Az inFamous 2-t már nem bírná el az Xbox 360

  • Írta: fojesz
  • 2010. július 5.
  • Érdekesség
Link másolása
A Sucker Punch fejlesztési igazgatója szerint a csapat az inFamous óta alaposan kiismerte a PS3-at, és a folytatás már teljes mértékben kihasználja a gép adottságait.
A Sucker Punch fejlesztési igazgatója szerint a csapat az inFamous óta alaposan kiismerte a PS3-at, és a folytatás már teljes mértékben kihasználja a gép adottságait.

Ugrás a galériához

Chris Zimmerman elismerte, az első inFamous fejlesztése során hoztak néhány buta döntést, de ezeken sikeresen úrrá lettek azóta. Már a kezdetek kezdetén tudták, hogy amit nem csinálnak meg az első részhez, azt a másodikhoz megfogják, ehhez viszont sok mindent újra kellett gondolniuk: "A legnagyobb dolog, hogy a kód nagy része már az SPU-kon (a fő maghoz csatlakozó feldolgozó egységek - szerk.) fut: a PS3 alapos felépítése lehetővé teszi, hogy egy csomó helyen futtasd a kódodat."

Ennek köszönhetően az inFamous 2 már teljes mértékben kihasználja a gép erejét, és ezért Zimmerman szerint - legyél bármilyen ügyes programozó - ezt a játékot az Uncharted 2-höz hasonlóan képtelenség Xbox 360-on működésre bírni, ide már szükség van a PS3 számolási képességeire is.

És ha már Uncharted 2: Zimmerman azt is megjegyezte, hogy rengeteg tanácsot kaptak az Uncharted fejlesztőitől, a Naughty Dogtól - olyan javaslatokat, amelyre egy egyszerű teszt során sosem jöttek volna rá, sőt emellett a nagy múltra visszatekintő csapat jócskán inspirálta is a Sucker Punchot: Zimmerman szerint a cél az, hogy legalább akkora fejlődést érjenek el az inFamous 2 esetében, mint amennyit az Uncharted 2 fejlődött az első részéhez képest.

75.
75.
szuja
#5: boxot vegyél RAIZEN21
74.
74.
szuja
#42: Bizony a PS3 a fiatalabb és az erősebb gép, hát akkor igenis legyenek szebbek a játékok rajta. Ha egy játék szebb PS3-on mint Boxon az érthető, de ha fordítva van a dolog(mint azt már többször megtapasztalhattuk), akkor az már gáz a PS3-ra nézve. Az meg, hogy úgy akarják reklámozni a játékukat, hogy közben a másik felet lejáratják az meg egy szánalmas dolog és ez vonatkozik bármelyik cégre. pfff :( SOK ITT A HÜLYEGYEREK!!!!!!!!!!!!
73.
73.
szuja
#53: dehogynem te szogyenyi93!!!!!! ilyen hülyeséget még nem olvastam
72.
72.
szuja
#51: gyerekecske te egy hülye f*sz vagy!!! ugyanolyanok
71.
71.
szuja
#62: FOGD MÁR FEL HOGY NEM NAGYOBB TELJESÍTMÉNYŰ A PS3!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
UGYANOLYANOK!!!!!!!!!!! TUDATLAN!!!!!! BUNKÓ!!!!!!!!!!!
70.
70.
szuja
#63: most már mindegy. de amugy ugyanaz a 2 konzol mert az xbox-nak ugyanolyan a processzora mint a ps3-nak csak átalakította 3 magúra
69.
69.
szuja
ugyanolyan mind a 2 konzol, mert az xbox 360 a ps3 processzorét "lopta" csak átalakította 3 magúra!! ennyi a különbség!! szoval ne gyertek azzal hogy nem bírná el az infamous 2-t a box!!!!
68.
68.
#34: A Crysis 2 szebb lesz PS3-mon, ezt a Cryteck már párszor leigazolta!
67.
67.
mcwolf
#66: Jobbnál jobb, OBJEKTíV érveket soroltál fel. Ne röhögtess már ! Az újabbak már semmivel sem hangosabbak a PS3-nál, gagyi alatt nem tudom mit értesz, pénzes live-on lehetne vitatkozni (sok szempontból jobb, mint a PSN).
66.
66.
Turekk
#36: Mert: hangos, gagyi, pénzes live,

csak ps-re jönnek a jobb játékok, nem kompatibilis a g25-tel stb
65.
65.
mcwolf
#44:

V1SoR: Tévedés a GTA4 kijelentésed!



