Hot Pursuit - száguldás a sivatagban

  • Írta: ATi0021
  • 2010. szeptember 3.
  • Videó
Link másolása
Az Autolog izgalmas újdonsága lesz a Need for Speed: Hot Pursuitnek: a játékosok minden eredménye bekerül a játék online rendszerébe, az pedig automatikusan közvetíti azokat a többieknek. Nem bírod elviselni, hogy a haverod már megint rád vert fél másodpercet az egyik pályán? Nosza, változtass ezen!

Újabb remek videó érkezett az ősszel debütáló Need for Speed: Hot Pursuitból. A trailerben megtekinthetjük a Sun, Sand and Supercars névre hallgató versenyt, mely Seacrest County sivatagos részén zajlik.

Az új Hot Pursuit PC-re, PS3-ra, Xbox 360-ra és Nintendo Wii-re fog megjelenni - az amerikai premier november 16-án, az európai november 19-én várható. A standard kiadás mellett előrendelhető a gyűjtőknek szánt Limited Edition is.

28.
28.
SODor
#26: Egyetértek! :) Ha lehetne lájkolni, lájkolnám de komolyan!
27.
27.
Jinbobo
#26: Így igaz! Egyébként jómagam elvóltam az eddígi összes NFS-el! Ez kicsit Burnoutos lesz de attól még lehet NFS-es! Egy a lényeg: a száguldás! Erről szól az összes NFS és ez is arról fog! Aki a light-os versenyeket kedveli azok GT-zenek vagy Forzázzanak.
26.
26.
Daveout
nehéz nektek megfelelni! undergroundnál visszasírtátok az árkád lávafolyamok közötti ingázást, pro streetnél az undergroundot, Shiftnél (ami nekem nagyon tetszett és mai napig játszok vele) a pro streetet, amikor pedig újra árkádot csinálnak akkor meg az a baj h nem a shift útját folytatták!! Amikor nem tört az autó akkor az volt a baj...most h törik az a baj h olyan bőrnáutosan törik! Beszarás! Ja és a Need for Speed széria olyan mint a Győzike show! Mindenki sz@rráfikázza, de mégis mindenki játszik vele!
25.
25.
kharami
#24: :) látom nem érted! meg nem is akarlak megbántani, de 14 évesen én sem értettem a nálam 10 évvel idősebbek hsz it!;) Tényleg nem rosszindulatból irom!;)
24.
24.
ilor14
#6: és ha aki játszik ezzel az buzi?
az csak nem dugja meg!
23.
23.
ACDC 4ever
Hú hát ez nekem sem tetszik.
22.
22.
ATi0021
Nem értem a felháborodást. Most kapunk egy árkád NFS-t, de jövőre jön a Shift 2.
21.
21.
david512
#13: másnak viszont nem, ezért csinálták a shift-et
20.
20.
david512
ez már fáj
ez egy nagy baromság de azért biztos a haverokkal élvezhető lesz
19.
19.
zsilvolgyi
18.
18.
Jinbobo
Ez olyan mint a Burnout revenge a sivatagba! EZ NEM NFS!! Amúgy jól néz ki meg minden!
17.
17.
pjoco
#15: Burnout fejlesztői készítik szóval mit csodálkozol? Realizmust meg mióta várunk el egy NFS-től??? Jó lesz ez!
15.
15.
szogyenyi
Utoljára ilyen kanyarbevételt a Burnout: Revenge-be láttam. Hát nem tudom. Mondjuk nem lesz rossz, csak kicsit ellent mond a valóságnak. De ki bánja :D
13.
13.
noswear
#11 Elnézést.De a Shift egy rakás sz@r! Az nfs nekem mindig is erröl szólt....
12.
12.
Mortician
#11: Azt is továbbviszik.
11.
11.
NorthFace
Megint visszafejlődött ez a széria.Pedig Shift nagyon király game volt!!Főleg Logitech G25-ös kormánnyal.De ez úgy vicc ahogy van.Inkább vitték volna tovább a Shift írányzatot.
10.
10.
ATi0021
Komolyan mondom sok-sok elemet vettek át a Burnout Paradiseból. Ha megfigyelitek akárcsak a Paradiseban itt is könnyen lehet kanyarokat driftelve bevenni. Persze senki se értsem félre, nekem tetszik... :)
9.
9.
CrisRedfield
hát......hát.......... ez az NFS még mindig nem az igazi, de egy kipróbálást megér.
8.
8.
OLLiE
Hát mit mondjak, jól néz ki....
De azért megnézném, mit csinálna egy Lambo ha 250-el végiszáguldana a poros, köves úton :D.....szerintem elszállna,mint Gagarin....
7.
7.
chris360
6.
6.
kharami
#5: Ez igy igaz de most ez olyan mintha elötted egy jó nő és megdugod vagy sem?! Még jó hogy! :D Ez is olyan még jó hogy használom, de ezzel együtt véve sztem idétlen hogy folyamatosan feltöltődik! Egyik nfs ben sem tetszett ez a megoldás, de persze ezzel együtt mindegyikkel játszottam és szerettem is őket! De valahogy nekem ha csak ezt a videót látnám eléggé split secondos vagy burnout szagu a dolog! Már csak pár géppityut rakjanak a kocsikra!:D
5.
5.
daft_pete
kharami: a nitró csak lehetőség... ha akarod, használod, ha nem, nem...
4.
4.
BloodyDeath
Kiprobálni kiprobálom és tulajdonképp valamien szinten várom is, de nekem akkor is a tuningolos részek hiányoznak, mint az UndegrouI I-II tudom, hogy nem az az igazi NFS, és igen játszottam az elözö részekkel is és azok is jók voltak, de én azon részekkel szimpatizálok.
Am ha nem is NFS lenne, de ki adhatnának valami agybafőbetuningolóseszementhihetetlenautoséjszakásversenyzős gémet. De ez csak magán vélemény.
3.
3.
kharami
nekem sem!:( Ez a nitros hülyeség kész vicc! Pedig várom/tam, de ez igy vicces! Nem értem miért kell végletekbe esni, hogy szimulátor vagy árkád???? Miért nincs arany középút!? Ez tiszta split second, vagy börnáút!:(( Ami jóóó csak nem NFS cimmel!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...