Hivatalos: úton az inFamous második része

  • Írta: fojesz
  • 2010. június 4.
  • Bejelentés
Link másolása
A Sony brutális játékokkal rukkol elő az idei E3-on, most már az inFamous 2 létezését is biztosra vehetjük a Game Informer legfrissebb számának köszönhetően.
A Sony brutális játékokkal rukkol elő az idei E3-on, most már az inFamous 2 létezését is biztosra vehetjük a Game Informer legfrissebb számának köszönhetően.

A magazin tízoldalas előzetessel készült a nyárra, a címlapot fel is töltöttük ide nektek, hogy lássátok, mennyire megváltozott a játék főhőse, Cole MacGrath - és ez csak a kezdet! Az első információk szerint az inFamous 2-ben nem csak emberünk külseje lesz más, hanem új képességeket is kap majd, ráadásul egy új ellenfelet kell kergetnie egy teljesen új városban. Ez már nem lehet rossz!
14.
14.
Mathia$
Sony keményen odacsap, olcsó MOVE-al, király reklám-kampányával és a sok sikercímmel már nyerték sztem az E3at. Na meg 2010-t is.
13.
13.
Kocsis92
12.
12.
eGo-bOy
#9: egyik konzol sem tudja az élsimítást sajnos. pedig a PS3 bírná is. X360-nál esély sincs rá hogy lesz, mert ott csak 3 mag van, és általában a shader 3.0-ra törekednek hogy kinézzen valahogy a játék. Majd a következő konzolgeneráció talán tudja.
11.
11.
p.balou
Vagy London vagy Venice lehet.Szerintem.
10.
10.
sgabo09
Imádom ezt a játékot! Ez volt az első platina trófeám.

Csak nekem tűnik olyan Londonos beütésűnek a kép?
9.
9.
Tyebeca
Nekem nagyon tetszett az első rész. Amikor elkapott az ideg le tudtam vezetni a játékban a feszültséget viszont tudtam benne kedves és segítőkész is lenni (párszor) :-D

Grafika nem volt nagy szám mert hiányzik belőle az elsimítás de a játék maga hangulatos volt. Nekem bejött és várom a második részt. Mondjuk a borítót elnézve Cole jobban illiene ebbe a szerepbe mint ez a félresimítotthajú szikrabuzi. :-)
8.
8.
Sonnypapa
#6: 1 hete,h befejeztem a játékot. Nem volt rossz, egyszer érdemes végignyomni. Hosszú, érdekes történet, el lehet vele ütni az időt rendesen. :) Érdemes 2x is végignyomni.

De összességében nekem valahogy a Prototype jobban bejött. Valahogy darkosabbnak és epikusabbnak éreztem.
7.
7.
klemid
#6: Inkább jó mint közepes. Sony...
6.
6.
Blint19
Még nem játszottam az első résszel! Mi a véleményetek róla? Q jó játék, vagy csak erős közepes? Érdemes lenne megvenni?
5.
5.
AmreyP
Játszottam az 1 demojával...de valahogy nem fogott meg:S
4.
4.
doomSbloom
hát a kép elég langyos. és ez alatt azt értem hogy gay-es:D
3.
3.
Doc.
Képen úgy látszik,hogy valami európai város,fasza :D
2.
2.
mnmn1
Nagyon varos jojjon!!!!!!!!!!!!
1.
1.
Slik
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...