Clone Wars Adventures - jelentkezz a bétára!

  • Írta: fojesz
  • 2010. augusztus 22.
  • Korai verzió
Link másolása
Hamarosan kezdetét veszi a Star Wars: Clone Wars című animációs sorozat alapján készülő MMO bétatesztje. A játék hivatalos honlapján már lehet jelentkezni, kis szerencsével pedig a rajzfilm harmadik évadának premierjéig nyüstölheted a bétaváltozatot!

A játékot a Sony Online Entertainment hegeszti a LucasArts hathatós közreműködésével, s bár különböző kiegészítőket vásárolhatunk majd hozzá pénzért, egyébként egy teljesen ingyenes, böngészőben futtatható anyagról van szó. A Clone Wars Adventures-ben lehet jedit és klónkatonát irányítani, lesz droidépítés és versenyzés, egy szóval kikapcsolódni tökéletesen megfelel, aki pedig komolyabb MMO-élményre vár, szíve joga, hogy váltson a The Old Republicra!

És persze, hogy el ne felejtsük a lényeget: a játék bétatesztelése hamarosan elkezdődik (hogy mikor, azt ne kérdezzétek), erre a hivatalos honlapon tudtok jelentkezni, értesítést pedig e-mailben fogtok kapni. A nyilvánosság előtt szeptember 15-én, az animációs sorozat harmadik évadjának nyugati premierjével együtt nyílnak majd meg a Clone Wars Adventures kapui.

16.
16.
namohr
Egy kis gyakorlás az old republicra:)
15.
15.
n_csacsi
hát én is reggeltem, de nekem csalódás :D az old republicot jobban várom :D
13.
13.
mankrisz
XD jó rajzfilm ....(egy fenét írtó rossz)
12.
12.
Macifasz
Amúgy is, a Lucas Arts inkább kezdje el csesztetni szépen a BioWare-t a Kotor III miatt, mert bár befizetek az MMO-ra, de nehogy azt higgyék, hogy lenyomhatják a torkomon Kotor III-ként. Nem-nem-nem-nem. Azt csinálják csak meg szépen külön, single kampánnyal.
11.
11.
Macifasz
#10: Az a rajzfilm a Star Wars univerzum meggyalázása. Erőtlen viccek, Büdöske, Sky-srác stb. A látványvilága egyedi (talán ez az egyetlen pozitívum). Szvsz ez a "mű" csak a pénz miatt jött létre, de akkor inkább csináltak volna egy igényes filmet az új és a régi trilógia között, mint ezt...Lucas is kezd elhülyülni.
10.
10.
pjoco
#9: Ingyenes lesz hogy veszed meg neki? :D Amúgy rajzfilmben Lucas bácsi keze is benne van és szerintem nagyon jó kis rajzfilm! Játékkal meg nem kell foglalkozni!
9.
9.
mankrisz
nekem az öcsém szokta ezt a fos animácios parasztságot nézni...és a képek alapján írti ratyi lesz-.-(bár megveszem öcsém szülinapkára:D:D)kiért eggyet velemogyez fos lesz és csak a pisisek fogják ve
8.
8.
McDuff
miért kell erőltetni ezt a sz*r Clone Warst?annyira okádék,leköpi és földbe döngöli mindazt amit Lucas bácsi megalkotott!annyira nyomorék ez a rajzolás hogy az vmi hihetetlen!
7.
7.
noswear
szánalmas..... egy ilyen cimhez egy 8gigás fullos fejlödös király vadállat ultra meg csillagharcos gamet várnék nem ezt a körömpiszkot....
6.
6.
WorldofSprite
#3: Körülbelül tényleg ennyi. 10 minijáték, meg néhány szoba amiben mászkálni tudsz és ahonnan eléred ezeket a játékokat.
5.
5.
Dw
#3: Még meg se jelent wazeeeeeeee
3.
3.
Dethklok
Én kipróbáltam és egy rakás fekália.Az egész cucc annyi hogy fogtak 10 mini játékot egybegyúrták és ennyi.Én egy óra után meguntam.
2.
2.
ricsike1496
Kiváncsi leszek rá hogy milyen lesz:)
1.
1.
b.mate
én regisztrátam, kiváncsi vagyok milyen lesz :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...