Test Drive Unlimited 2 - már zajlik a bétateszt

  • Írta: ATi0021
  • 2010. július 21.
  • Hír
Link másolása
Jó pár hónapja lehet jelentkezni bétatesztelésre a Test Drive Unlimited 2 hivatalos oldalán - szerencsés jelentkezőket már e-mailben értesítette az Atari.
Jó pár hónapja lehet jelentkezni bétatesztelésre a Test Drive Unlimited 2 hivatalos oldalán - szerencsés jelentkezőket már e-mailben értesítette az Atari.

Ugrás a galériához

A mai napon a TDU Central moderátora hivatalosan is megerősítette, hogy kezdetét vette a TDU2 bétatesztelése. Az első zárt bétán csak néhány felhasználó kapott lehetőséget még a megjelenés előtt kipróbálni a versenyjátékot. Diablo szerint még növelni fogják a résztvevők számát az online játék és szerverek tesztelésének érdekében, szóval aki még nem kapott levelet az Ataritól, ne csüggedjen, van még remény bekerülni a zárt bétára - ha ez sem sikerülne, a megjelenés előtt érkező nyílt béta már mindenki számára elérhető lesz.
9.
9.
ATi0021
Szerintem ne nagyon várjatok infókat, képeket és videókat. A tesztelőkkel el lett fogadtatva egy titoktartási szerződés melynek megsértése következményekkel jár.
8.
8.
popely16
Sajnos én még nem láttam jútubon béta gameplay-t ha valaki találkozi akkor linkelje be pls.
7.
7.
NereusLaceee
Mondjuk a képeket nézegetve engem elkapott újra a hév, hogy milyen király lehet designer-ként az autógyáraktól megkapott terveket bogarászni, hogy melyik ív sugara honnan indul, hol ér a másikba, és mekkora szögben csatlakoznak a megálmodott elemek...

6.
6.
NereusLaceee
#5: Ahogy mondod! :D Minden tekintetben
5.
5.
mysterion
Ó hogy a ritka felállásokkal tarkított sűrű csücsülés érje utol őket, én még nem kaptam meg a levelem. :D

Remélem, még lesz esély a bekerülésre...

Egyébként csak én érzem úgy, hogy a megjelenési dátumhoz képest kicsit mintha kései lenne a béta indulása..? Vagy ha akkora bugok kerülnek elő, majd eltologatják a megjelenést? :/
4.
4.
Turekk
3.
3.
popely16
már várom én is a vidiket bár jobban örülnék ha én tesztelhetném is :D
1.
1.
gamerplayer
akkor hamarosan mennek jútubra a tdu2es vidik
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...