Négy hétig Xbox 360-exkluzív lesz Lara új kalandja

  • Írta: zoenn
  • 2010. július 16.
  • Hír
Link másolása
A Crystal Dinamics a minap bejelentette, hogy a Microsoft Summer of Arcade promóciójában résztvevő Lara co-op kalandja négy hétig más konzolon nem lesz elérhető.
A Crystal Dinamics a minap bejelentette, hogy a Microsoft Summer of Arcade promóciójában résztvevő Lara co-op kalandja négy hétig más konzolon nem is teszi tiszteletét. A Lara Croft and the Guardian of Light augusztus 18-n debütál a Live rendszerén és 1200 MS ponttal rövidíti meg a pénztárcánkat. A redmondiakkal nyélbe ütött megállapodás vélhetőleg csinos kis summával dagasztja a fejlesztők bankszámláját, ezért némi türelemre lesz szükség, hogy más platformok tulajdonosai is kipróbálhassák Lara és maja harcos társa, Totec felülnézetes mókáját.
A kizárólagosság szűk egy hónapig tart, szeptember végén érkezik a PC-s változat Steamre és a PSN rendszerére. Bár nem egy időben, "7-10 nap" lehet köztük a differencia.

A Microsoft Summer of Arcade programjában több más játék is hasonló cipőben jár, köztük a Limbo, július 21-i megjelenéssel, és a Castlevania Harmony is, ez utóbbi augusztus 4-n érkezik. A PSN-es változatot négy héttel később várhatóak.
5.
5.
Seib
ja azt tom azért is tettem ""-be. :]

nah az fasza akkor.. már megijedtem h ez az..: :D
3.
3.
Seib
de most akkor ez az a "tomb raider" ami a 0. rész?? meg amiből voltak régebbe ilyen horroros concept-ek? :S
2.
2.
mephi
A bemutatók és a képek alapján jó lesz, egészen más stílus mint a régi Tomb Raider-ek, de tetszik ez az új váltás.
1.
1.
Kocsis92
ez arra jó, hogy kijön megveszik sokan x-boxra, szembesülnek vele hogy rossz, senki nem veszi másra. rossz játéknak jó üzletpolitika:d

de elsülhet fordítva. kijön box-ra, kiderül h mennyire csodálatos játék, megkapja a hátszelet, és ps-re felülmúlja a nyitóeladásokat:)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...