Enslaved: Odyssey of the West - az első 15 perc

  • Írta: zoenn
  • 2010. szeptember 8.
  • Videó
Link másolása
A Ninja Theory soron következő, egyedi fűszerrel felvértezett harmadik személyű nézőpontból játszható kalandjának, az Enslavednek landolt nálunk a nyitó fejezete videó formában. Az Escape pályán megismerhetjük a játék két fő karakterét, Monkeyt és Tripet, akik egy égi hajóról menekülnek a szabadság és New York felé.

Miután Monkey megszabadult kalitkájától, üldözni kezd egy rejtélyes fiatal lányt, Tripet, az égi hajó úticélja a szürreális New York. A lángokban álló gép belsejéből kiszabadulva, hamarosan a szárnyakon ugrándozva találja magát, lélegzetelállító látvánnyal felvértezve. Hamarosan némi közelharci küzdelemben kell helytállnia agresszív gépek ellen. Nem semmi nyitás ez, ezt már most a megjelenés előtt nem sokkal kijelenthetjük. Az Enslavednek sikerült egyedi ízzel megfűszerezni az önmaguk parodijájába forduló TPS-ek sorát, valami egészen varázslatos hangulata van a Ninja Theory Xbox 360-ra és PS3-ra érkező játékának.

8.
8.
Hihi... jó ez a videó, először azt hittem ez valami gamecube felújítás vagy valami nintendo whee :) játék. hát szép na :) aztán amikor kiment a szárnyra, meg himbálództak a robotok akkor látom, hogy mégse :)
7.
7.
Stack
Jónak tűnik, jön PC-re is?
6.
6.
tjames
a filmszerű kamerakezelése nagyon állat!!!!
de a hekkendszlessessége nem jön be, nem az én világom.
DE mindenképp PRÓBÁS ! ! !
5.
5.
BloodyDeath
Nekem ez is nagyon tetszik, de ez már nem tuti vétel, elöször kiprobálom mégmielött belefeccölök fölöslegesen kemény zsetonokat.
De ha csak a csajjal kéne menni, az tuti, hogy a kamerát ugy irányitanám, hogy állandóan csak a seggét mutatná. :):):)
4.
4.
xICEMANx
Nagyon pöpec, csak kár hogy megint egy minőségtelen videóval van bemutatva :(
3.
3.
Norbi-wan
Nekem tetszik ... de az a kiscsaj jó nagy gyenya volt :D
1.
1.
Yagami Light
Ez eddig tényleg nem rossz.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...