Folytatást kaphat később a Zeno Clash

  • Írta: InGen
  • 2010. október 22.
  • Érdekesség
Link másolása
A chilei központú játékfejlesztő csapat, az Ace Team mindenkit meglepett a Zeno Clash elkészítésével. Valakit pozitívan, engem speciel inkább negatívan, mindenesetre az üzlet láthatóan beindult. Most épp egy másik játékon dolgoznak, de tervben van a Zeno Clash 2 is.

Emlékszünk a Zeno Clash címen futó játékra? Ez volt az az FPS, ahol verekedni is kellett, és olyan furcsa grafikája volt, hogy valaki azonnal beleszeretett, valakiből pedig instant hányingert váltott ki. Nos, a következő játékuk sem lesz túlzottan épelméjű alkotás: a Rock of Ages a Breakout, a Monty Python és a Tower Defence különös egyvelege.


A srácok azonban nem feledkeztek meg a Zeno Clash folytatásáról sem, s habár eredetileg úgy gondolták, hogy rögtön az első rész után nekiállnak a másodiknak, többé már nem ez a terv. "Folytatni fogjuk a Zeno Clash-t, és remek élményekkel fogunk szolgálni mindenkinek - amikor eljön az ideje" - nyilatkozta a stúdió képviseletében Andres Bordeu. Érdemes megemlíteni, hogy a csapat átállt a Source Engine használatáról az Unreal 3-ra, így már PlayStation 3-ra is tudnak fejleszteni. Ennek megfelelően a Rock of Ages is érkezik XBLA-ra, PSN-re és PC-re.

6.
6.
savior10
A ZC szerintem jó játékvolt mondjuk elég furcsa volt de ha lesz 2. része azt biztos beszerzem
4.
4.
p.balou
Dobozosan kéne adniuk :) Vagyis én inkább arra lennék vevő.
2.
2.
szogyenyi
Hát nekem sem jött be a ZC. de ki tudja, milyen lesz a 2.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...