Street Fighter X Tekken bejelentve

  • Írta: zoenn
  • 2010. július 25.
  • Bejelentés
Link másolása
Ahogy azt mi is megjósoltuk, nem volt véletlen a Capcom és a Namco vezéreinek közös mulatása nemrégiben, San Franciscoban. Crossoverek unikuma jött el.
Ahogy azt mi is megjósoltuk, nem volt véletlen a Capcom és a Namco vezéreinek közös mulatása nemrégiben, San Franciscoban. Crossoverek unikuma jött el. Az idei Comic-Conon Yoshinori Ono és Katshuhiro Harada bejelentette a két népszerű bunyós cím közös mellékágát, a Street Fighter X Tekkent a Capcom gondozásában. Természetesen a mindkét játék nevezetes karakterei eshetnek egymásnak. Egyelőre Ryu-t és Kazuyát láthattuk mozgásban San Diegoban. A játék a SF4 motorját használja, igaz a bunyósok 3D-ben pompáznak majd, a háttér pedig nagyon részletes 2D-s környezetben kerül a képernyőkre.


Játékmódok tekintetében Versus és Training opció már alapnak számít, de kifinomultabb lehetőségeink között emlegethetjük a Tag Team módot ahol a játékosok egyenként két-két harcost ereszthetnek egymásnak. Ono, a Capcom vezére csak így emlegeti a Street Fighter X Tekkent: "Történelmet csinálunk."

Természetesen később érkezik a Namco gondozásában a fenti crossover  párja is, a Tekken X Street Fighter.


18.
18.
Jinbobo
Hát szerintem nem kéne keresztezni a két játékot. A Street fightert alapból utálom, a Tekkent pedig imádom! Ez egy hülyeség lesz! Inkább kivárom a Tekken 7-et, állítólag 2011-be jön.
17.
17.
Szudzsio
Elmebeteg lesz!! :D Alig várom :)
16.
16.
Norbi-wan
#14: Szerintem meg nagyon jól megcsinálták Kazuyát nekem nagyon bejött ...



#2: Látszik hogy még komolyabban nem játszottál a Street Fighter 4-el, egyébként meg a Mortal Kombat új része is 2D mozgást fog alkalmazni mint az eredeti trilógia.
15.
15.
ottHun
ugy látom maradt a 2d mozgás avagy csak előre vagy hátra ezért nekem ez se kell maradok a mortal kombatnál...
14.
14.
IceColdKillah
Amikor megláttam a "felfújt" Kazuyát akkor szinte elsírtam magamat! Nem lehetett volna rendesen megcsinálni? Ha ezek után Hwoarang (a kedvenc karim) is ilyen "felfújt" izompacsirta lesz akkor végleg megutálok mindent ami Street Fighter!
13.
13.
Norbi-wan
Egyébként azt vettem észre hogy a karaktereknek több lett az életük, mivel Ryu és Kazuya már szétaprította egymás (ráadásul gondolom ez a Team Ultra erősebb is) és még mindig élnek ...
12.
12.
Norbi-wan
#10: Én nem értek egyet ezzel, mert ezen látszik hogy a Street Fighter lesz a Motorja, de a Tekken X SF-nél pedig a Tekken lesz ... Én várom :D

Egyébként mostanába Ryu nagyon aprít, csak ebben az évben 3 játékban jelenik meg (ha a Marvel vs Capcom és ez kijön még idén).

Aminek én örülök mivel az Sf 4 óta ő lett a kedvenc videójáték hősöm (bár nem tudom ez hogy tartozik ide :D).
11.
11.
Giga0509
#2: Tekken,szóval nem valószínű.
10.
10.
keiji maeda
meg ha jól értelmezem még kétszer akarnak hasznot húzni belőle mert azt írták hogy később jön a namco álltal a tekken x streetfighter mert ez ugye a forditotja, az szép nagy hülyeség lesz.
9.
9.
keiji maeda
serintem ha nem basznak valamit a street fighterrel mert ugye ott anyiszor lőhetsz hadokent vagy bármit ahányszor akarsz akkor ez is igénytelen lesz mindenki csak azt fogja csinálni hadoken hadoken hadoken valamit azért kezdhetnének hogy ne lehessen ezeket folyton nyomni mint a régi mortálba azthiszem ott vagy 2x tudtál ilyen trükköt aztán egy kis időnek elkellet telni hogy megint lehessen
7.
7.
hakydakillah
hát a Street Fighter sorozatot nem szeretem, de a Tekken-t meg imádom... Kiváncsi vagyok, hogy mi sül ki belőle :-)
6.
6.
CrisRedfield/one
ez egy nagyon jó játék lesz

5.
5.
Maxxer
van hangulat az első videó alatt :D:D
4.
4.
Raziel 88
#3 Bocs nem szóltam. Utólag elolvastam a hírt. :D
3.
3.
Raziel 88
Lehet hogy hülye kérdés, de ennek van valami köze a Tekken-hez?
2.
2.
vaszika
#1: Amugy az ilyen jatekok ritkan jonnek de ez kesessel lehet jonni fog!
1.
1.
oppenheimer
PC-re véletlenül se jöjjön...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...