Pro Evolution Soccer 2011 stúdiólátogatás

  • Írta: wolf15
  • 2010. június 4.
  • Hír
Link másolása
A PSM3 magazin egyik szerkesztője ellátogatott a Konami főhadiszállására, hogy szemügyre vehesse, hogy áll jelenleg a Pro Evolution Soccer 2011.
A PSM3 magazin egyik szerkesztője - egészen pontosan Dan Dawkins - abban a megtiszteltetésben részesült, hogy ellátogathatott a felkelő nap országába, és azon belül a Konami főhadiszállására, hogy szemügyre vehesse, hogy áll jelenleg a Pro Evolution Soccer 2011. Első kézből láthatta az új animációkat és csapatbeállítási lehetőségeket, az új passzolási rendszer szabadságát és az újradologozott, ezáltal élethűbb játékos-reakciókat. Ezeket mind megnézhetjük eme videó keretében, lássuk hát!

8.
8.
nasario
Egész jonak tűnik a mozgás,legalábbis sokkal jobb mint eddig bármikór.Végre lesz test test elleni harc de ez a "korcsolyázás"elég sokat ront az öszképen.Én tuti adok neki egy esélyt demo formában annak elenére hogy én inkább a fifát farolizálom.
7.
7.
Blint19
Engem nem érdekel a grafika, csak végre ismét viszont láthassam a 4-5 évvel ezelőtti PES élményt!
6.
6.
DarkKony
a grafikája ezerszer jobb a fifának szerintem
5.
5.
Mythic
Remélem elfelejtik a 2009, 2010-es hibákat és visszatérnek a remek játékélményt nyújtó gyökerekhez. Ha a PES 5, vagy épp a 2008-t átkozmetikáznák, kicsit a körítést feldobnák már meglenne a legjobb focis játék. De sajnos "elfifásodott" mostanában a sorozat. :S
4.
4.
DarkKony
A PES 2011-ről már sok mindent hallottunk..de a Fifa 2011...arról semmit. Az tény, hogy jópár dologban jobb a PES, de valmért megmaradt bennem a Fifával való játszás
2.
2.
arshavin23
Én várom a játékot,jónak ígérkezik.
1.
1.
joati
Kimondottan jobbnak tűnik mint az elmúlt pár évben, de azért a korcsolya még fent maradt a fiukon úgy látom.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...