Kotick havidíjat szedne a Call of Duty után

  • Írta: fojesz
  • 2010. június 21.
  • Érdekesség
Link másolása
Nem szépít majd Bobby Kotick, az Activision fejesének népszerűségi mutatóján az a nyilatkozata, mely szerint ő akár már holnaptól havidíjat kérne a Call of Duty-ért.
Nem szépít majd Bobby Kotick, az Activision fejesének népszerűségi mutatóján az a nyilatkozata, mely szerint ő akár már holnaptól havidíjat kérne a Call of Duty-ért.



A Wall Street Journal azt kérdezte a vezérigazgatótól, hogy mi lenne az, amit azonnal , egy csettintéssel megváltoztatna a cégénél, ha tehetné: Kotick erre válaszolta azt, hogy ő akár már holnaptól havidíjat szedne napjaink egyik legnépszerűbb FPS-sorozatának, a Call of Duty multiplayer módja után. Elmondása szerint a játékosok azáltal, hogy rengeteget játszanak online (eddig közel 1,7 milliárd órát töltöttek el multival az Xbox Live-on), gyakorlatilag követelik a kiadótól azt, hogy bevezessék a havidíjat, így az még több extra tartalmat tudjon nekik biztosítani. Kotick úgy gondolja, egy havidíjas Call of Duty még jobban felkeltené a játékosok érdeklődését, hiszen azok még teljesebb élményt kapnának a játék során.
117.
117.
Killió
Nem mondja komolyan (mármint nem hiszem el)...

Kirugja a Call of Duty alkotoit és még ez is kell neki...

http://www.gamekapocs.hu/hir/18537/Új+studiot+alapitanak+az+ex-Call+of+Duty+vezerek
115.
115.
Tocy
#114: ja és Kotick valahol lenyilatkozta, hogy többre értékeli az üzleti sikert a kritikainál. Hmm... ez virágnyelven azt jelenti, h nem érdekli, milyen minőségű, amit piacra dobnak, és nem érdekli, kinek nem tetszik, csak fizessenek érte :D? Hát Mr. Kotick, aki lenyilatkozza, h a célközönségét gyakorlatilag csak fejőstehénnek tekinti, az nem h kritikai, de egyáltalán semmilyen más sikert se nagyon várjon :D.
114.
114.
Tocy
Havidíjas CoD? Aha, hogyne :D. Ez a surmó azt hiszi, h ha az MMO RPG társadalomtól le lehet húzni millió dollárokat a havidíjból, akkor ezt meg lehet csinálni az FPS-t kedvelő játékos rétegekkel is? Tanult ez valaha piacszegmentálásról meg árképzésről, vagy csak a nagy kampós biboldó orrával szimatol és megy a pénz után? :D
113.
113.
dareal
#112: a pricing már egyértelműsíti, hogy fizetős, csak még a fizetés mennyiségi része nem fixált. ha a fizetős, nem fizetős lenne a kérdés, akkor a faq kb ezt tartalmazná: will i have to pay?





112.
112.
Adamknight
#111 Itt tényleg az van írva, hogy havidíjas lesz. De azért én még reménykedek az ellenkezőjében. A linkért kössz. :)
111.
111.
dareal
#106: az árazás, árképzés (pricing) nincs eldöntve (azaz a konkrét ár, de most borítékolom, hogy $14,95/hó + VAT), egyébként már többször volt róla szó, hogy fizetős lesz, mt-vel megspékelve.



amúgy:

http://www.mmorpg.com/discussion2.cfm/thread/239201
110.
110.
Lacamester
109.
109.
Lacamester
Rengeteget játszok a MW2-vel,de hogy havidíj?anyád hogy van kotick úrfi?ja,csupa kis betűvel,azám!!!hogy szakadna rád egy mázsa szar,ha még ezt a bőrt is le akarod Rólunk,játékosnemzedékről húzni,te gerinctelen féreg!!!nem elég,hogy aranyáron volt a 2 dlc???papucsféreggenyó....ennyi.Ja,mindenkinek üdv:))
108.
108.
Max Rackatansky
még hogy havidíj....... ekkora baromságot is rég olvastam már pont ezért nem kell mert sokan veszik és játsszák maradjanak havidíjasak az MM O-k de azoknál is inkább csak az extra credites cuccok
107.
107.
galler3
Hát érdekes hogy Team Fortress 2nek sincs havidíja mégis folyamatosak a nagy és ingyenes updatek...
106.
106.
Adamknight
#105 "How much will it cost to play Star Wars: The Old Republic?



Pricing for Star Wars: The Old Republic will be determined and announced at a later date." Más szóval még nincs eldöntve nem? Majd később mondják meg, szóval egyikünknek sem volt igaza :)



104.
104.
Adamknight
#103 Küldenél egy linket, hogy ezt hol olvastad?

103.
103.
dareal
#101: tévedés, havidíj is lesz és lesz egy mikrotranzakciós rész.
102.
102.
Teuton
Én tudom mi lesz a következő ötlete!



Le kell perkálnod a játék árát még egyszer hogy meg tudja húzni a ravaszt a karakter akit játszol. XD

Mert ugye nem szabad hogy erőszakra neveljen a játék :P
101.
101.
Adamknight
#93 A Tor nem havidíjas lesz, hanem olyan, mint anno a Guild Wars
100.
100.
CJgabor
#97: igaz.

#96: "A játékosok szinte követelik a havidíjat" ki hallott már ekkora hülyét? ez ki az anyám p**ájával beszélt/kérdezett meg hogy havidíj kell? akkor kéne havidíj ha ő fizetne nekünk B+! minimum golyót neki, igazad van.
99.
99.
CJgabor
ez egy balfasz állat. már bocs... de ez mindenkitől havidíjat kérne. kkötélre ezt a barmot. mekkora egy pénzéhes G*CI!
98.
98.
Szajolihoher
#93: mmoknál jobb a havidíj,mint a külön cuccokért,meg goldért stbért...fizetgetés mert úgy legalább mindenki egyenlő tartalom és egyenlő esély jár :D
97.
97.
laurte10
Tudja valaki, hogy miként lehet bérgyilkost rendelni a neten? Ha mindenki összedobna 1 dolcsit aki a coddal játszik igazán profi likvidálót kapnánk!!!
96.
96.
Zseblámpina
"A játékosok szinte követelik a havidíjat" Ezt a vadbarmot. Ennek tényleg golyó kell!
95.
95.
laurte10
Tarkólövés...

Ennyi...
94.
94.
Ragnarök
Ki a 'szom ez a Kotick? Valami zsidó rabbi, vagy mi?

Azt utálom, hogy ezt a kizsákmányolást áthozták már a játékiparba is ezek az aljadékok.
93.
93.
IceColdKillah
#92: vagy nem sokára swtor-t nem? XD Mert hogy az is havidíjas lesz azt most borítékolom!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...