Ingyenes Clone Wars játék készül PC-re

  • Írta: fojesz
  • 2010. június 1.
  • Bejelentés
Link másolása
A Sony Online Entertainment és a LucasArts legújabb közös projektje egy ingyenes MMO-játék lesz, amely a Cartoon Networkön futó animációs sorozatra épül.
A Sony Online Entertainment és a LucasArts legújabb közös projektje egy ingyenes MMO-játék lesz, amely a Cartoon Networkön futó animációs sorozatra épül.



A Star Wars: Clone Wars Adventures a népszerű sorozat hőseivel és helyszíneivel érkezik, lesz benne jó sok akció, lehet haverkodni, saját droidot építeni, kapunk egy beépített kártyajátékot, és más érdekességekre - például droidprogramozásra és versenyzésre - is, számíthatunk.

Ugrás a galériához

Többféle kaszt közül választhatunk, Home-szerűen saját trófeatermünk lesz, de a legjobb, hogy a temérdek tartalom ellenére a játék ingyenesen nyomható. Mármint alapesetben - aki újabb kiegészítőket és más extrákat akar, havidíjat fizethet, illetve működni fog egy mikrotranzakciós rendszer is, de ezek opcionális alternatívák. A játék ősszel indul, kizárólag PC-n.
25.
25.
krisitóf
szerintem nem olyan jó mint a republic heroes

24.
24.
Adamknight
Érdekes. Nagyon érdekes, de én a Tor-t jobban várom :D
23.
23.
doomSbloom
nem, nem a tiédre céloztam
22.
22.
mdr88
#23: ha a "tor egy teljesen más fajta játék" mondattal esetleg az én mondókámra céloztál volna... akkor kérlek ne érts félre de én egy szóval nem mondtam hogy egy kicsit is hasonlítana a kettő egymáshoz, mert valóban nem hasonlítanak egyáltalán (kiv. persze hogy mindkető MMO), csak annyit mondtam hogy lesz mivel elütni az időt míg megjelenik a tor.

Ha nem erre céloztál volna akkor sorry.
21.
21.
doomSbloom
a clone wars sorozat szerintem a valaha volt legelcseszettebb star wars ötlet. ashoka a legidegesítőbb karakter(ráadásul ugyan azt a stílust használja, mint Starkiller) és a republic heroes is egy rakás szar volt...

ez a játék viszont jól néz ki. én elképzelhetőnek tartom, hogy megkapjuk a jedi academy mulijának "utódját". legalább is reménykedem(a tor egy teljesen más fajta játék)
20.
20.
mdr88
1.: 2010 és valami kizárólag PC-re jön

2.: INGYEN

Hát mit ne mondjak elég meglepő a dolog... de egész jól néz ki és legalább lesz mivel elütni az időt, amíg kijön a SW:tOR.
19.
19.
ultradani
18.
18.
dave-11
Nem hangzik rosszul, én biztos hogy ki fogom próbálni :)

Mellesleg a tesóm megőrül érte.
17.
17.
Motig
hát nemtudom de a CW szerintem minden SW közül a legrosszabb.... és persze pont eből let a legnagyobb siker.. nemértem...
16.
16.
pjoco
Nekem is tetszik tisztára mint a rajzfilm! :D Marha jó persze várom a másik Star Wars MMO-t is!
15.
15.
Ragnarök
#11: Ne keverd a szezont a fazonnal.
14.
14.
drat576
#7: a Galaxiy már rég kidöglött, a TOR lesz az uralkodó, a Sony nagyon elcseszte anno a szegény SWG-t SZVSZ
13.
13.
Skippyke
Ha ez kijön, akkor sem fogják az SWG servereket lelőni. A Lucas yol tudja, ha a TOR megjelenik, akkor az egyre csökkenő játékosbázisú SWG-vel a SOE rosszul jár. Így most cserébe kapnak pár előfizetőt ráadásul a Lucas is yol jön ki a dologból, hiszen ez a játék működhet egy fajta tesztként is, hogy a mikrotranzakcióval (hasonló üzletpolitikával) a TOR fenntartható lesz-e.
12.
12.
Maxxer
#11: Osztálytársam is jön ,már előrendeltük a játékot :D . Kezdeni kellene a magyar community-t összeszedni majd:d
11.
11.
InGen
10.
10.
eGo-bOy
hát halljátok...amint a SWToR kijön itt olyan wow visszaesés lesz hogy az hihetetlen :D gondolj bele..vki már megunta a wowot az jön tor. vagy aki szereti a wowot és a sw-t is az vagy mind2vel, vagy egyszer ez eygszer az. illetve aki semmelyikkel nem tolja az meg az ujjal fogja mer mér ne wow már régi ez uj megnézem kb ilyen alapon. Nagyon durva lesz várom már nagyon :)
9.
9.
iNKARNATE
De miért erre a fos 3D-s szarra és miért nem a Tartakovsky rajfilmre akkor már :) az legalább konkrétan kurvajó volt.
8.
8.
MadDragon
6-os és 8-as kép tower defense? :P
7.
7.
Ecneb
Azt hittem a galaxist az old republic váltja fel...
6.
6.
pepsus
6: nem valthatjak fel toral a galaxyt mivel tor nem SOE hanem bioware es ea. vagy tan lucas arts. nemtom pontosan de nem valthatja fel a tor a swgt ien szempontbol.
5.
5.
AKI94
1: szerintem a TOR-ral akarják felváltani a Galaxy-t:)
3.
3.
Maxxer
"a játék ingyenesen nyomható. Mármint alapesetben - aki újabb kiegészítőket és más extrákat akar, havidíjat fizethet, illetve működni fog egy mikrotranzakciós rendszer is, de ezek opcionális alternatívák."



Köszöntem ennyi volt,tanultam az ilyen húzásokból már...



Inkább a BioWare féle Star Wars MMO.-ra fizetek majd...:P:)
2.
2.
Theodor
nekem is nagyon bejött, bár szerintem a grafikája lehetne jobb, de ha már ingyen lesz, tuti kipróbálom

mesét meg ugyebár imádjuk :P
1.
1.
Giga0509
Ez marha jól néz ki.Sokkal jobb mint az utóbbi clone wars játék,az botrányosan sz*r volt.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...