15 ezer csalót bannolt a Bungie

  • Írta: InGen
  • 2010. október 2.
  • Érdekesség
Link másolása
Habár általában a Blizzard háza tájáról érkeznek olyan infók, hogy éppen hány ezer (százezer) cheatert tiltottak ki a battle.netről, most a Bungie is beszáll a játszmába egy impresszív 15 ezres adattal. A felvezető körben ennyi csalót fedeztek fel a Halo: Reach-ben.

Még alig jelent meg a Halo: Reach, sokan máris csalással, és különböző kisebb-nagyobb exploitok kihasználásával igyekeznek a csúcsra jutni. A Bungie azonban figyel, így 15 ezer próbálkozót tiltottak ki egy napra a rendszerből, s emellett a credit szintjüket is resetelték nullára.


A hivatalos magyarázat szerint a bűnösök különböző "hálózatos manipulációkat és más, könnyen észrevehető módszereket" használtak. A nem tiszta szándékú játékosokat a Bungie automatizált védelmi rendszere fogja meg, ráadásul a cég nyilatkozata szerint ez még csak az első, előzetes fázis volt. A rendszer már készíti elő a következő nagy banhullámot, ami akár még több cheaternek adhat pofont.

21.
21.
dante92
az a baj hogy csak egy napra bannolták őket...egy életre kéne!
20.
20.
StormForHell
Nem értem. Alig jött ki a játék, ezek meg annyira ,,megunták" hogy csitelnek? Én először normálisan játszanák, és ha nagyon nem menne talán ilyen ezközökhöz nyúlnák. De nem hiszem. Szerintem a csít a nagyon lowoknak való. Ezernyi csítert láttam különbőző játékokban akik nem bizonyultak jobbnak csíttel sem. -.- Ez szánalmas.
19.
19.
adamka94
#18: az mw2 be a csalókat is meg lehet őlni csak egy jó játék stratégiát kell kitalálnod(én pl minden körbe tudok nagyjábol +10-es statot csinálni)
18.
18.
Psychosocial
ohh csak 15 ezer az MW2 már kb a 15 milliónál jár mióta feltörték minden második egy ember meleg cheater! én meg meg vettem és nem tudok normálisan játszani :(
17.
17.
torppapa5
#15: Úúúú tényleg rosszul írtam le. xD Mindenki ejthet hibákat...
16.
16.
exonic
Egy ilyen szűrőt COD-ba is beszerelhetnének :D
15.
15.
p.balou
Disconnect to xbox live? Angol FAiL :D Amugy nem is csodálkozom ezen...
12.
12.
pjoco
Hah tisztára mintha a Modern Warfare 2-őt hallanám! Ugyanez a hír volt ott is! Első hónapban még foglalkoztak a játékkal de most meg már lese szarják! Annyi a csaló eredeti játékban is hogy az nem emberi!
11.
11.
kukac450
#10: pontosan! lehet tisztán is játszani!
10.
10.
gamerplayer
Igen ezt érdemlik;) grat, remélem egyet se hagynak ki. :D
9.
9.
bzsp
szomorú...a halo 3ban eddig összesen nem volt ennyi, itt meg már 2 hét után 15e...
8.
8.
toarpad
Az mér baj ha mondjuk egy TS az nem 50 pontos , hanem 100-200 ? ez akkora nagy probléma lenne ? jaj istenem -.-
7.
7.
Jery
Meg erdemli az egesz csiter! En nem egy napra banolnam hanem egy egesz honapra plusz meg 5$ vagy 10$ buntettenem oket, nyomorek kodosok le veluk!
6.
6.
torppapa5
#4: Kicsit rosszul fogalmaztam: nálam a net tökéletesen megfelel elvileg az Xbox Live-nak és a játéknak is, PC-n semmi bajom nincs a nettel, nem is bomlik szét állandóan a kapcsolat. Xbox-on még is szétkapcsol, engem idegesít a legjobban amikor nyerésre állunk és kiírja hogy "Disconnect to Xbox Live". :(
5.
5.
Kerik
Öcsém ez a bannolás kéne Stickman Warfare-ra ott megy a lagg ezerrel.
4.
4.
torppapa5
Engem mondjuk nem, de néhány embert azért bannoltak mert rossz a nete és valamiért szétkapcsol a Live-ja játék közben. A Bungie persze ezt úgy érzékelte hogy nem akarják lejjebb rontani a statjukat... Csakhogy nálam is fenn áll ez a hiba, fogalmam sincs hogy tudnám megoldani hogy ne kapcsoljon szét(routeren keresztül megy a net, vezetékesen), épp ezért most akkor minden nap mondjak el egy imát hogy ne dobjanak ki a hiba miatt?! :(
3.
3.
Oliver S96
hát akkor ma Team Slayer-ben 30K helyett csak 15K lesz
2.
2.
Dark_Temptation
nyomorék csiter sz*rok! ezt érdemlik! miért kell elcseszni a játékélményt???
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...