Dead Space képregény és animációs film érkezik

  • Írta: zoenn
  • 2010. július 25.
  • Bejelentés
Link másolása
Az EA tovább építi a népszerű horror-univerzumot, a Dead Space 2 januári megjelenése kapcsán képregénnyel és újabb animációs filmmel bővül a vérfagyasztó krónika.
Az EA tovább építi a népszerű horror-univerzumot, a Dead Space 2 januári megjelenése kapcsán képregénnyel és újabb animációs filmmel bővül a vérfagyasztó krónika. A Dead Space: Ignition egy interaktív képregénynek készül a játék előzményei alapján, nem sokkal annak megjelenése előtt válik elérhetővé. Az előző animációs film sikerét meglovagolva ismét napvilágot lát egy animációs film, ez lesz a Dead Space: Aftermath, amely az Aegis VII kirobbanó katasztrófáját mutatja be, ahol a kormány kétségbeesetten igyekszik kidolgozni egy életképes tervet a fertő visszaszorítására. Az egyetlen megoldás egy Marker-másolat létrehozásában rejlik. 2011 januárjában meglátjuk.


Hagyományos, papíralapú képregényrajongók sem maradhatnak Dead Space-füzet nélkül, erre a Salvage lesz a garancia. Visszatérünk az USG Ishimurára, az első játék színhelyére, egy csapat, pénzhajhász bányász történetén keresztül, ám a fordulat bekövetkezik, egy rémálomba csöppennek, ahonnan úgy tűnik, nincs menekvés, a nekromorfok hatalmukba kerítették a hajót. A képregény érkezik a leghamarabb, még idén decemberben.

"Rendkívül inspiráló, hogy a Dead Space univerzum folyamatosan bővül más és más médiumon keresztül. A játék világa él, lélegzik és félelmetes." - áradozott Steve Papoutsis, a frencsájz producere. Meglátjuk, hogy a rajongók is ennyire el lesznek-e ragadtatva a vadhajtásoktól.
19.
19.
adye
#18: Japán stúdió csinálta az előzőt is, ugyan az aki a Halo és Dante's Inferno filmeket is. (Bár nem vagyok egészen biztos benne)
18.
18.
NinjaNorb
Az előző anime egész jó volt de most remélem profibb munkát kapunk...mondjuk ha az ilyet valami japán studio csinálná:)
17.
17.
pjoco
Itt a Downfall-nak az előzetese: http://www.youtube.com/watch?v=sqTFcsnY9S4


Játék után kellemes volt megnézni! :D Remélem a 2 még jobb lesz!
16.
16.
AmreyP
Mikor játszottam elsö résszel azt mondtam ez IGEN! Igazi horror..megvan benne a nyomasztó,félelmetes hangulat.(EA-ban kellemeset csalodtam akkor,sose néztem volna ki belöle hogy ilyet adhat ki).Jó lesz bármikor elövenni ha horrort akarok,ezért nincsenek nagy elvárások böven kiegyeznék hogy maradjon minden ugyanaz csak uj helyszin aztán kész.Nem kell mindenbe belepiszkálni ha szerette mindenki.
15.
15.
adye
#14: 10. kommentbe írtam: Dead Space Downfall
14.
14.
Sovereign
#12: Ha te mondod, mi a címe ?
13.
13.
K2 The Highest
Inkább egy normális filmet kapjunk már...Sztem az előző kis szösszenet nagyon unalmas volt...
12.
12.
adye
#11: Ha teheted szerintem nézd meg mindenképp, abszolút visszaadja a hangulatot, egy próbát megér hidd el ^^
11.
11.
Sovereign
#10: Hát jó, ha te mondod, de nekem ugy a hangja nem tetszik hogy: animációs fim.
10.
10.
adye
#9: Nem láttad Dead Space Downfall, kifejezetten hű volt a játékhoz, semmi baj nem volt azzal sem.
9.
9.
Sovereign
Képregénnyel semmi bajom de az animációs film : NeeEeEe
8.
8.
adye
#7: Osztom a véleményed, tetszett hogy kapok még egy kis pluszt, ebből a király univerzumból. Azt sajnálom hogy a wii-s változattal nem volt alkalmam játszani, pedig úgy már teljes lenne az összkép. ^^
7.
7.
faint13
Nekem bejön az eféle történet kiegészítés. Első résznél is a játék után kellemes dolog volt hogy az előzményeket is megnézhettem egy szerintem rohadtjó rajzfilmben.
6.
6.
OLLiE
#3: adye-nak van igaza ;D, ez nem a reklám, hanem egy marketing húzás.

Ha híres a játék és megveszik, akkor majd megveszik a képregényt is :)
5.
5.
moustache
Sztem egy jó játékot nem kell ennyire patronálni. A jó játék magától is fut, de ha most ezt ennyire felkapják, és a második rész nem lesz nyerő, na akkor.....lesz cumi bőven és lehet hogy elvetik a további részeket. Na ettől félek!
4.
4.
nah, sejtettem hogy nem maradunk képregény meg rajzfilm nélkül.

nekem nagyon tetszett az első résznél, meghozta a hangulatot a játékhoz.
3.
3.
adye
#2: Szerintem a te logikádnak pont a fordítottjával gondolkodnak a készítők, a jó játék majd eladja a képregényt és animációs filmet is...
2.
2.
oppenheimer
Minek kell ekkora hype ennek a játéknak? Talán nem fog olyan jóra sikerülni, hogy eladja magát?
1.
1.
Beau
Remélem a képregény nálunk is kapható lesz.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...