Dead Space képregény és animációs film érkezik

Az EA tovább építi a népszerű horror-univerzumot, a Dead Space 2 januári megjelenése kapcsán képregénnyel és újabb animációs filmmel bővül a vérfagyasztó krónika.
Az EA tovább építi a népszerű horror-univerzumot, a Dead Space 2 januári megjelenése kapcsán képregénnyel és újabb animációs filmmel bővül a vérfagyasztó krónika. A Dead Space: Ignition egy interaktív képregénynek készül a játék előzményei alapján, nem sokkal annak megjelenése előtt válik elérhetővé. Az előző animációs film sikerét meglovagolva ismét napvilágot lát egy animációs film, ez lesz a Dead Space: Aftermath, amely az Aegis VII kirobbanó katasztrófáját mutatja be, ahol a kormány kétségbeesetten igyekszik kidolgozni egy életképes tervet a fertő visszaszorítására. Az egyetlen megoldás egy Marker-másolat létrehozásában rejlik. 2011 januárjában meglátjuk.


Hagyományos, papíralapú képregényrajongók sem maradhatnak Dead Space-füzet nélkül, erre a Salvage lesz a garancia. Visszatérünk az USG Ishimurára, az első játék színhelyére, egy csapat, pénzhajhász bányász történetén keresztül, ám a fordulat bekövetkezik, egy rémálomba csöppennek, ahonnan úgy tűnik, nincs menekvés, a nekromorfok hatalmukba kerítették a hajót. A képregény érkezik a leghamarabb, még idén decemberben.

"Rendkívül inspiráló, hogy a Dead Space univerzum folyamatosan bővül más és más médiumon keresztül. A játék világa él, lélegzik és félelmetes." - áradozott Steve Papoutsis, a frencsájz producere. Meglátjuk, hogy a rajongók is ennyire el lesznek-e ragadtatva a vadhajtásoktól.
20 komment - szólj hozzá!