Az összes Mortal Kombat egyetlen lemezen?

Lehetséges, hogy a sorozat születésének 20. évfordulójának alkalmából egy átfogó gyűjteménnyel kedveskedik nekünk Ed Boon csapata?
Lehetséges, hogy a sorozat születésének 20. évfordulójának alkalmából egy átfogó gyűjteménnyel kedveskedik nekünk Ed Boon csapata? Még az E3-on kapta lencsevégre az úriembert az egyik rajongói honlap munkatársa, azt kérdezték tőle, hogy tervezik e valamilyen formában megünnepelni ezt a jeles dátumot. Ed Boon felkészületlenül érte a kérdés, némileg hebegett-habogott, de mondandójában van spiritusz, amire a rajongók felkaphatják a fejüket.


"Egyelőre semmi konkrét, de a kérdés nagyon jó. Azt hiszem, hogy mire az új Mortal Kombat kijön 2011-ben, a sorozat 19 éves lesz. Úgy gondolom, hogy igen is teszünk valamit, amivel megünnepelhetjük ezt, és lehetséges, hogy mind a kilenc eddig megjelent Mortal Kombat ki fog jönni egyetlen lemezen. Még nem tudom, hogy hogyan visszük végbe, de remélem, hogy valami cool dolog lesz belőle."

Mind a kilenc klasszikust egy lemezre zsúfolni szerintünk eléggé képlékeny kijelentés, hiszen jelen pillanatban, csak a Blu-Ray lemezeknek van akkora kapacitása, hogy ezt véghez vigyék, így az Xbox 360 tulajok hátrányban lehetnek. Persze számukra egy több lemezes kiadás nagyon is elképzelhető.
9 komment - szólj hozzá!