E3 2010: Kane és Lynch újra akcióban, új trailer

  • Írta: fojesz
  • 2010. június 7.
  • Videó
Link másolása
Folytatódik az E3-as traileráradat: most az augusztus végén megjelenő Kane & Lynch 2: Dog Days-ről kaptunk egy rövid, de hangulatos kedvcsinálót.
Folytatódik az E3-as traileráradat: most az augusztus végén megjelenő Kane & Lynch 2: Dog Days-ről kaptunk egy rövid, de hangulatos kedvcsinálót.



A Dog Days augusztus 27-én fog megjelenni PC-re, PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra, és az eddigi anyagok alapján úgy tűnik, az új Kane & Lynch nem lesz rosszabb játék, mint az elődje, de hogy jobban sikerült-e, még nem merjük biztosra megtippelni. Az új videót mindenképpen nézzétek meg, mert kifejezetten hangulatos darab, aztán várjunk türelemmel és nézzük, mivel készülnek a készítők az E3-ra.
14.
14.
bledzer
van egy gyanúm... Ezt piszokul fogom élvezni:D
12.
12.
TryGun
állat lesz nagyon nekem már most bejön de remélem nem csak úgy lehet majd megölni egymást (interneten) hogy a földre kerülsz és nem halsz meg egyből.
11.
11.
Csoola
nekem is tetszett az elsö rész, szerettem is, de nem értem miért visznek mostanság rengeteg cimet shanghaiba... rohadtul nem szimpatikus a hely :(
10.
10.
starfox
7# és 8#-al maximális egyetértek! Nem volt a legszebb, de fergeteges játék volt az tuti!! A második rész úgy tűnik, hogy rádupláz MINDENBEN az elődre...VÁRÓS;)!!
9.
9.
Maxxer
ÁÁÁÁÁÁÁ ez kibaszott jólesz. Első része nemvolt annyira hűdenagy élmény,de valamiért nagyon várom a második részét,csak tudnám hogy miért.:D
8.
8.
hakydakillah
8. igen, a hangulat ütött nagyot. Sokal bekapcsolják egy kis grafika tesztre, és aztán kikapcs, h szar játék. De ha tudsz angolul, érted a lényeget, a fájdalmat, mikor lelőnek, és hallja a családját, stb. Nah, az engem nagyon megfogott. Plusz a hangulatos környezet, tényleg egy igazi akció játék volt - szökés zsaruk elől, aztán betörés a börtönbe, hogy embereket szerezz a csapatba, aztán menekülés a hídon, csapdák, lövöldözés a discoban... Hihetetlen jó volt, és számomra egy felejthetetlen élmény volt. Remélem ez is az lesz :-)
7.
7.
Macifasz
Djááááá, baszott nagy hangulata van! Már az első rész atmoszférája is 10/10 volt, de ez...alázni fogja. Igaz, hogy nem volt semmi extra benne, mármint az első rész játékmenetében, de tisztességes iparosmunka volt. Remek akció hent, zseniális atmoszférával és hangulattal.

NAGYON VÁROM!!!!
6.
6.
izomkukac
hát szerintem ez elég recska
5.
5.
mnmn1
ez...no comment nem tetszik :(
4.
4.
Beau
#2: Szerintem meg nem.
3.
3.
xXgoronikahunXx
Hát...engem nem győzött meg:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(
2.
2.
dkulcsar
sztem az év 10 legjobb játéka közé fogják jelölni
1.
1.
Beau
,, A Kane & Lynch nem lesz rosszabb játék mint elődje"

-De jobb se.

Remélem Fojesz ezzel nem sértettelek meg.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...