TGS 2010: Shadows of the Damned bejelentés

  • Írta: zoenn
  • 2010. szeptember 15.
  • Bejelentés
Link másolása
Előre démonvadászok, az EA új pszichológiai akciójátékát egyenesen a Resident Evil 4 és a Vanquish megálmodója, Shinji Mikami hozza el nekünk, kiderültek hát a várva-várt project részletei. Egy rakat, a szakmában elismert személyiség dolgozik azon, hogy megreformálja a stílust.

Teljes lazaság, koponyával pimpelt baró stukker? Kell ennél több. A No More Heroes szériáról és a Killer 7-ről elhiresült Suda 51 a TGS-en látta elérkezettnek az időt, hogy felfedje Mikami mester bábáskodása felett formálódó "akció-thrillert", úgy látszik az Alan Wake még sem volt egyedi a témában. Bár formabontás szempontjából van mire gyúrnia a Shadows of the Damnednek, tény, hogy ha a Resident Evil 4 atyja és Akira Yamaoka, a Silent Hill paráztatós zenéiért felelős úriember valami közös nevezőn dolgozik, akkor abból baj nem sülhet el. Katt a képre, hogy a galériánkba juss:

Főhősünk Garcia nevet viseli, ő egy minden hájjal megkent démonvadász (Keanu Reeves után szabadon, ugye). Bájos szerelmét démoni lények rabolták el, hogy aztán ánuszában dugják hitvány csápjaikat, ám Garciát nem olyan fából faragták, hogy a jött-ment pokoli lények csak úgy lepattintsák párját. Éktelen haragra gerjed és szétcsap minden szembejövő kreatúrát. Történet szempontjából csupán csóváljuk a fejünket, talán lesz ez még így se! Az irányítás és a harcrendszer hűen merít a RE4 váll fölötti nézőpontjából, ám ezúttal célzás közben is tudunk előrehaladni. A gyilok sokkalta pergőssebb, a hangulat pedig hideglelősebb. Kicsit olyan mintha a Silent Hillbe anfetamint fecskendeznénk, az első trailer sok mindent elárul:

Az EA gondozásában készülő Shadows of the Damned 2011 folyamán jelenik meg PS3-ra és Xbox 360-ra.

12.
12.
Jinbobo
Dmc utánzat! Engem még ígyis jobban megfogott az új dmc trailer!
11.
11.
mark825
Hát igen. HA már EA+RE4+SH akk... igenbuta lesz nemtom mikor adják ki de remélem még ebben az évben xD. Sztem a vér 1 kicsit fura.
10.
10.
Kyuubi
"Bájos szerelmét démoni lények rabolták el, hogy aztán ánuszában dugják hitvány csápjaikat..." Ez gyönyörű volt, ismerős gondolat :)
Egyébként jónak tűnik, remélem az is lesz.
9.
9.
daenath
Nah ez mar valami, a story egy kicsit bugyuta de lehet hogy csiszolnak meg rajta, visszont a zene az kiraly.
7.
7.
hakydakillah
5. hát igen, inkább ez, mint az új meleg Dante :-)
6.
6.
Razielhu
nagyon jól néz ki, már most várom :3
5.
5.
X360_FaNbOy
Na, hát inkább ez lenne az új Dante, ha már váltani akarna, ez jobban illik egy DMCbe..
3.
3.
ChainGun112
érdekes a fegyver a képen....olyan gears of war beütésű :D
2.
2.
InGen
Kéne egy olyan játék, ahol csak akkor tudsz lőni, ha nem célzol :DDD
1.
1.
Mortician
"ám ezúttal célzás közben is tudunk lőni" Mármint mozgás közben, nem? :D
Kíváncsian várom a további infókat, eddig biztató a cucc. :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...