Back to the Future - betekintünk a kulisszák mögé

  • Írta: fojesz
  • 2010. október 25.
  • Videó
Link másolása
Télen veszi kezdetét a Telltale Games legújabb kalandjáték-sorozata, a Back to the Future. Igen, a méltán népszerű trilógia feldolgozásáról van itt szó, kérem, s bár az adaptációból még nem sokat láttunk, a fejlesztők hozzáállása mindenképpen szívlelendő, és Christopher Lloyd visszatérésének is nagyon örülünk!

A Behind the Scenes videósorozatban a játék készítői és a munkálatokban résztvevő filmesek és színészek fognak mesélni a projektről. A teher óriási lehet rajtuk, elvégre egy olyan alapművet készülnek folytatni, amit nem sokan mernének megpiszkálni. A Telltale Games korábbi ígéretei szerint mindent megkapunk, amit a trilógiában szerettünk: lesz DeLorean, Hill Valley, sőt a szereplőket is az eredeti színészekről modellezték - igaz, a szinkront csak Christopher Lloyd vállalta be. A történetről a filmeket is író Bob Gale gondoskodik majd.

1. rész - A kaland folytatódik

2. rész - Bemutatkozik az új Marty McFly!

10.
10.
Jinbobo
Izgatottan várom! Szeretném legyőzni főellenfelemként Biff Tanent!
9.
9.
bzsp
a film egy isten, remélem h nem szúrják el a játékot :)
6.
6.
zsilvolgyi
Én a filmet nagyon szeretem.
5.
5.
JoHnNiEE
ha a telltalen múlik, akkor nagyot alktonak szerintem ;) a monkey island-et is felélesztették vmien szinten, szerintem jól sikerültek! ugyhogy looking forward to play ;)
4.
4.
givi6
nem tom látta már a angry video gamer-t :D de abban eléggé kikritizálták a játékot, persze a régit.. és hát... a játék egyszerűen SZAR volt,
láttam a filmet , és kicsit nehezen tudoom elképzelni a játékban :I
hát majd meglátjuk
3.
3.
pjoco
basszus a 2 videóban a srácnak tényleg olyan a hangja mint M. J. Foxnak!
2.
2.
pjoco
Hát ezzel tuti játszok! Hatalmas lesz!!!!!!!!!!!
1.
1.
JcGross
Kár, hogy nem jött vissza Michael, de érthető. Viszont ez az AJ is rohadt jó lesz! A legjobb viszont az lenne, ha magyarul is leszinkronizálnák ugyanazokkal az emberekkel.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...