Novemberben jön HD-konzolokra az NBA Jam

  • Írta: fojesz
  • 2010. október 22.
  • Megjelenés
Link másolása
Az NBA Elite 11 csúszása betett az Electronic Arts-nak, igaz, a kiadó minden erejével azon van, hogy valamilyen úton kárpótolja a játékosokat és persze magát - elvileg ezért lesz külön is kapható a PS3-ra és Xbox 360-ra írt NBA Jam. A játék novemberben, nyomott áron érkezik, az online funkciók még nem lesznek teljesen elérhetők.

A Midway nagymúltú kosárlabdás játékának felújított változata eredetileg csak Nintendo Wii-re lett bejelentve, később azonban az EA úgy döntött: PS3-ra és Xbox 360-ra is elkészítik a remake-et. A HD-s, de megcsonkított funkciójú NBA Jamhez a korábbi tervek szerint kizárólag az NBA Elite 11 vásárlói juthattak volna hozzá, utóbbi késése okán viszont bárki megvásárolhatja majd a játékot november 17-től, 50 dolláros áron.

Mivel a kiadó anno úgy tervezte, hogy bizonyos játékmódok nem lesznek benne a HD-verzióban, ezért a megjelenés napján egyes online módok még nem játszhatók majd az első naptól. A Remix Tour és a Classic Campaign tökéletesen fognak működni, és a klasszikus, kétfős csapatokkal történő összecsapásra is lehetőség nyílik - akár online is. Ezzel szemben a különféle minijátékokat felvonultató Remix Games, a Jam Party és az Online Progression csak egy decemberi frissítés után válnak elérhetővé.

1.
1.
Top Secret
Vicces játék hehe majd havernál biztos tolom.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...