E3 2010: Bemutatkozik a Devil's Third

  • Írta: zoenn
  • 2010. június 12.
  • Bejelentés
Link másolása
Ahogy beharangoztuk, most kiderül min is ügyködik Itagaki mester a Valhalla színeiben. A Devil's Third egy ultra-erőszakos akciójáték, képen és videón be is mutatjuk.
Ahogy beharangoztuk, most kiderül min is ügyködik Itagaki mester a Valhalla színeiben. A Devil's Third egy ultra-erőszakos akciójáték. A Ninja Gaiden atyja megígérte, és korábbi játékaitól gyökeresen nem is tér el: a cucc ismét zsigeri atmoszférával rendelkezik, bolyongásainkat kiontott vérrel tesszük nyomatékossá. Itagaki célja az volt, hogy a lövöldözésen felül mélyebb közelharci elemekkel és  hangsúlyos multiplayerrel spékeljék meg alkotásukat. Meg is nyerték maguk mellé a THQ-t, a platform pedig az Xbox 360 és PS3 lesz.

A Devil's Thirdben megtapasztalhatjuk, milyen a gyilkolás "közvetlen érzése", s bár nagy szavakkal kiegészíti még azzal, hogy ez lesz az áttörés a lövöldözős műfajban. A közelharc zsigeri, véres atmoszférával rendelkezik, a mester minél több szoros küzdelmet szeretne viszontlátni. Mondta ezt a tegnapi bejelentés során, miközben a Valhalla Games logojával ellátott ezüst pecsétgyűrűt forgatta az ujján. Itagaki új játéka nem sima hack'n slashnek indul, ki szeretné próbálni magát és csapatát a shooterek világában, s ha már ott van, akkor mérföldkövet teremtsem.

Ugrás a galériához

A történet felől még szűkszavúan nyilatkoztak a fejlesztők, egyelőre annyi bizonyos, hogy köze lesz az ún. Kessler-szindrómához. Ennek lényege az, hogy korunkra iszonyatos mennyiségben felhalmozódó űrszemét ellehetetleníti az űrutazást és a műholdak használatát, a Föld körüli pályán lévő törmelék egymással ütközhetnek, felgyorsulhatnak és becsapódhatnak bolygónkba. Nyilván ez okozza majd a képeken is látható durva apokaliptikus hangulatot. Zenét illetően nem lehet okunk panaszra, a THQ producerei Richard Wagner klasszikusaira emlékeztető darabokat ígérnek, ugyanakkor a zúzás közben némi Black Sabbath-feeling is befigyel majd. A kiadó a Red Factionhoz hasonló marketingkampányt ígér, Itagaki pedig ki szeretne lépni a japán játékok skatulyájából. A Devil's Third tehát egy végtagszaggató adrenalinbomba lesz, nem hiányoznak belőle a fegyverek és a szép nők sem.

17.
17.
OnLyEn
#12: Devil May Cry 3 is megjelent PC-re
16.
16.
LtK
15.
15.
Gaben X
14.
14.
Motig
ebbe az évbe amugy is kevés pénz van az embereknek.. de ilyen gamek mellet még kevesebb fog megmaradni a pénztálcába...
13.
13.
X360_FaNbOy
#12: Devil May Cry 4-et is kiadták PC-re, a sorozat többi részét nem tudom.
12.
12.
Freekiller
Elegem van már abból hogy a jó kis szaftos hack'n slash-eket sose adják ki pc-re. Csak azért vegyen az ember Ps3-at? Nagyon idegesítő.
11.
11.
pjoco
hmmm észrevettem hogy nektek semmi sem tetszik! :D Nem tudnak manapság olyan játékokat csinálni mint régen!
10.
10.
laca009
jónak nézz ki olyan prototype-os de a graf az undorító
9.
9.
Giga0509
Hát érdekes.Eddig nem nagyon jön be.
8.
8.
Dresa
Hát ha ez volt az E3 legnagyobb meglepetése, akkor feleslegesen vártam ..

bár tény hogy ez a stílus messze áll tőlem!
6.
6.
X360_FaNbOy
Ez engem nem fogott meg. :S
5.
5.
Dark_Temptation
#3: igen igen nekem is wet beütés , de én jobban vártam volna 1 full kardos game-t, de lehet h nagy game lessz :)
4.
4.
felegyi
Van még rajta mt csiszolni, de ez remélem csak a multiplayer volt...
3.
3.
Kyuubi
Nekem tetszik. Kicsit a Wet jutott róla az eszembe.
2.
2.
tjames
Bárcsak a Mortal Kombatban is lenne ennyi vér...
1.
1.
Dark_Temptation
háát nemtudom.... :S majd meglátjuk :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...