1. a PS3 verzió subHD (1152x640) QAA-vel (amitől mosottfos lesz), az X360 native 720p 2xAA-val

2. HDD-re installálva sokkal kevesebb a popup az X360 verzióban



Itten olvasható, meg néhány érdekesség:

http://forum.beyond3d.com/showthread.php?t=46241
64.
64.
icemanhun
Azért olyan nagy különbséget én még nem láttam a 2 gép közt.Ki is próbáltam ezeket a játékokat!Az Uncharted2 egy fos,a God of war sokkal szebb!Box-on meg a Gears of war2 az etalon.Tényleg csak sárdobálás a gépeket fikázni ez a fejlesztőkre is igaz.
63.
63.
givi6
Ez igaz, nagyon igaz, .........

eljött az idő, mikor már tényleg jelent valamit a ps ereje, már annyi ilyen játék van....

nekem nem ps-em van, de azért megnézném a játékot, de egy baj azért van.....

a játék annyira szebbnek mégsem tünhet, mert már ahogy mondták..

a box-nak jobb a videokártyája, ebben az a vicc, hogy azért, mert a sony összetűzésbe volt az ATI-val, ha ez nem így lett volna, lehet a ps nyerte volna a csatát...
62.
62.
Stranger
Az tény, hogy a PS3 erősebb mint az Xbox, de ha ez tényleg igaz lenne, max. vmivel gyengébb textúrákat beletennének és már úgy biztos h vinné...
61.
61.
TEEBEEX360
#59:Akkor olvasd el mégegyszer.És persze hogy semmi értelme a versengésnek.Én arra értettem a PC-re fejlesztést hogy ha már grafika buzulás megy manapság akkor szálljon be a PC is ebbe.Magyarul fejlesszenek rá Exclusive játékot,meg legyen több multi cím is rá.Én nem azt mondtam hogy az a király.Csak annyit mondtam hogy erősebb.És ezt sztem nem kéne ecsetelnem hogy miért.Ezt te is tudod.Remélem így már érted.És amúgy én konzolos vagyok (Box 360).
60.
60.
Shotgun Blues
PC-én még szebbe lenne. flame on:)



Belenézegettem az első rész gameplay-ébe, de ez csak egy ronda, vacak, tucat konzol TPS. Ugra-bugra össze-vissza. Gyorsba megnéztem a 2-nek a trailerét... Hát, egy fokkal szebb, de ez még mindig gáz.
59.
59.
HiakruX
#58: ... Elöször egyet értesz azzal hogy ennek a versengésnek semmi értelme aztán közlöd hogy inkább fejleszenek PC re mert az job... Ez nekem kicsit zavaros...
58.
58.
TEEBEEX360
#47:Teljesen egyet értek veled.Meg ez a versengés kajak unalmas.Mint az óvodások.A nintendo csinálta jól.Amíg ezek versenyeztek hogy így szebb meg úgy szebb ők máshogy próbáltak szórakoztatni minket.És bejött nekik.Ők legalább nem a grafika buzulással foglalkoznak hanem tényleg a szórakoztatással.Amíg ez a grafika buzulási versengés megy, meg az "ezen jobb mert ez erősebb meg azon szarabb mert az gyengébb" sár dobálás addig senki ne várjon igazán ütős minőségű 10-ből 10-es játékot.



A hírhez meg annyit hogy pont leszarom hogy nem bírná el.Felőlem ki is verheti a csóka játszás közben ha elkészül a játék.Hamár a grafika buzulásról van szó akkor fejlesszen PC-re az ember.Az pl sokkal erősebb a konzoloknál.
57.
57.
HiakruX
#56: Khm... Elolvastam a cikket . Hopp. Bocs. Igazatok van. Tényleg Zimmerman mondta. Úgy tűnik olvasni se tok... -.-"
56.
56.
Mathia$
#54: mert a többség a címet olvassa el és abból alkot véleményt. sajnos...
55.
55.
klemid
54.
54.
klemid
#52: Mért a cikket fikázátok amikor Zimmerman mondta ezeket?
53.
53.
szogyenyi93
hát ha nem kapkodták volna el a fejlesztését, akkor simán képes lenne úgy teljesíteni, mint a PS3. sőt, szerintem még most is képes megközelíteni azt a szintet, bár elérni már nem
52.
52.
HiakruX
Emberek... Ez a cikk egy átvágás... Nem úgy kell értelmezni hogy a Box nem tudná vinni, hanem úgy hogy azért nem tudja vinni mert a Box -ban nincs olyan eleme ami olvasná a kódokat. De ha nem direkt úgy csinálnák akkor simán vinné. Van rá egy 1000 -sem hogy egy olyan PS3 tulajdonos írta a cikket aki valamien "furcsa" oknál fogva "nem anyira" kedveli az Xbox -ot... (szánalmas) (én is ps3 -om tulajdonos vok :P)
51.
51.
gyerecske
Az új xbox még annyira sem bírná el , mert kisebb! :-P
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...