Saw 2 - előzetes hússal és vérrel

  • Írta: zoenn
  • 2010. július 2.
  • Videó
Link másolása
Jigsaw halálos csapdáira nem lehet ráunni, a tavalyi, mérsékelt sikereket elért cím folytatásában ismét ki leszünk szolgáltatva a sorozatgyilkos örült kicsapongásainak.
Jigsaw halálos csapdáira nem lehet ráunni, a tavalyi, mérsékelt sikereket bezsebelő cím folytatásában ismét ki leszünk szolgáltatva a sorozatgyilkos örült kicsapongásainak. Minden igyekezetünk ellenére az áldozatok megmentésére irányuló törekvéseink bizony csúfos kudarcot vallhatnak. Erre hívja fel a figyelmet az alábbi mozgókép. A keresztre feszített hölgyemény végtagjai látják kárát kapkodásainknak. A hangulat már korábban is rendben volt, a folytatásra még elképesztőbb tortúrákat várunk és a harcrendszer tökéletesítését. Év végén, vélhetőleg a hetedik, 3D-ben érkező mozifilmmel egy időben startolt a Fűrész második videojátéka.


12.
12.
Macifasz
Kiváncsi leszek. Az első rész not bad kategória, de nagyon hamar unalamas és monoton lesz. Remélem ezen javítanak majd a 2. részre.
11.
11.
Sulphur
Hát remélem az irányításon sokat javítanak, mert az nagyon el volt cseszve, legalábbis PC-n.
9.
9.
pjoco
Amúgy film nekem tetszik és nem is baj hogy ilyen sok része van! Ha úgy nézzük ez egy sorozat ami évente jelenik meg! :D Játékból is lesz tuti pár rész! :D
8.
8.
pjoco
3D kell mert az a divat! Lassan már jön a 4D atán 5D minden hónapban vegyünk másik TV-t meg PC-t! :D
6.
6.
Kyuubi
#3: "mi a francnak suttog az a manó a TV ben?"



Wáááááááááááááááá! Ez nagyon epic. Jigsaw mint Manó xD XD



Egyébként én várom a játékot, hangulat már meg van, látszólag a grafika is jobb, a mozgásokon csiszoljanak még egy kicsit és teljesen jó lesz.
5.
5.
sleepy
2.
2.
tronlegacy
#1: Nem mondom én is többet várnék tőle, bár még csak az első trailer. Az első része nem volt nagy cucc.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...