GC 2010: Új Ratchet & Clanket fejleszt az Insomniac

  • Írta: fojesz
  • 2010. augusztus 17.
  • Bejelentés
Link másolása
Ahogy arra korábban utalt, az Insomniac Games bemutatta a legújabb játékait a kölni GamesComon. Először a Ratchet & Clank következő részét leplezték le, amely a sorozat történetében először érkezik négyfős kooperatív móddal. Ratchet, Clank, Captain Qwark és Dr. Nefarious egy csapatban - alig várjuk!

Ahogy azt az All 4 One alcím is sejteti, a játék magvát a négyfős kooperatív mód jelenti majd, s bár a játék profi drop in-drop out rendszerrel érkezik, három haver nélkül nem is érdemes neki állni az új résznek, amennyiben azt maximálisan élvezni szeretnénk. A kooperatív mód láthatóan nem merül ki négy játékos egyidejű randalírozásában, itt mindenkinek komoly szerep jut majd mind a harcban, mind az ügyességi részekben.

A játékosok Ratchet, Clank, Captain Qwark és Doctor Nefarious közül választhatnak majd, de a történettel és a további játékmenetbeli elemekkel kapcsolatos információkra még várni kell. Jó hír, hogy bár a játék csak jövő ősszel jelenik meg, a szeptemberi Penny Arcade Expón már kipróbálható lesz az anyag demója, ami egyúttal sok-sok gameplay videóra enged következtetni az otthon ülő játékosok számára.

10.
10.
PortalMan
8.
8.
vilibp
#1: Teljesen egyetértek veled. Ez eddig baromságnak tűnik.
7.
7.
papailajos
Ezt meg ps2-on jacodtam utoljara :),kar h nemjon pc-re :(...igazan megcsinalhatnak pc-re is sztem!!!
4.
4.
danez11
tényleg elég littlebigplanetes de szerintem tök mindegy mire hasonlít ha egyszer jó :D
3.
3.
Robben84
Nem tud valaki nekem egy hasonló játékot xbox-ra mondani? Régen amikor még ps2-ön játszottam nagyon tetszett és ezért kérdezem. Elöre is köszi!
2.
2.
Horvi14
najó másodszorra annyira nemrossz, talán azér funos lesz, csak erre nem számítottam. de sztem ezcsak vmi kiegészítő rész vagy nemtom. lol Qwarkból elnök lett O.O
1.
1.
Horvi14
hát... inkább Ratchet and Clank Future 2-t csinálnák. ez olyan littlebigplanetes, meg Ratchet kicsit nyomibbank néz ki :S, meg miez h Nefarious velünk van? ez hülye ötlet, meg mi a történet, meg mi ez az egész egyáltalán?? mérnem folytatják a történetet kis felturbózással az mindig fasza volt! ez egyenlőre csalódás :S
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...