti. A Lionhead most hivatalosan is megerősítette: lesz PC-re is Fable III, ezt akár a Games for Windows Games on Demand rendszerén keresztül is le lehet majd tölteni, sőt ha minden igaz, késés sem lesz.

Amiből viszont a PC-sek kimaradnak, az a Limited Collector's Edition lesz, amit szintén ma jelentettek be a készítők: a drágább, gyűjtőknek szánt kiadásban egy új küldetés, egy exkluzív helyszín, egy új kutyafajta és egy ráadás öltözet is helyet kapott, az ingame extrákat pedig egy Fable III-as kártyacsomaggal és díszes pénzérmével toldották meg. A pontos megjelenési dátum még nem ismert, egyelőre az év végét emlegetik, mint lehetséges időpont.

Frissítés: Történt egy kis félreértés: a gyűjtői változat játékmenetbeli extrái a PC-s verzió mellé is ajándékba járnak, teljesen ingyen. Köszi bitbandita!

32.
32.
givi6
én box-os vok, és egy kicsit lehangol, megvolt 2 de..

nekem nem annyira nagy siker volt, nem gond hogy lesz pc-re..

persze ez szomrú!! a pc egy dolog de ps3 -ra a *******-életbe nem lesz meg... őszintén sajnálom :C

30.
30.
_Tappancs_
#24: Csak a gyűjtői változatt volt magyar?
29.
29.
Raziel 88
Végre valami jó döntést is hoztak. Csak egy baj még mindig van: olyan messze van még az év vége, de nem baj minél tovább dolgoznak rajta annál tökéletesebb lesz. Szerintem minden PC-s aki lemaradt a kettőről ezt várja.



Amint megjelenik megyek és megveszem, mert az első rész egyedül szomorkodik a polcomon. :D
28.
28.
adriano28
végre egy qrva jó hír, én oriási rajongója vagyok a fablénak a lost chapters-t is vagy 10 szer biztos végig toltam

nagyon várom már ezt is !!!
27.
27.
gorgo2
Én nem sajnálom tőlük.nincs mindenkinek konzolja elég baj sok Pc nek hogy az Ea nem csinálja a sport játékjait(madden).a haverom tiszta frászba van így is,hogy hogyan néz ki a Madden ő meg nem tud játszani vele.
26.
26.
pepsus
figyelitek hogy pattog a 20as versenyzö :D



Haverom megfog bolondulni amint megtudja :) Mar csak enne az igaz hogy lehessen pc es x között tolni közösen liveon. (nem 20as versenyzö nem az en talalmanyom hanem pletykak szerint kerestek programozot hozza)
25.
25.
bitbandita
Pontosítani kellene a hírt, ugyanis a a PC-sek - a kártyacsomag és a pénzérme kivételével - nem maradnak ki a CE ingame (új küldetés, egy exkluzív helyszín, egy új kutyafajta és egy ráadás öltözet) extráiból!!! Sőt annyira nem, hogy a pc-s verzió alapból fogja tartalmazni (gyengébbek kedvéért: ingyen) ezeket, és nem kell 80dodót leperkálni érte mint a boxosoknak... :P
24.
24.
bitbandita
#20: inkább az a hihetetlen (ahogy a hsz-ed példáza), hogy van olyan, aki azt hiszi, hogy egy ennyire innovatív és sokoldalú technológiát csak játékokhoz lehet felhasználni. a Natalt pc-n 100xosan ki lehet majd használni a box-hoz képest... és amúgy elég régi hír, hogy lesz pc-re is.
23.
23.
viktorvizi
#10: Hát nekem megvan az egy azt 5. végigtolásra sem untam pc-n de a 2 egyszerűen a 3. végigtolásnál majdhogynem belealudtam .

DE reménykedem hogy a gyűjtői változat is kap egy szép jól fordított magyar változatot.
22.
22.
galbalazs87
#20: szerintem boxon is magyar nyelvű lesz, a második része is tartalmazza anyanyelvünket. :D
21.
21.
zola2000
#20: például innen



http://itcafe.hu/hir/project_natal_pc_kre_is.html


nem csodálkoznék hogy a fő ok hogy a fable3 lesz pcre az, hogy egy erős játék kell a pcs natal mellé...
20.
20.
ZERO88
#19: Pc-s natal???? Ezt meg honnan veted??? Ez a te találmányod vagy mi? Szerintem meg nem lesz bent olyan amit nem tudnának megoldni irányítóval vagy billentyűzettel! Ha boxon nem lesz magyar akkor meg veszem Pc-re mer ott úgy is lesz hozzá magyar nyelv:D
19.
19.
zola2000
#10: "beharangozták, hogy Natal a szerves része lesz, így mégegy élvezeti faktort kihúzhatunk"



Asszem pcre is lehet majd venni NATALt, tehát ugyanúgy lehet natallal is tolni a pcs fable3mat (sőt gondolom pont ezért jön pcre is a fable3, mert meg kellett támogatni a pcs natalt egy jó játékkal.



Mellesleg a fable2 jó játék volt meg minden, csak a (sajnos) szokásos túl rövid és túl könnyű!!!
18.
18.
LiMiT
Über király sirály! :D Végreeee! Az első rész óta akarok egy Fable-t, és fájt is a szívem hogy a kettő kimaradt, de most itt a három úgyhogy huhúú :D
15.
15.
Maxxer
Nembaj hogy kiadják temessük csak tovább a pc piacot,mert hát ők úgye megmondták ,hogy pc.-re felsleges fejleszteni...NEMÉRTEM ezeket a BARMOKAT,
14.
14.
pjoco
Mindehol ezt a nick nevet használom szóval nem kizárt!
13.
13.
jasminepdm
pjo te nem a beloados pjo vagy? xd
12.
12.
pjoco
Kezd röhejes lenni ez a kiadom nem adom mizéria!

Szinte minden játékból kimaradnak részek és csak az szív akinek PC van!

Úgye anno Call of Duty 3, Bad Company vagy Gears Of War 2 meg még lehetne sorolni a neveket! Ez mekkora hülyeség!
11.
11.
Sovereign
10.
10.
Antihero
Ez már megint mi? nem mondom, minden vágyam teljesült, hogy végre újra fable lesz pc-n(remélem ez is magyar verziót), dehát kimaradt egy rész. méghozzá az, amit az abszolút játéknak mondanak. szinte biztos, hogy azt nem tudja felül múlni. plusz, beharangozták, hogy Natal a szerves része lesz, így mégegy élvezeti faktort kihúzhatunk. Nagy kár, hogy a windows így gondolkodik



De mind1 is, hisz jön a Fable 3 pc-re!!!!!!
9.
9.
Macifasz
Az a gáz, hogy a Games for Windows Games on Demand rendszer Mo-t nem támogatja...
8.
8.
Macifasz
AZ ÉV HÍRE SZÁMOMRA!!!! Kár, hogy a második résuből kimaradtunk, de sebaj...A LÉNYEG, HOGY A 3. JÖN PC-RE! A Gears of War 3 is követhetné ezt a példát:-D
7.
7.
Ecneb
A 2 nem de a 3 jön PC-re? Mi ez ha nem szopóka?XD
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...