Infinity Blade - az Epic új játéka iPhone-ra

  • Írta: zoenn
  • 2010. november 3.
  • Bejelentés
Link másolása
Nem volt véletlen az Unreal Engine 3 Citadella demója, mely az iPhone 4 grafikai teljesítményét hivatott prezentálni. Immáron hivatalos, hogy az Epic Games a Chair Entertainmenttel karöltve egy akció-RPG játékon dolgozik Infinity Blade címmel. A megjelenés a karácsonyi szezonban esedékes.

Az Epic meghódítani készül az Apple készülékeit, kiderült ugyanis, hogy milyen játék áll a korábban Project Sword névre keresztelt, szeptemberben bemutatott cím mögött. Az Infinity Blade-t az Unreal Engine 3 hajtja majd, melynek skálázhatóságáról elmondható, hogy kitűnően fut iOS-alapú készülékeken.

A fejlesztésben részt vesz a Salt Lake City-bázisú Chair Entertainment is, akik már a tavalyi év egyik legsikeresebb XBLA játékában, a Shadow Complexben is közreműködtek.

Az Infinity Blade grafikailag intenzív cuccnak ígérkezik, számos adrenalin-pumpáló kardozással és eposzi boss-harcokkal. A helyszín pedig egy aprólékosan kidolgozott középkori vár lesz. A játék robusztus egyjátékos résszel örvendezteti meg a műértőket, az intuitív harci-interfésszel, az egyszerű érintőképernyős vezérléssel játszi könnyedségű lesz az irányítás. Hardcore és kezsüel játékosok számára megfelelő kihívással fog szolgálni, hiszen számtalan dűhös harci ütközetben veszünk részt. A játék előrehaladtával tapasztalatot gyűjtünk, statisztikánkat tökéletesíthetjük és számtalan erős tárgyat vehetünk használatba, mígnem lovagunk találkozik a nemezissel, az Isten-királyt játszó főellenséggel.

Az Infinity Blade megjelenése után ingyenes frissítéseket tölthetünk le a játékhoz, köztük a teljes mértékben integrált multiplayer módot, mely lehetővé teszi, hogy barátainkat is kihívjük némi ádáz kardcsatákra az online Game Centerben.

Kép és új videó nincs, csak a markáns Citadella demó:

2.
2.
zsilvolgyi
Kíváncsi vagyok PS Phone-ra milyen átékok lesznek.
1.
1.
adriano28
faxa játék kipróbálnám csak nincs ájfónom :S
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...