Az Assassin's Creed fejlesztője dicséri a Heavy Raint

  • Írta: zoenn
  • 2010. július 17.
  • Érdekesség
Link másolása
"A Heavy Rain megváltoztatta az életemet" - az AC producere, Jean-Francois Boivin nyilatkozta ezt nemrégiben, szerinte a játékok és a filmek egyesülnek.
"A Heavy Rain megváltoztatta az életemet" - a Ubisoftnál magas beosztást betöltő Jean-Francois Boivin nyilatkozta ezt nemrégiben, szerinte a játékok és a filmek egyesülnek. A Producer szerint a videojátékok, a filmek és a hasonlók, egyazon médiumon fognak tömörülni. Könnyedén el tud képzelni egy Assassin's Creed filmet a jövőben a mozivásznakon, hasonlóan a Pókemberhez. Csak előveszed a konzolt és olyan, mintha egy filmben lennél.


"Megnézted a Spider-Mant a moziban, otthon ki akarod próbálni a játékot? Ugyanaz a minőség, ugyanaz a dolog." - kis szünetet tart - "Ó imádom ezt a jelenetet, otthon a játékkal fogom újraélni."

A jövőre nézve hatalmas inspirációt szolgáltatott Boivin számára a Quantic Dreams Heavy Rain-e.

"Láttam mit indított el játékvilágban a Heavy Rain, amely, azt kell mondanom, megváltoztatta az életemet!"

Boivin szerint az interaktív szórakoztatás új formája van készülőben, szintén dicsérte a Heavy Rain szerteágazó történetét és a több végződést, ami miatt újra és újra végigjátszotta a történetet. Ha az úriemberen múlik, akkor az Assassin's Creed frencsájz is meríteni fog a Sony kalandjátékából a jövőben. Meglátjuk, hasznára fog-e válni a  bővebb filmszerűség.
10.
10.
Szajolihoher
#7: "de ezek közben nézelődhetünk néha interakció is van szóval nem vészes:D " ezzel arra akartam utalni amit leírtál hogy nem rendes átvezetők voltak azok :)
8.
8.
V1SoR
#6: Ez azért van, hogy előre szokd a multit :D
7.
7.
Blint19
#3: A Modern Warfare 2-ben nem is voltak átvezetők! Mármint olyan normális, videós átvezetők! Amíg betöltötte a pályát, dumáltak valamit, utána meg semmi!
6.
6.
Szajolihoher
#4: azon én is mennyit röhögtem XD nagyon sokszor anyáztam amikor lehetetlen helyzetekből észre vettek,vagy pl mikor még ki se bújtam a fal mögül,de már lőtték a falat XD
4.
4.
doomSbloom
#3: ja, a játék meg csak úgy össze volt dobva. a katonák is kiszúrtak füstön, falon át.
4.
4.
Szajolihoher
Ezt az egybe olvadás dolgot én sem tartom jó ötletnek, de a kinectnél még ez is jobb.és a Heavy Rain is nagyon tetszett.
3.
3.
Szajolihoher
#1: a modern warfare 2 70százaléka biztos nem átvezetőkből áll!xD be is baszna a komoly 6 óra játékidőből én kb 30-40 perc átvezetőt saccolok, de ezek közben nézelődhetünk néha interakció is van szóval nem vészes:D
2.
2.
felegyi
Szerintem kicsit scriptesebb formába gondolta el, élethűbb levezetéssel...
1.
1.
doomSbloom
"játékok és a filmek egyesülnek"

szerintem meg pont ezt kellene elkerülni. a mai játékokban szinte semmi dolgunk, átvezető animációból áll a játékok 70%-a és a maradékban sincs sok dolgunk. így cseszték el a modern warfare 2-t is
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...